Κούκου-Βάγια
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λιουμπη
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
VeeM
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kirdou
Πολύ δραστήριο μέλος
xristaras9
Διάσημο μέλος
Πως σου φάνηκε? Χθες τη συζητούσα με άλλους που την έχουν δει αλλά δεν μου είπαν και τα καλύτερα.
Οχι ούτε εμένα μου άρεσε το xmen που είχα πριν λίγους μήνες ήταν πιο γαμάτο.Μια υποσημείωση μην διαλέγετε θέσεις κάτω κάτω κοντά στην οθόνη
anastasia_9
Νεοφερμένος
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Doctor Strange ούτε κρύο ούτε ζέστη, ευχάριστη απλώς για να περάσει η ώρα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrMimi
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marlo
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε ιδιαίτερα... τελειώνει η ταινία και είσαι σε φάση wtf
πρέπει να διαβάσεις την εξήγηση για να καταλάβεις τι ακριβώς συμβαίνει
Alejandro che 7
Πολύ δραστήριο μέλος
Όσο και να διαφωνεί κάποιος με το εύκολο επιφανειακό περιεχόμενο, αμα το αφήσεις λίγο στην άκρη πηγαίνοντας προετοιμασμένος, σκηνοθετικά δε μπορείς να αρνηθείς ότι είναι απολαυστική.
Gate4
Επιφανές μέλος
Θα μπορούσε να είναι και καλύτερη. Αλλά περνάει η ώρα, εντάξει.
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Αν δεν την έχετε δει, να τη δείτε σύντομα
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Μου άρεσε πάρα πολύ!
PolGR1509
Τιμώμενο Μέλος
Πόσο βάζεις στα 10 και ιατί; Σου θύμισε καθόλου HP?Fantastic beasts and where to find them.
Μου άρεσε πάρα πολύ!
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Χάσιμο χρόνου, δε μου άρεσε καθόλου.
LadyPhantom
Νεοφερμένος
whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος
me too!Fantastic beasts and where to find them.
μ αρεσε, αλλα θα θελα περισσοτερο ζουμι στην ιστορια. κι ωραια μουσικη. o eddie redmayne να δινει πονο.
επισης μ αρεσε που ειδα τη διαφορα και με μη british cast. lol ο κολιν φερθ κακο παιδι απο ολες τις γωνιες να τον παρει η καμερα να εμπεδωσουμε τo attitude
Muxu Su
Διάσημο μέλος
Πόσο βάζεις στα 10 και ιατί; Σου θύμισε καθόλου HP?
Έβαλα να τη δω κ εγώ, στο μισάωρο με πήρε ο ύπνος. Είτε θα ταν τόσο βαρετή που θα με κοίμησε είτε που θα νύσταζα. Είχα ξυπνήσει αργά οπότε δε νύσταζα, ήταν απλά βαρετή.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- chester20080
- Hased Babis
- damn
- arpol03
- suaimhneas
- Steliosgkougkou
- Νομάρχης
- AggelikiGr
- Abiogenesis
- Drglitterstar
- charmander
- Obi-Wan Kenobi
- Ness
- constansn
- aririn
- ilovekpop
- χημεια4λαιφ
- gumiho
- Wonderkid
- Joji
- guest24440
- P.Dam.
- giannhs2001
- Scandal
- Than003
- Giorgkalo
- Maria_Xagorari
- love_to_learn
- Unboxholics
- Libertus
- Paraskevoula_5
- Fanimaid123
- eukleidhs1821
- Emilouko
- Georgekk
- tsiobieman
- SlimShady
- Chris_Kon
- floydiantree
- Katerinaki13
- Darkking
- Ryuzaki
- Steffie88
- Mukumbura
- Slytherin
- Prak
- chrysm
- Viedo
- DrsKatia
- Alma Libre
- Vkvkvk
- J.Cameron
- olga123
- fockos
- jj!
- stefan
- Κλημεντίνη
- Μάρκος Βασίλης
- Βλα
- Unseen skygge
- Wrong
- JohnGreek
- hecktors
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.