Alma Libre
Επιφανές μέλος
Υπέρτατη ταινία!
Παρεπιπτόντως, μόνο εμένα δε μου φάνηκε τραγική διαφορά ανάμεσα στο πως ο Cumberbatch παίζει τον Σέρλοκ και πως τον Τούρινγκ;
Cinema Paradiso 9/10 Όποιος λέει ότι αγαπά το cinema πρέπει να δει αυτή την ταινία,μια ταινία γεμάτη δυνατά συναισθήματα!
Την έχω μελετήσει για τα ιταλικά χωρίς να την έχω δει όλη. Γενικά απο ιταλικό κινηματογράφο έχω βρει διαμαντάκια που δεν έχω κάτσει να δω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stavri_
Τιμώμενο Μέλος
Love, rosie
Πολύ μ' άρεσε Φοβερή χημεια είχαν αυτοι οι 2.
Αχ, και μένα, πολύ μου άρεσε!! Την είδα προχτές!
salazar
Εκκολαπτόμενο μέλος
Giorgos216
Πολύ δραστήριο μέλος
salazar
Εκκολαπτόμενο μέλος
mstefanopoulou
Νεοφερμένος
Anonyme
Δραστήριο μέλος
Η επιφανειακή πλοκή φαίνεται απλοϊκή: ένας αρχισυντάκτης (Cary Grant) προσπαθεί πάση θυσία να κρατήσει κοντά του την πρώην γυναίκα του (Rosalind Russell), η οποία είναι έτοιμη να ξαναπαντρευτεί. Στην πραγματικότητα όμως η ταινία θίγει διάφορα θέματα αφού σατιρίζει και ασκεί έντονη κριτική τόσο στους δημοσιογράφους, όσο και τους πολιτικούς της εποχής, παραμένοντας επίκαιρη μέχρι και σήμερα. Όλα αυτά με μια επικείμενη θανατική ποινή στο φόντο. Λίγο θορυβώδης για τα γούστα μου, αλλά με εξαιρετικές ερμηνείες, ειδικά από τον Cary Grant.
salazar
Εκκολαπτόμενο μέλος
chester20080
Διακεκριμένο μέλος
The Bourne supremacy
The Bourne ultimatum
Good Will Hunting
Taken 1,2,3
Collateral
Alan
Δραστήριο μέλος
salazar
Εκκολαπτόμενο μέλος
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Βασικά βρήκα ένα επικό torrent με πολλές ταινίες του Χίτσκοκ μαζί αλλά δεν έχω μνήμη να το κατεβάσω και τα κερατά μου δηλαδήη.
Guest 712911
Επισκέπτης
Aπλά υπέροχη!
salazar
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ακόμη να δω το psycho.
Βασικά βρήκα ένα επικό torrent με πολλές ταινίες του Χίτσκοκ μαζί αλλά δεν έχω μνήμη να το κατεβάσω και τα κερατά μου δηλαδήη.
Κατέβασε επιλεκτικά αυτές που θέλεις και μετά κατεβάζεις τις υπόλοιπες
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Βρε λες;Κατέβασε επιλεκτικά αυτές που θέλεις και μετά κατεβάζεις τις υπόλοιπες
Στο ίνφο μου βγάζει πολλά αρχεία και βαριέμαι να ξεδιαλέγω.
Μέχρι στιγμής έχω κατεβάσει Psycho, The Birds.
salazar
Εκκολαπτόμενο μέλος
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Πολύ θόρυβος για το τίποτα. Στην ουσία μια ρομαντική ταινία είναι στην οποία προβάλλονται περισσότερο ερωτικές σκηνές από ότι σε άλλες. Σιγά το πράγμα δηλαδή. Δεν μπορώ να πω πως με ενθουσίασε, ήταν απλώς καλή.
@αλμα ναι εγώ την έχω δει και μου άρεσε, να την δεις!
Guest 674631
Επισκέπτης
Συμφωνώ απολύτως πολύς ντόρος για το τίποτα ...καλες ατάκες σε μερικά σημεία άλλα μέχρι εκείFifty Shades of Grey
Πολύ θόρυβος για το τίποτα. Στην ουσία μια ρομαντική ταινία είναι στην οποία προβάλλονται περισσότερο ερωτικές σκηνές από ότι σε άλλες. Σιγά το πράγμα δηλαδή. Δεν μπορώ να πω πως με ενθουσίασε, ήταν απλώς καλή.
@αλμα ναι εγώ την έχω δει και μου άρεσε, να την δεις!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- chester20080
- Hased Babis
- damn
- arpol03
- suaimhneas
- Steliosgkougkou
- Νομάρχης
- AggelikiGr
- Abiogenesis
- Drglitterstar
- charmander
- Obi-Wan Kenobi
- Ness
- constansn
- aririn
- ilovekpop
- χημεια4λαιφ
- gumiho
- Wonderkid
- Joji
- guest24440
- P.Dam.
- giannhs2001
- Scandal
- Than003
- Giorgkalo
- Maria_Xagorari
- love_to_learn
- Unboxholics
- Libertus
- Paraskevoula_5
- Fanimaid123
- eukleidhs1821
- Emilouko
- Georgekk
- tsiobieman
- SlimShady
- Chris_Kon
- floydiantree
- Katerinaki13
- Darkking
- Ryuzaki
- Steffie88
- Mukumbura
- Slytherin
- Prak
- chrysm
- Viedo
- DrsKatia
- Alma Libre
- Vkvkvk
- J.Cameron
- olga123
- fockos
- jj!
- stefan
- Κλημεντίνη
- Μάρκος Βασίλης
- Βλα
- Unseen skygge
- Wrong
- JohnGreek
- hecktors
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.