Emilouko
Περιβόητο μέλος
Η αλήθεια είναι ότι δεν μου άρεσε.Το περίμενα διαφορετικό και πολύ καλύτερο.Αυτά τα trailer...Πόσο παραπλανητικά.
Αν και το θέμα είχε προοπτικές η πλοκή παρέμενε στάσιμη.Μόνο στα τελευταία 20 λεπτά υπήρξαν "ανατροπές", οι οποίες ήταν αναμενόμενες και απαράδεκτες .Το κυριότερο βέβαια είναι ότι δεν ήταν καν τρομακτικό,που υποτίθεται ότι ήταν ο σκοπός του.Σε ορισμένα σημεία θα το χαρακτήριζα γελοίο.
4,5/10 Λίαν επιεικώς.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BloodSparrow
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ταινια βασισμενη σε αληθινή ιστορια , ο richard kuklinski ήταν επαγγελματιας δολοφονος και λέγεται οτι εκανε πανω απο 100 δολοφονιες.Πεθανε το 2006 στη φυλακη.
Αξιζει μονο για τις ερμηνιες των ηθοποιων και εαν θελετε να περασει η ωρα σας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος
μια απο τις ταινιες-δικαιολογιες για να παραγγειλεις pizza.
nothing more
~Melania~
Περιβόητο μέλος
Υπέροχοι ηθοποιοί, υπέροχη ερμηνεία!
fouskobouboula
Νεοφερμένος
edweimaste
Πολύ δραστήριο μέλος
Alma Libre
Επιφανές μέλος
στην τηλεοραση πριν απο λιγεσ μερες ειχα δει την ταινια constantin η οποια ηταν αρκετα ενδιαφερουσα
Ote tv έχεις και εσύ;
Γιατί την βάζει συχνά εκεί και δεν την έχω πετύχει ποτέ.
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Και εγώ το'χα δει γιατί μ' αρέσουν αυτά τα chick flicks για να περνάει η ώρα αλλά βλακεία ήτανΗ τελευταία ταινία που έχω δει είναι το ''Teen Spirit''. Δεν περίμενα να μου αρέσει ...διότι είχε να κάνει με σχολιαρόπαιδα και όλες αυτές τις αμερικανιές...!Παρόλα αυτά μπορώ να πω ότι στο τέλος άρχισε να γίνετε καλύτερη! Ενταξει δεν την προτείνω...αλλά για όποιον δεν έχει τι άλλο να κάνει και θέλει να σκοτώσει την ώρα του καλή είναι!
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
mirto.dr
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θα συγκινηθείς,θα συγκλονιστείς και οπωσδήποτε στο τέλος της ταινίας θα μείνεις με ανοιχτό το στόμα !!
Σοβαρά τώρα...Κατά την γνώμη μου πρόκειται για αριστούργημα...Απο τις καλύτερες ταινίες που έχουν βγεί ever πιστεύω...Αυτό γιατί παρακολουθείς τρομερές καταστάσεις όπως είναι οι συνθήκες στα στρατόπεδα συγκέντρωσης και το ολοκαύτωμα των ναζι αλλά μέσα από τα αθώα και ανυποψίαστα μάτια ενός μικρού αγοριού !!! Στην προτείνω ανεπιφύλακτα!
whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος
με αναγκασε να το δω η μητερα μου (δεν εχω ιδεα για ποια πολλοστη φορα το εβλεπε εκεινη)Υπέροχοι ηθοποιοί, υπέροχη ερμηνεία!
οι χαρακτηρες αναπτυσσονται πολυ ωραια (βεβαιως εχει ολα τα στοιχεια του σοροπιασμενου μελοδραματος)
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Η ταινία στην οποία αναφέρεσαι είναι αυτή στα Αγγλικά https://www.imdb.com/title/tt0914798/
Θα συγκινηθείς,θα συγκλονιστείς και οπωσδήποτε στο τέλος της ταινίας θα μείνεις με ανοιχτό το στόμα !!
Σοβαρά τώρα...Κατά την γνώμη μου πρόκειται για αριστούργημα...Απο τις καλύτερες ταινίες που έχουν βγεί ever πιστεύω...Αυτό γιατί παρακολουθείς τρομερές καταστάσεις όπως είναι οι συνθήκες στα στρατόπεδα συγκέντρωσης και το ολοκαύτωμα των ναζι αλλά μέσα από τα αθώα και ανυποψίαστα μάτια ενός μικρού αγοριού !!! Στην προτείνω ανεπιφύλακτα!
Σε ευχαριστω πολυ Μυρτω!! Πρεπει οντως να ειναι υπεροχη ταινια φαινεται και απο το τρειλερ αλλοστε... Αυτο το κομματι της ιστοριας δεν μου αρεσει καθολου οπως και σε κανεναν πιστευω... Θα την δω και θα επιστρεψω με εντυπωσεις! Και παλι ευχαιρστω πολυ!
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
την ειδα λοιπον!! 9.8/10! Υπεροχη ταινια με συγκηνησε πολυ!
whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος
λολτην ειδα λοιπον!! 9.8/10! Υπεροχη ταινια με συγκηνησε πολυ!
γιατι 9.8 στα 10 και οχι 9.7?
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
λολ
γιατι 9.8 στα 10 και οχι 9.7?
Γιατι τοσο αξιζει για εμενα εσυ μπορεις να βαζεις και 9.9 τι να σου πω
whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος
προσπαθωντας να καταλαβω το συστημα μετρησηςΓιατι τοσο αξιζει για εμενα εσυ μπορεις να βαζεις και 9.9 τι να σου πω
excuse us
Dalian
Περιβόητο μέλος
Selestian
Δραστήριο μέλος
Ρε παιδιά άσχετο αλλά πώς μπορείτε να βαθμολογείτε με ακρίβεια δεκαδικού κιόλας? Εννοώ, με τί κριτήριο?
Μα καλά, εσύ δεν κάνεις ποτέ τη λίστα βαθμολόγησης;
Λοιπόν έχουμε :
1) Με έκανε να κλάψω [3/10] ( ανάλογα με τα πόσα δάκρυα, αυξάνεται ο βαθμός κατά 0.1 )
2) Ο πρωταγωνιστής/στρια ήταν κούκλος/κούκλα. [2/10] ( ο αριθμός των κούκλων πρωταγωνιστών, δύο αρκούν )
3) Η πλοκή ήταν βατή [3/10]
(ξεκινάει με 3/10 αλλά για κάθε σημείο της ταινίας που δεν καταλαβαίνεις τι γίνεται χάνει 1 από τα 3)
4) Είχε καλό τέλος [2/10]
Αστειεύομαι προφανώς...
Είναι καθαρά θέμα υποκειμενικό και ειδικά όταν μιλάμε για μια μορφή τέχνης... αν και
κάποιες ταινίες δεν αξίζουν καν να ανήκουν σε αυτή τη κατηγορία. Σε γενικές γραμμές πάντως
είναι εύκολο να διακρίνεις αν η βαθμολογία είναι για <5 για 5-8 ή μεγαλύτερο κρίνοντας το σενάριο,
το acting και φυσικά την σκηνοθεσία. Αλλά πάλι παραμένει κάτι υποκειμενικό...
Δες το Shutter Island (αν δεν το έχεις ήδη δει δηλαδή) παίζει και σ'αυτη ο DiCaprio και η υπόθεσηInception..
Προσωπικά μου άρεσε πολύ...πολύ ψαγμένη ταινία...λεπτομέρειες full...αλλά πρέπει να την παρακολουθείς προσεχτικά γιατί εύκολα μπορεί να χάσεις την πλοκή της...
είναι εξίσου καλή και ενδιαφέρουσα...
~Melania~
Περιβόητο μέλος
με αναγκασε να το δω η μητερα μου (δεν εχω ιδεα για ποια πολλοστη φορα το εβλεπε εκεινη)
οι χαρακτηρες αναπτυσσονται πολυ ωραια (βεβαιως εχει ολα τα στοιχεια του σοροπιασμενου μελοδραματος)
Τα είχε, πράγματι, αλλά σαν πλοκή είχε μια ιδιαιτερότητα, και γενικά αυτοί οι 2 ηθοποιοί μ'αρέσουν πάρα πολύ! Αν και οφείλω να ομολογήσω ότι αρχικά κι εγώ δεν ήθελα να την δω, στην πορεία με διέψευσε.
Ρε παιδιά άσχετο αλλά πώς μπορείτε να βαθμολογείτε με ακρίβεια δεκαδικού κιόλας? Εννοώ, με τί κριτήριο?
Μια πολύ καλή ερώτηση .
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- chester20080
- Hased Babis
- damn
- arpol03
- suaimhneas
- Steliosgkougkou
- Νομάρχης
- AggelikiGr
- Abiogenesis
- Drglitterstar
- charmander
- Obi-Wan Kenobi
- Ness
- constansn
- aririn
- ilovekpop
- χημεια4λαιφ
- gumiho
- Wonderkid
- Joji
- guest24440
- P.Dam.
- giannhs2001
- Scandal
- Than003
- Giorgkalo
- Maria_Xagorari
- love_to_learn
- Unboxholics
- Libertus
- Paraskevoula_5
- Fanimaid123
- eukleidhs1821
- Emilouko
- Georgekk
- tsiobieman
- SlimShady
- Chris_Kon
- floydiantree
- Katerinaki13
- Darkking
- Ryuzaki
- Steffie88
- Mukumbura
- Slytherin
- Prak
- chrysm
- Viedo
- DrsKatia
- Alma Libre
- Vkvkvk
- J.Cameron
- olga123
- fockos
- jj!
- stefan
- Κλημεντίνη
- Μάρκος Βασίλης
- Βλα
- Unseen skygge
- Wrong
- JohnGreek
- hecktors
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.