quintana
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αγαπάω Μακόναχι αλλα η ταινια δεν με τρέλανε,σίγουρα θα την προτιμούσα συντομότερη
Πάντως ο Μ ακόναχι παίρνει μόνο τέτοιους "σοβαρούς" ρόλους πλέον ,σε αντιθεση με της ρομαντικές κομεντί που έπαιζε παλιά
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αξίζει τα 9/10 που της έβαλες! Την είδα και εγώ, πραγματικά πόσο υπέροχη. Αμα θέλετε να κλάψετε δείτε την.επισης ωραια και αυτη που ειδα χθες the best of meεκει και αν επεσε κλαμα
9/10
Από τις ταινίες που όλοι πρέπει να τις έχουμε δει, είναι τόσο ωραίες.Τι ταινιάρες και οι 2!
Κλάμα και σε αυτή... Να την δεις, είναι καταπληκτική, δεν έχει τόσο κλάμα η συγκεκριμένη.Η 1η ειναι εξαιρετικη τη 2η δεν την εχω δει ακομα αλλα θα το κανω αμεσα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κούκου-Βάγια
Εκκολαπτόμενο μέλος
->p.s. i love you (αν και δε νομιζω οτι υπαρχει καποιος που δεν την εχει δει)
παρτε χαρτομαντηλα και για τις 2
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
2 ακομα πολυ καλες ταινιες(ρομαντικο δραμα φυσικα) που εχω δει και τις προτεινω ειναι
->p.s. i love you (αν και δε νομιζω οτι υπαρχει καποιος που δεν την εχει δει)
->atonement
παρτε χαρτομαντηλα και για τις 2
Εγώ την πρώτη δεν την έχω δει () και όσο για την δεύτερη, έχανε πολύ μπροστά στο βιβλίο.
Κούκου-Βάγια
Εκκολαπτόμενο μέλος
ωω κακως οποτε βρεις χρονο δες την δεν θα χασειςΕγώ την πρώτη δεν την έχω δει ()
δε μπορω να εχω αποψη διοτι δεν εχω διαβασει το βιβλιο...αλλα συνηθως καμια ταινια δεν καλυπτει τις προσδοκιες που εχει δημιουργησει το βιβλιοκαι όσο για την δεύτερη, έχανε πολύ μπροστά στο βιβλίο.
https://www.imdb.com/title/tt1124037/?ref_=nm_flmg_act_5
Αγαπάω Μακόναχι αλλα η ταινια δεν με τρέλανε,σίγουρα θα την προτιμούσα συντομότερη
Πάντως ο Μ ακόναχι παίρνει μόνο τέτοιους "σοβαρούς" ρόλους πλέον ,σε αντιθεση με της ρομαντικές κομεντί που έπαιζε παλιά
Ισχυει πολυ αυτο που λες! Εγω ειχα την εντυπωση πως ηταν τελειως μετριος ηθοποιος αλλα τα τελευταια χρονια εχει ανθισει!
Μου 'δειξε σημερα μια φιλη το εξης αριστουργημα διαρκειας μολις 30 λεπτων! Λιγο καμμενο αλλα δειτε το, αξιζει : https://www.youtube.com/watch?v=bS5P_LAqiVg
quintana
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ισχυει πολυ αυτο που λες! Εγω ειχα την εντυπωση πως ηταν τελειως μετριος ηθοποιος αλλα τα τελευταια χρονια εχει ανθισει!
Μου 'δειξε σημερα μια φιλη το εξης αριστουργημα διαρκειας μολις 30 λεπτων! Λιγο καμμενο αλλα δειτε το, αξιζει : https://www.youtube.com/watch?v=bS5P_LAqiVg
Λογικα θα του τύχαν και πιο καλά σενάρια του Μακόναχι ,και κατάφερε να αναδειχθέι,με πολύ καλές ερμηνείες βεβαια
εγω απο Ντι Κάπριο πχ,που θεωρουνταν παντα ρισπεκτ ηθοποιος. τον προτιμάω
Κούκου-Βάγια
Εκκολαπτόμενο μέλος
θα της εβαζα ενα 6/10
Gate4
Επιφανές μέλος
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Gate4
Επιφανές μέλος
whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν ηταν ασχημη. ωραια μουσικη, ενδιαφερουσα πλοκη. εχει καποια κλισε του ειδους αλλα προχωρα με γοργο ρυθμο. θα την ξαναβλεπα
ps, αυτη η gemma arteton ειναι τοσο cute. awwwww.
Κούκου-Βάγια
Εκκολαπτόμενο μέλος
ποσο ωραιος ο Richard Gere
whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος
το ειδα
χμμμμ μου φαινεται πως αυτο που σε κραταει ειναι οτι τα εδωσαν ολα για ολα σε αυτη την ταινια. θες παθος? εχει παθος. θες θανατο? εχει θανατο. θες μαθημα ζωης απο μια φαλακρη γυναικα με μπλε ματια και εναν τυπο που καλυτερα να λεει δυο κουβεντες το πολυ? το παιρνεις. δυστοπικο? καθικι με εντονο πατρικο αισθημα? γουρουνι ιδιοκτητη? μοντελα? παιδια? ρομαντζο? μεταλ? μασκες? κλπ? τα χει. α, και εκρηξεις of course.
απο την αλλη (και σιγουρα δουλευει υπερ στο να σου τραβηξει το ενδιαφερον, αλλα) αυτος ο συνεχης θορυβος του soundtrack... αναρωτιεμαι εαν εκεινοι που το ειδαν στον κιν/φο βγηκαν με βουητο στα αυτια (πονοκεφαλο σιγουρα)
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Swiss Army Man Ξεκινήσαμε να δούμε χαλαρή κωμωδία και στο τέλος έκλαιγα σαν χαζό. Πολύ μου άρεσε. Πέρα από τα κωμικά της στοιχεία και την καφρίλα άγγιζε πολλά ζητήματα για τις ανθρώπινες σχέσεις , τη μοναξιά και την καταπίεση που δεχόμαστε από τις κοινωνικές νόρμες. Ήταν ιδιαίτερη ταινία.Να τη δείτε!
The Wolf of Wall Street
Μπορεί να είναι 3ωράκι αλλά πραγματικά δεν με κούρασε σχεδόν καθόλου.Ήταν ευχάριστη ταινία, ο Leonardo Di Caprio άψογος.
( Το guest του Matthew McConaughey την ανέβασε περισσότερο στα μάτια μου)
Alejandro che 7
Πολύ δραστήριο μέλος
Πετυχημένη μεταφορά του μυθιστορήματος του Philip Roth
Gate4
Επιφανές μέλος
Χαχαχαχαχα μαλάκα πήγα να τα γράψω και με πρόλαβες.Lights Out Κλασική αμερικανιά. Υποφερτή αλλά γελοία σε πολλά σημεία.Κάτω του μετρίου. Καλό horror movie έχει να βγει χρόνια.
Swiss Army Man Ξεκινήσαμε να δούμε χαλαρή κωμωδία και στο τέλος έκλαιγα σαν χαζό. Πολύ μου άρεσε. Πέρα από τα κωμικά της στοιχεία και την καφρίλα άγγιζε πολλά ζητήματα για τις ανθρώπινες σχέσεις , τη μοναξιά και την καταπίεση που δεχόμαστε από τις κοινωνικές νόρμες. Ήταν ιδιαίτερη ταινία.Να τη δείτε!
The Wolf of Wall Street
Μπορεί να είναι 3ωράκι αλλά πραγματικά δεν με κούρασε σχεδόν καθόλου.Ήταν ευχάριστη ταινία, ο Leonardo Di Caprio άψογος.
( Το guest του Matthew McConaughey την ανέβασε περισσότερο στα μάτια μου)
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Χαχαχαχαχα μαλάκα πήγα να τα γράψω και με πρόλαβες.
Xαχαχα Δεν πειράζει τα ίδια θα έλεγες.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- chester20080
- Hased Babis
- damn
- arpol03
- suaimhneas
- Steliosgkougkou
- Νομάρχης
- AggelikiGr
- Abiogenesis
- Drglitterstar
- charmander
- Obi-Wan Kenobi
- Ness
- constansn
- aririn
- ilovekpop
- χημεια4λαιφ
- gumiho
- Wonderkid
- Joji
- guest24440
- P.Dam.
- giannhs2001
- Scandal
- Than003
- Giorgkalo
- Maria_Xagorari
- love_to_learn
- Unboxholics
- Libertus
- Paraskevoula_5
- Fanimaid123
- eukleidhs1821
- Emilouko
- Georgekk
- tsiobieman
- SlimShady
- Chris_Kon
- floydiantree
- Katerinaki13
- Darkking
- Ryuzaki
- Steffie88
- Mukumbura
- Slytherin
- Prak
- chrysm
- Viedo
- DrsKatia
- Alma Libre
- Vkvkvk
- J.Cameron
- olga123
- fockos
- jj!
- stefan
- Κλημεντίνη
- Μάρκος Βασίλης
- Βλα
- Unseen skygge
- Wrong
- JohnGreek
- hecktors
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.