Sofia Hepburn
Νεοφερμένος
Almost famous (λίγο παλιά αλλά εξαιρετική )
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος
Μου άρεσε πολύ.=]
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erilesg
Δραστήριο μέλος
Red Riding Hood (=κοκκινοσκουφίτσα).
Μου άρεσε πολύ.=]
εγω νομιζα πως ο λυκος ηταν η γιαγια!
σοκαριστηκα οταν ειδα οτι ηταν
MissKit
Επιφανές μέλος
Pantelis_P
Νεοφερμένος
Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος
εγω νομιζα πως ο λυκος ηταν η γιαγια!
σοκαριστηκα οταν ειδα οτι ητανο μπαμπας της
Εύα
Εκκολαπτόμενο μέλος
Guest 894423
Επισκέπτης
_Morticia_
Επιφανές μέλος
Giannoutas
Διάσημο μέλος
Πετατε τον τιτλο της ταινιας και μετα ενα πολυ ωραια και τελος.Πως θα καταλαβω εγω τι ειδος ταινιας ειναι,για ποιον λογο σε αρεσε κτλ?
_Morticia_
Επιφανές μέλος
erilesg
Δραστήριο μέλος
ααα απο που?????Χαχα ναι όντως, ήταν κάπως ύποπτη η γιαγιά της, αλλά εγώ δυστυχώς το ήξερα από πριν ότι ήταν ο μπαμπάς της και δεν μου ήρθε ξαφνικό.
ειναι η μονη ταινια που η αγαπημενη μου η9οποιος Rachel δεν ειναι τοσο ομορφη σνιφ σνιφΠρωινό ξύπνημα(Morning Glory)!Πλάκα είχε..
Giannoutas
Διάσημο μέλος
Δεν θυμαμαι που το διαβασα,παντως καποιος μου την ειχε πλασαρει σαν μια καλη κωμωδια της χρονιας που περασε.Κωμωδια δεν ηταν.Ελαχιστα γελασα.Παρα πολυ λιγο.Λιγο ενδιαφερον ισως ειχε η ιστορια και η πλοκη γιατι ηταν κατι ασυνηθιστο και ειναι το μονο θετικο που βρισκω.Ενταξει καλοι οι ηθοποιοι και η σκηνοθεσια αλλα ....
https://www.youtube.com/watch?v=bdDSqgZ87fM
Kossal
Πολύ δραστήριο μέλος
Μου άρεσε
hale
Δραστήριο μέλος
INSIDIOUS.
Μου άρεσε
Είναι από τα καλύτερα ψυχολογικά θρίλερ που έχω δει!!!
Η τελευταία ταινία που είδα ήταν το Johnny English (του 2003)...Εριξα το γέλιο της ζωής μου!!!
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
Κι εγώ την είδα.INSIDIOUS.
Μου άρεσε
Γενικά νομίζω ότι είναι soft θριλεράκι,αλλά προσωπικά, είχα ψιλοτρομάξει.
Έτυχε εκείνη την μέρα να πέσει το ρεύμα,βάλαμε την ταινία στο laptop μετά, με κεριά γύρω-γύρω.
Ίσως είχε να κάνει και με την όλη ατμόσφαιρα,δεν ξέρω.
Πάντως για όλο το υπόλοιπο βράδυ απέφευγα να κοιτάζω σε σκοτεινά μέρη για πολύ ώρα.
Giannoutas
Διάσημο μέλος
INSIDIOUS.
Μου άρεσε
Εμενα με αρεσε το αβαταρ σου
Υ.Σ.Μια παρακληση ρε παιδες,καντε μια μικρη περιγραφη της ταινιας να καταλαβαινουμε γιατι προκειτε
ΜαθητήςΕΠΑΛ
Νεοφερμένος
Από το saw 3 και μετά τα χάλασε λίγο,αλλα εντάξει αν θες να δείς κοιλιές καλό είναι.
Giannoutas
Διάσημο μέλος
Ειδαμε το 2 και το 3 με κατι παιδια και λεμε να δουμε ολα τα υπολοιπα αυτες τις μερες.Αξιζουν?Τα θριλερ γενικα δεν μαρεσουν αλλα αυτο το ειδος (εξυπνο σεναριο,αιματα) θριλερ μαρεσει.Αυτα που δεν μπορω ειναι οι ψυχο-καταστασεις και εκει που οχι απλως φοβαμαι αλλα χεζομαι πανω μου ειναι τα ξαφνικα σημεια.Στα επομενα Saw εχει κατι απο αυτα?To saw 7.
Από το saw 3 και μετά τα χάλασε λίγο,αλλα εντάξει αν θες να δείς κοιλιές καλό είναι.
Καλα το Saw 2 φοβερη ταινιαρα.
ΜαθητήςΕΠΑΛ
Νεοφερμένος
Ειδαμε το 2 και το 3 με κατι παιδια και λεμε να δουμε ολα τα υπολοιπα αυτες τις μερες.Αξιζουν?Τα θριλερ γενικα δεν μαρεσουν αλλα αυτο το ειδος (εξυπνο σεναριο,αιματα) θριλερ μαρεσει.Αυτα που δεν μπορω ειναι οι ψυχο-καταστασεις και εκει που οχι απλως φοβαμαι αλλα χεζομαι πανω μου ειναι τα ξαφνικα σημεια.Στα επομενα Saw εχει κατι απο αυτα?
Καλα το Saw 2 φοβερη ταινιαρα.
Όντως τα 3 πρώτα είναι φοβερα,μετά το μπλέκει πολύ και γενικός χάνει αλλα δεν ξέρω μπορεί να σου αρέσει, δες το.
Δεν σου αρέσουν οι ψυχοκαταστασεις και σου αρέσει το Saw;,μάλλον δεν κατάλαβα τι εννοείς.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- chester20080
- Hased Babis
- damn
- arpol03
- suaimhneas
- Steliosgkougkou
- Νομάρχης
- AggelikiGr
- Abiogenesis
- Drglitterstar
- charmander
- Obi-Wan Kenobi
- Ness
- constansn
- aririn
- ilovekpop
- χημεια4λαιφ
- gumiho
- Wonderkid
- Joji
- guest24440
- P.Dam.
- giannhs2001
- Scandal
- Than003
- Giorgkalo
- Maria_Xagorari
- love_to_learn
- Unboxholics
- Libertus
- Paraskevoula_5
- Fanimaid123
- eukleidhs1821
- Emilouko
- Georgekk
- tsiobieman
- SlimShady
- Chris_Kon
- floydiantree
- Katerinaki13
- Darkking
- Ryuzaki
- Steffie88
- Mukumbura
- Slytherin
- Prak
- chrysm
- Viedo
- DrsKatia
- Alma Libre
- Vkvkvk
- J.Cameron
- olga123
- fockos
- jj!
- stefan
- Κλημεντίνη
- Μάρκος Βασίλης
- Βλα
- Unseen skygge
- Wrong
- JohnGreek
- hecktors
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.