Gaspar
Περιβόητο μέλος
η ποιό αστεία ταινεία που έχω δεί!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PGeorge4
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος
fffppp
Νεοφερμένος
an american haunting(η αφιξη του δαιμονα)σε ντιβιντι.τελειααααααααααα!!!εστω κι αν ακομα δεν εχω καταλαβει καποια πραγματα
το ειδα....δεν τρομα3α πολυ...το κρυφτο ειναι καλητερο!
X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος
Pavlitos
Δραστήριο μέλος
confusius
Δραστήριο μέλος
rainman: απιστευτη ταινια και αν πιστευω πως ολοι θα την εχεται δει , αν δεν την ειδατε , δειτε την
υ.γ.στο θερινο σινεμα την ειδα
Πραγματικά πολύ ωραία ταινία! Μ άρεσε πάρα πολύ όταν την είχα δει, σίγουρα στα must :no1::no1::no1:
The Dark Night.
Σ άρεσε? Εγώ μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα!
Pavlitos
Δραστήριο μέλος
Πραγματικά πολύ ωραία ταινία! Μ άρεσε πάρα πολύ όταν την είχα δει, σίγουρα στα must :no1::no1::no1:
Σ άρεσε? Εγώ μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα!
Πάρα πολύ καλή συγκριτικά με τις προηγούμενες.Υπερταιρεί σε πολλούς τομείς.:no1:
papas
Διάσημο μέλος
Η ταινια ειναι κλασσικα anime,με ωραια σχεδια και πλοκη.Τελικα,τα ονειρα των παιδιων ειναι τα πιο αθωα και οσοι ονειρευονται ακομα θα ειναι για παντα παιδια (μηνυμα ταινιας).Αλλα συγκινηθηκα παρα πολυ στο σημειο οπου η Chibi-usa ξανααποκτα τις δυναμεις της!
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Pavlitos
Δραστήριο μέλος
papas
Διάσημο μέλος
Pavlitos
Δραστήριο μέλος
(Ακυρο):Οπως το παμε...Θα δημιουργησουμε και λεσχη κινηματογραφικων βραδιων εδω
Why not? Δε με χαλάει εμένα!
Darkness
Περιβόητο μέλος
Ουτε εμενα με χαλαει.(Ακυρο):Οπως το παμε...Θα δημιουργησουμε και λεσχη κινηματογραφικων βραδιων εδω
Ειμαι μεσα αν κανουμε τετοια λεσχη.
Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος
Σε ντιβιντι οφ κορς.
Ντακσει μωρε, ψιλομαλαγκια ηταν.
Για αυτους που σιχαινονται ευκολα ομως δεν θα την συστηνα.
Ανατομια και τετοια.
Πετσοκοψηματα, ξερετε.
:Ρ
maraki
Δραστήριο μέλος
Hangover Τρελό γέλιο
A,θέλω να τη δω.
Χμ...Μπορεί να πάω σήμερα.
The haunted mansion(Ωραία.)
Ι could never be your woman(Μέτρια.Δε μου άρεσε και πολύ.)
Boat trip(Καλή και με γέλιο.)
Devina
Τιμώμενο Μέλος
Το Νεκροτομειο.
Σε ντιβιντι οφ κορς.
Ντακσει μωρε, ψιλομαλαγκια ηταν.
Για αυτους που σιχαινονται ευκολα ομως δεν θα την συστηνα.
Ανατομια και τετοια.
Πετσοκοψηματα, ξερετε.
:Ρ
Ντάξει την έχω δει.
Πολύ άθλια ρε συ.Πολύ ''χαλαρό'' :xixi:
Ειμαρμένη
Δραστήριο μέλος
Χριστιάννα,καλό ήταν?Σκέφτομαι να πάω σήμερα να το δω.Public Enemies.
Ιce age 3 πριν μιάμιση εβδομάδα και πριν μία εβδομάδα το hangover(αξίζει,μάλλον αυτό θα δω κι απόψε).
NewBorn
Νεοφερμένος
Κατα τα αλλα εχει αρκετες σκηνες που βγαζουν χοντρο(κομμενο) γελιο.
Οποτε αν ειστε κολλημενοι στην πολη δεν χανετε τιποτα αν τη δειτε ή... κι αν δεν τη δειτε
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Χριστιάννα,καλό ήταν?Σκέφτομαι να πάω σήμερα να το δω.
Ιce age 3 πριν μιάμιση εβδομάδα και πριν μία εβδομάδα το hangover(αξίζει,μάλλον αυτό θα δω κι απόψε).
Μου άρεσε μπορώ να πω. Ο Ντεπ άλλωστε είναι πάντοτε υπέροχος. Να πας!
Εγώ το ψήνω να δω το brunο σήμερα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- chester20080
- Hased Babis
- damn
- arpol03
- suaimhneas
- Steliosgkougkou
- Νομάρχης
- AggelikiGr
- Abiogenesis
- Drglitterstar
- charmander
- Obi-Wan Kenobi
- Ness
- constansn
- aririn
- ilovekpop
- χημεια4λαιφ
- gumiho
- Wonderkid
- Joji
- guest24440
- P.Dam.
- giannhs2001
- Scandal
- Than003
- Giorgkalo
- Maria_Xagorari
- love_to_learn
- Unboxholics
- Libertus
- Paraskevoula_5
- Fanimaid123
- eukleidhs1821
- Emilouko
- Georgekk
- tsiobieman
- SlimShady
- Chris_Kon
- floydiantree
- Katerinaki13
- Darkking
- Ryuzaki
- Steffie88
- Mukumbura
- Slytherin
- Prak
- chrysm
- Viedo
- DrsKatia
- Alma Libre
- Vkvkvk
- J.Cameron
- olga123
- fockos
- jj!
- stefan
- Κλημεντίνη
- Μάρκος Βασίλης
- Βλα
- Unseen skygge
- Wrong
- JohnGreek
- hecktors
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.