Alma Libre
Επιφανές μέλος
@αλμα ναι εγώ την έχω δει και μου άρεσε, να την δεις!
Την έχω κατεβάσει και μετράω μέρες. Αξίζει να την δω επόμενη (μόλις τελειώσω 1η σίζον χάνιμπαλ) ή να δω το Fight Club?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Ανάλογα τα γούστα σου και τι σου αρέσει περισσότερο. Ας πούμε εγώ την ταινία art of getting by θα την έβλεπα όταν ήθελα να ξεκουραστώ και να ξεχαστώ ενώ την άλλη όταν είχα όρεξη να δω μια καλή ταινία.
Ρε συ, μαζεύω μαζεύω ταινίες να δω και κάθε φορά τα ίδια. Αυτές οι δύο είναι οι πρώτες που κατέβασα στο πισι και ακόμη να τις δω, κάθε φορά λέω θα δω την μια, και καταλήγω σε κάτι άκυρο.
Αν δε με απατά η μνήμη μου, σύνολο είναι 3 ώρες και οι δύο μαζί, ή 3,5.
Ίσως τις δω μπακ του μπακ.
Πρέπει να παίρνουν σειρά λοιπόν! γιατί όπως πάει θα κατεβάσεις άλλες ταινίες και αυτές δεν θα τις δεις ποτέ.Ρε συ, μαζεύω μαζεύω ταινίες να δω και κάθε φορά τα ίδια. Αυτές οι δύο είναι οι πρώτες που κατέβασα στο πισι και ακόμη να τις δω, κάθε φορά λέω θα δω την μια, και καταλήγω σε κάτι άκυρο.
Αν δε με απατά η μνήμη μου, σύνολο είναι 3 ώρες και οι δύο μαζί, ή 3,5.
Ίσως τις δω μπακ του μπακ.
Άστα και εγώ την είχα ψιλοβαρεθεί, είχα διαβάσει και το βιβλίο οπότε ήξερα τι θα γίνει. Βέβαια και για αυτή την ταινία είχαν πει ένα σωρό ενώ στην ουσία δεν ήταν κάτι το wow. Ντάξει, το χαν μεγαλοποιήσει εντελώς.The fault in our stars. Ψιλομελόδραμα. Ψιλοβαρέθηκα. 6/10
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Πρέπει να παίρνουν σειρά λοιπόν! γιατί όπως πάει θα κατεβάσεις άλλες ταινίες και αυτές δεν θα τις δεις ποτέ.
Αυτή τη στιγμή έχω πολύ λίγες στο πσ (λόγω ανεπαρκούς μνήμης κυρίως) τις οποίες πρέπει να δω. Λελ.
The fault in our stars. Ψιλομελόδραμα. Ψιλοβαρέθηκα. 6/10
Το TFIOS δεν ήταν σχετικά κακή ταινία, κινούταν όμως γρήγορα (όποιοι διάβασαν το βιβλίο καταλαβαίνουν τι εννοώ). Είναι σίγουρα η αγαπημένη ταινία μιας 15χρονης που βλέπει ξανά και ξανά ελπίζοντας να καρκινιάσει και να βρει τον Augustus της.
Εγώ είχα διαβάσει ξανά και ξανά το βιβλίο απο την άλλη, την ταινία δεν άντεξα να την δω δεύτερη φορά. Δε ξέρω, ήταν ίσως υπερβολική και λυπηρή. Ενώ στο βιβλίο είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα.
Σαν μεταφορά είναι καλή όμως. Αλλά αλλιώς το αντιλαμβάνεται το 15χρονο, αλλιώς ο 25άρης και αλλιώς η μάνα μου ας πούμε.
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Big Hero 6
Μου άρεσε πολύ Καιρό είχα να δω παιδικό
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
δεν ξέρω περίμενα κάτι καλύτερο μετά το catching fire...
salazar
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ντάξει το μαλλί της Lola απλά epic
Alan
Δραστήριο μέλος
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Memento.Ντάξει,καλή ήταν,Nolan ήταν .
Οχι ντάξει καλή Τέθπα.
Αγγελική!!!
Δραστήριο μέλος
Με την Julia Roberts και τον Javier Bardem. Ήταν ωραία με ερμηνείες που μου άρεσαν πολύ!!
Alan
Δραστήριο μέλος
Equilibria
Εκκολαπτόμενο μέλος
εξαιρετική ερμηνεία του Cumberbatch,και τροφή για σκέψη η ταινία για ορισμένες πτυχές της κοινωνίας μας οι οποίες εξακολουθούν να είναι απαρχαιωμένες *cough cough*
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Κακογυρισμενη τσόντα στην ουσία . Πολύ ντόρος για το τίποτα. Ούτε καν το σαδισμό δεν πραγματεύεται σωστα. Ηλιθιο love story.Εντελώς αδύναμες ερμηνείες.
Γενικά waste of time.
50 shades of grey. Ποσο μάπα . Ακόμη και το βιβλίο ήταν καλύτερο. Ο.o
Κακογυρισμενη τσόντα στην ουσία . Πολύ ντόρος για το τίποτα. Ούτε καν το σαδισμό δεν πραγματεύεται σωστα. Ηλιθιο love story.Εντελώς αδύναμες ερμηνείες.
Γενικά waste of time.
αν έβλεπες πιο πάνω και γω τα ίδια λέω αλλά ήθελες να την δεις, όχι μπράβο σου
salazar
Εκκολαπτόμενο μέλος
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Αχ τώρα το 'δα . Ε και πάλι θα το έβλεπα από περιέργεια.αν έβλεπες πιο πάνω και γω τα ίδια λέω αλλά ήθελες να την δεις, όχι μπράβο σου
Alma Libre
Επιφανές μέλος
50 shades of grey. Ποσο μάπα . Ακόμη και το βιβλίο ήταν καλύτερο. Ο.o
Γενικά waste of time.
Τσόντα με σενάριο.
πολύ ωραία ταινία! με έκανε να λυπηθώ όμως που δεν έχω έναν φίλο κολλητό από την παιδική ηλικία, αχ αυτό είναι το κακό με τις καλές ταινίες, που στο τέλος τους σου αφήνουν πολλές επιθυμίες.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 17 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- chester20080
- Hased Babis
- damn
- arpol03
- suaimhneas
- Steliosgkougkou
- Νομάρχης
- AggelikiGr
- Abiogenesis
- Drglitterstar
- charmander
- Obi-Wan Kenobi
- Ness
- constansn
- aririn
- ilovekpop
- χημεια4λαιφ
- gumiho
- Wonderkid
- Joji
- guest24440
- P.Dam.
- giannhs2001
- Scandal
- Than003
- Giorgkalo
- Maria_Xagorari
- love_to_learn
- Unboxholics
- Libertus
- Paraskevoula_5
- Fanimaid123
- eukleidhs1821
- Emilouko
- Georgekk
- tsiobieman
- SlimShady
- Chris_Kon
- floydiantree
- Katerinaki13
- Darkking
- Ryuzaki
- Steffie88
- Mukumbura
- Slytherin
- Prak
- chrysm
- Viedo
- DrsKatia
- Alma Libre
- Vkvkvk
- J.Cameron
- olga123
- fockos
- jj!
- stefan
- Κλημεντίνη
- Μάρκος Βασίλης
- Βλα
- Unseen skygge
- Wrong
- JohnGreek
- hecktors
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.