Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
shutter island
πολύ καλή!!
Υπέροχο ήταν αυτό, ο Scorsese στα καλύτερά του.
Coco before Chanel...Ιδιαιτέρως αξιόλογη..!!
Αυτό από την άλλη σκέτος ύπνος ήταν. Αν δεν έπαιζε η Audrey δεν θα βλεπόταν καν. =/
Ontopic, step up 3. Λάτρεψα μερικές χορογραφίες, πολλά τραγούδια, το γεγονός ότι επιτέλους κατάλαβαν πως οι διάλογοι σε αυτές τις ταινίες οφείλουν να είναι περιορισμένοι και φυσικά τον πρωταγωνιστή.
Ψόφος σε όσους το κράζουν για την κακή ηθοποιία και την ρηχότητα και τα κλισέ και δεν ξέρω κι εγώ τι. Δύο ταινίες έχουν ήδη βγει, δεν ξέρουν τι πραγματεύεται; Χορός είναι όχι haneke. -.-
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
αορ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roseberry
Διάσημο μέλος
paranormal activity...καλογυρισμενη...καλη γενικα..δε μπορω ναπω...ειδικα αν τη δεις βραδυ
πωωω ειχα διαβασει γι'αυτην την ταινια και ηθελα να την δω αλλα δεν εκατσε
την θελω
shikabalas
Εκκολαπτόμενο μέλος
καλλιρροη52529
Νεοφερμένος
Harry0000
Εκκολαπτόμενο μέλος
christina.maria
Δραστήριο μέλος
thanos323
Εκκολαπτόμενο μέλος
inception... Παρόλο που πολλούς τους άρεσε που ήταν περίπλοκο και σε άφηνε με ερωτήματα, εμένα δεν μου άρεσε και τόσο....
επεσε η οχι η σβουρα στο τελος????
την ειδα και γω καλη ταινια αλλα.... ονειρο στο ονειρο και παει λεγοντας........ πολυ ονειρο ρε παιδι μου
αφου το βραδυ μετα που την ειδα κοιμηθηκα και φοβηθηκα μη ξυπνησω αλλου
πωωω ειχα διαβασει γι'αυτην την ταινια και ηθελα να την δω αλλα δεν εκατσε
την θελω
νιονιομαιρη εσυ πανε δες το inception ταινια για εσενα
στα διαλα.. κιαλο ονειρο στα διαλα??
karotenia
Δραστήριο μέλος
Ελεγα να νοικιασω το Coco Before Channel και την Ακαδημια Πλατωνος.Τα 'χει δει κανεις σας και αν ναι , αξιζουν ;
Τελευταια ειδα το Billy Elliot(δεν το πετυχα στην τηλεοραση δυστυχως οποτε το νοικιασα) και μ'αρεσε παρα πολυ καθως και κατι παλια παιδικα στο βιντεο για να ξαναθυμηθω τα παιδικα μου χρονια.
christina.maria
Δραστήριο μέλος
Νομίζω καλύτερα να το δεις στον κινηματογράφο το Inception.Α ωραια ,γιατι σκεφτομουν να παω να το δω το Inception.Αφου ολοι φαινετε να 'χετε καλες εντυπωσεις,λεω να παω .Αξιζει να το δεις στον κινηματογραφο ή να περιμενω να βγει το dvd;
Ελεγα να νοικιασω το Coco Before Channel και την Ακαδημια Πλατωνος.Τα 'χει δει κανεις σας και αν ναι , αξιζουν ;
Τελευταια ειδα το Billy Elliot(δεν το πετυχα στην τηλεοραση δυστυχως οποτε το νοικιασα) και μ'αρεσε παρα πολυ καθως και κατι παλια παιδικα στο βιντεο για να ξαναθυμηθω τα παιδικα μου χρονια.
roseberry
Διάσημο μέλος
νιονιομαιρη εσυ πανε δες το inception ταινια για εσενα
στα διαλα.. κιαλο ονειρο στα διαλα??
για μενα?
τι εννοεις ανθρωπομορφο τερας?
εχω ακουσει πολλα και καλα σχολια παντως ισως την δω και αυτην
Kelly:)
Νεοφερμένος
Μου άρεσε πάρα πολύ
την είδαμε σπίτι μου κοριτσοπαρεα
prinCess.
Επιφανές μέλος
Letters to Juliet
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Απόψε είδα το Léon (The Professional) την συνιστώ ανεπιφύλακτα εννοείται για την υπέροχη ηθοποιία, τους διαλόγους και το λατρεμένο shape of my heart του sting.
vicky###
Νεοφερμένος
Η τελευταία που είδα ήταν αυτή : Misery (παραγωγης 1990)
Είναι ψυχολογικό θρίλερ.....
Δείτε:https://www.youtube.com/watch?v=dZ0dH5qv1mA&feature=related
Την ειδα κ εγω αυτη προσφατα!!!πολυ καλη...
manos4
Πολύ δραστήριο μέλος
AgGeliCo0zZz
Νεοφερμένος
Piranha
Νεοφερμένος
Ρε παιδιά γιατί τόσο αποτυχημένες οι ταινίες που βγαίνουνε τώρα στο cinema?
My sister's Keeper
Letters to Juliet
Α ειχαμε μια ασκηση στα αγγλικα που ελεγε για το Letters to Juliet.Ωραιο ηταν;
Epic Fail το paranormal activity...
Ρε παιδιά γιατί τόσο αποτυχημένες οι ταινίες που βγαίνουνε τώρα στο cinema?
Κι εγω συνεχεια αυτο αναρωτιεμαι.Βασικα στις μεγαλες πολεις σε κινηματογραφους εκτος των Village,Cosmos κ.λπ βαζει διαφορες ωραιες ταινιες,πιο κουλτουριακες και με νοημα και οχι εμπορικες .Αλλα αμα εισαι σε μικρη πολη ειναι συνηθως δυσκολο ,δυστυχως.Γενικοτερα ομως ολο τα ιδια και τα ιδια βγαζουν, μερικες μπορει να 'χουν και ωραια γραφικα και τετοια αλλα δεν σου κανει κεφι να τις δεις και 10 φορες χωρις να βαριεσαι καθολου οπως πολλες παλιοτερες.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- chester20080
- Hased Babis
- damn
- arpol03
- suaimhneas
- Steliosgkougkou
- Νομάρχης
- AggelikiGr
- Abiogenesis
- Drglitterstar
- charmander
- Obi-Wan Kenobi
- Ness
- constansn
- aririn
- ilovekpop
- χημεια4λαιφ
- gumiho
- Wonderkid
- Joji
- guest24440
- P.Dam.
- giannhs2001
- Scandal
- Than003
- Giorgkalo
- Maria_Xagorari
- love_to_learn
- Unboxholics
- Libertus
- Paraskevoula_5
- Fanimaid123
- eukleidhs1821
- Emilouko
- Georgekk
- tsiobieman
- SlimShady
- Chris_Kon
- floydiantree
- Katerinaki13
- Darkking
- Ryuzaki
- Steffie88
- Mukumbura
- Slytherin
- Prak
- chrysm
- Viedo
- DrsKatia
- Alma Libre
- Vkvkvk
- J.Cameron
- olga123
- fockos
- jj!
- stefan
- Κλημεντίνη
- Μάρκος Βασίλης
- Βλα
- Unseen skygge
- Wrong
- JohnGreek
- hecktors
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.