a posse ad esse
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Το Donnie Darko. Καταπληκτική αν και αρκετά περίπλοκη
Την λατρεύω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Ίσως να είναι και το θρίλερ που έχω δει περισσότερες φορές μετά τον εξορκισμό της Έμιλι Ρόουζ.
Γενικά δεν είμαι φαν των θρίλερ, το Ghost Ship το είχα βρει μέτριο, αλλά θα μπορούσα να βλέπω για ώρες την σκηνή που αρχίζει.
Να δω Clockwork Orange ή Dead Poets Society? Έχω κατεβάσει και τα δύο και δε ξέρω ποιο να πρωτοδώ.
Βασικά ναι η πρώτη σκηνή παίζει να είναι και η καλύτερη της ταινίας.
MariosOik
Νεοφερμένος
Το Donnie Darko. Καταπληκτική αν και αρκετά περίπλοκη
Είναι η αγαπημένη μου ταινία. Απλά μοναδική!
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Πολύ καλή ταινία (αγαπώ Jean Reno) και το ντεμπούτο της Natalie Portman επίσης
9/10
Anonyme
Δραστήριο μέλος
Ασφαλιστής ερωτεύεται τη σύζυγο ενός πελάτη του κι αποφασίζουν να οργανώσουν τον τέλειο φόνο, ώστε να πάρουν τα χρήματα της ασφάλειας και να ζήσουν happily ever after. Μόνο που…
Υπέροχο film noir που ουσιαστικά έθεσε τις βάσεις για ολόκληρο το είδος. Εξαιρετική η χρήση του φωτός, οι διάφοροι συμβολισμοί καθ' όλη τη διάρκεια της ταινίας σχετικά με την καταδικασμένη φύση του ανθρώπου, καθώς και το ενδιαφέρον και όχι τόσο αναμενόμενο plot twist. Επίσης, τι να πει κανείς για τις ερμηνείες, οι τρεις πρωταγωνιστές ήταν πραγματικά απίστευτοι.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
8/10 (κυλούσε λίγο αργά).
Gnx
Νεοφερμένος
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Δε θέλω να συζητήσω για το κλάμα που έριξα στις τελευταίες σκηνές.
palio_melos
Διάσημο μέλος
The Duff (Είχα καιρό να δω λυκειοχαζοταινία)
Love, Rosie (Εδώ μάλιστα, αγγλική προφορά )
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
7/10 από εμένα
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Είδα (επιτέλους) το Dead Poets Society.
Δε θέλω να συζητήσω για το κλάμα που έριξα στις τελευταίες σκηνές.
Παρακολουθούσες ποτέ φιλαράκια? υπάρχει ένα επεισόδιο όπου κάνουν μια συζήτηση για αυτή την ταινία. μια από τις ηθοποιούς είπε πως λυπάται τις 2 ώρες που σπατάλησε στο σινεμά για να την δει. είπε πως το παιδί θα μπορούσε να γραφτεί στη θεατρική ομάδα του σχολείου του και ύστερα να κυνηγήσει τ' όνειρό του. εγώ δε λέω τίποτα, τα συμπεράσματα δικά σου. (σόρρυ που στο χαλάω)
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Παρακολουθούσες ποτέ φιλαράκια? υπάρχει ένα επεισόδιο όπου κάνουν μια συζήτηση για αυτή την ταινία. μια από τις ηθοποιούς είπε πως λυπάται τις 2 ώρες που σπατάλησε στο σινεμά για να την δει. είπε πως το παιδί θα μπορούσε να γραφτεί στη θεατρική ομάδα του σχολείου του και ύστερα να κυνηγήσει τ' όνειρό του. εγώ δε λέω τίποτα, τα συμπεράσματα δικά σου. (σόρρυ που στο χαλάω)
Δεν έβλεπα ποτέ, όχι.
Alan
Δραστήριο μέλος
Alma Libre
Επιφανές μέλος
A Clockwork Orange . 9/10
Και εγώ αυτό τελείωσα μόλις τώρα!
Alan
Δραστήριο μέλος
Και εγώ αυτό τελείωσα μόλις τώρα!
Και πως σου φάνηκε;
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Horrible Bosses 2 (Περισσότερο θυμάμαι να μου άρεσε το 1ο)
The Duff (Είχα καιρό να δω λυκειοχαζοταινία)
Love, Rosie (Εδώ μάλιστα, αγγλική προφορά )
Γτφ ρε ηλια; χαχαχα
Δε στο 'χα
Τις εχω τις 2 τελευταιες.Διαβασα και το βιβλίο Love, Rosie. Καλούλι ήταν ^^
Dmzk
Δραστήριο μέλος
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Δεν έβλεπα ποτέ, όχι.
Το θέμα ήταν οτι ο πατέρας ΔΕΝ άφηνε τον Neil να ασχοληθεί με το θέατρο όμως. Όχι οτι δε μπορούσε να γραφτεί, προφανώς και μπορούσε.
εγώ δε λέω τίποτα, απλά σου παρέθεσα και μια αντίθετη άποψη
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- chester20080
- Hased Babis
- damn
- arpol03
- suaimhneas
- Steliosgkougkou
- Νομάρχης
- AggelikiGr
- Abiogenesis
- Drglitterstar
- charmander
- Obi-Wan Kenobi
- Ness
- constansn
- aririn
- ilovekpop
- χημεια4λαιφ
- gumiho
- Wonderkid
- Joji
- guest24440
- P.Dam.
- giannhs2001
- Scandal
- Than003
- Giorgkalo
- Maria_Xagorari
- love_to_learn
- Unboxholics
- Libertus
- Paraskevoula_5
- Fanimaid123
- eukleidhs1821
- Emilouko
- Georgekk
- tsiobieman
- SlimShady
- Chris_Kon
- floydiantree
- Katerinaki13
- Darkking
- Ryuzaki
- Steffie88
- Mukumbura
- Slytherin
- Prak
- chrysm
- Viedo
- DrsKatia
- Alma Libre
- Vkvkvk
- J.Cameron
- olga123
- fockos
- jj!
- stefan
- Κλημεντίνη
- Μάρκος Βασίλης
- Βλα
- Unseen skygge
- Wrong
- JohnGreek
- hecktors
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.