Έφη35891
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος
isida!!!
Πολύ δραστήριο μέλος
ξερετε καμια καλή ταινια στην οποία θα ρίξω πολύ κλάμα ..δεν με νοιαζει αν θα ειναι ερωτικη ή κατι άλλο απλά να ειναι δαματικη ...please!
ποοοοοοοοοοοολύ κλάμα!
άκυρο βρήκα την απάντηση σε άλλο τοπικ!
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος
Forrest Gump και Eternal sunshine of the spotless mindρε παιδια εσεις που ειστε cinefilm πείτε μου σας παρακαλώ ...
ξερετε καμια καλή ταινια στην οποία θα ρίξω πολύ κλάμα ..δεν με νοιαζει αν θα ειναι ερωτικη ή κατι άλλο απλά να ειναι δαματικη ...please!
ποοοοοοοοοοοολύ κλάμα!
άκυρο βρήκα την απάντηση σε άλλο τοπικ!
Chris Black
Εκκολαπτόμενο μέλος
moxa15
Διάσημο μέλος
Forrest Gump και Eternal sunshine of the spotless mind
Run forest run...(μονο αυτο νομιζω αξιζει απο την ταινια αλλα και παλι δεν πολυπαω τον hanks)
Eternal sunshine of the spotless mind
μιλαμε για ταινια σε αλλο επιπεδο απο τις καλυτερες που εχω δει στη ζωη μου την προτεινω ανεπιφύλακτα
και αν εισαι κιολας θετικο-τεχνολογικη κατεύθυνση ωραια ταινία
BEAYTIFUL MIND(russel crow απλα φανταστικος-το story τελειο ολα μα ολα ειναι τελεια....)
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
erilesg
Δραστήριο μέλος
Brad Pitt Sean Penn
τελεια ταινια!!!!!!!!!!!!!!!!
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος
Run forest run...(μονο αυτο νομιζω αξιζει απο την ταινια αλλα και παλι δεν πολυπαω τον hanks)
Eternal sunshine of the spotless mind
μιλαμε για ταινια σε αλλο επιπεδο απο τις καλυτερες που εχω δει στη ζωη μου την προτεινω ανεπιφύλακτα
και αν εισαι κιολας θετικο-τεχνολογικη κατεύθυνση ωραια ταινία
BEAYTIFUL MIND(russel crow απλα φανταστικος-το story τελειο ολα μα ολα ειναι τελεια....)
oλη η ταινια αξιζε...ειλικρινα ειναι απο τις λιγες ταινιες που με συγκινησαν και με επηρεασαν τοσο πολυ! και δεν εχει σημασια αν πας ή οχι τον ηθοποιο, πρεπει να αναγνωριζεις την αξια του...και σε αυτην την ταινια ο Χανκς ηταν τρομερος! Για να πω την αληθεια ουτε εγω παω τον Κροου αλλα στο "beautiful mind" ηταν εξαιρετικος!
Fani93
Εκκολαπτόμενο μέλος
CutePerfection
Νεοφερμένος
cherryblossom
Νεοφερμένος
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
spakon
Εκκολαπτόμενο μέλος
Loukritia
Εκκολαπτόμενο μέλος
στο σπίτι
lowbaper92
Πολύ δραστήριο μέλος
Πολύ καλή !
Bl@ck sw@n
Εκκολαπτόμενο μέλος
Good Will Hunting
Πολύ καλή !
Matt Damon θεός!
A beautiful mind!Πολύ καλή!!!!!
erilesg
Δραστήριο μέλος
127 Hours. Λίγακι βαρετή σε κάποια σημεία (λογικό, αφού ουσιαστικά μόνο ο James Franco έπαιζε), αλλά σε γενικές γραμμές αρκετά καλή και ενδιαφέρουσα.
εγω δεν 3ερω γιατι αλλα οταν την ειδα νομιζω τν Φεβρουαριο ηταν για 2 βραδια δεν μπορουσα να κοιμη9ω νομιζα οτι μου κοβοταν το χερι...εφιαλτης πραγματικος
Sucker Punch(ωραια μουσικη και γραφικα)
Just Go With It(βλακεια μεγαλοι και κουραστικοι διαλογοι)
Love & Distrust(ωραια ταινια αλλα δν κτλβα τπτ γτ δν βρηκα υποτιτλους)
How Do You Know(χαζη ταινια χωρις νοημα...)
A Walk To Remember(τελειαααααααααααααααααααααααααααααααααα)
αυτες για χ9ες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
X-men: Η Πρώτη Γενιά ,στον κινηματογράφο. Μια κλασική ταινία δράσης, όχι κάτι ιδιαίτερο.
την βρηκα αλλα απο καμερα...εμενα μου παν καλα σχολια κ 9ελω να την δω
OLSon-X
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- chester20080
- Hased Babis
- damn
- arpol03
- suaimhneas
- Steliosgkougkou
- Νομάρχης
- AggelikiGr
- Abiogenesis
- Drglitterstar
- charmander
- Obi-Wan Kenobi
- Ness
- constansn
- aririn
- ilovekpop
- χημεια4λαιφ
- gumiho
- Wonderkid
- Joji
- guest24440
- P.Dam.
- giannhs2001
- Scandal
- Than003
- Giorgkalo
- Maria_Xagorari
- love_to_learn
- Unboxholics
- Libertus
- Paraskevoula_5
- Fanimaid123
- eukleidhs1821
- Emilouko
- Georgekk
- tsiobieman
- SlimShady
- Chris_Kon
- floydiantree
- Katerinaki13
- Darkking
- Ryuzaki
- Steffie88
- Mukumbura
- Slytherin
- Prak
- chrysm
- Viedo
- DrsKatia
- Alma Libre
- Vkvkvk
- J.Cameron
- olga123
- fockos
- jj!
- stefan
- Κλημεντίνη
- Μάρκος Βασίλης
- Βλα
- Unseen skygge
- Wrong
- JohnGreek
- hecktors
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.