john1994
Εκκολαπτόμενο μέλος
1. ΛΟΧΡΗ ΑΣΟΕΕ
2. ΟΔΕ ΑΣΟΕΕ
3. ΧΡΗΜΑΤ. ΠΑΠΕΙ
4. Οικονομικων Επιστημων ΑΣΟΕΕ
ελπιζω απο αυτες να μπορεις να γινεσαι και λογιστης και χρηματιστης (ακολουθωντας βεβαια τις σχετικες κατευθυνσεις οπου χρειαζονται)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Ααα δηλαδη οι πρωτες 3 επιλογες σου ειναι οι εξης 4οι πρωτες 3 επιλογες μου θα ειναι
1. ΛΟΧΡΗ ΑΣΟΕΕ
2. ΟΔΕ ΑΣΟΕΕ
3. ΧΡΗΜΑΤ. ΠΑΠΕΙ
ελπιζω απο αυτες να μπορεις να γινεσαι και λογιστης και χρηματιστης (ακολουθωντας βεβαια τις σχετικες κατευθυνσεις οπου χρειαζονται)
Σορρυ αλλα ειναι μια ατακα που μας ελεγε ενας καθηγητης στο σχολειο...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
boss.
Δραστήριο μέλος
που να βρω?
αν εννοεις οτι ειναι και πολλα αλλα το ξερω, αλλα σε πρωτη φαση εχουν σημασια οι σπουδες, μικρη ειναι η αληθεια
σε πρωτη φαση σπουδασε κατι που εχει πολυ μαθηματικο μεσα !
boss.
Δραστήριο μέλος
οι πρωτες 3 επιλογες μου θα ειναι
1. ΛΟΧΡΗ ΑΣΟΕΕ
2. ΟΔΕ ΑΣΟΕΕ
3. ΧΡΗΜΑΤ. ΠΑΠΕΙ
το 4 ξαναδεστο... πολυ θεωρια ρε παιδι μου
john1994
Εκκολαπτόμενο μέλος
το 4 ξαναδεστο... πολυ θεωρια ρε παιδι μου
ναι εχει θεωρια αλλα τι? να προτιμησω το ΟΔΕ ΠΑΠΕΙ..
νομιζω καλυτερα ΑΣΟΕΕ..
ετσι κι αλλιως απο το μαθηματικο Αθηνας το προτιμω..
βλεπω τα μαθηματα του Μαθηματικου και με πιανει κρυος ιδρωτας..
ωραια ειναι να το λεμε, αλλα φοβαμαι πως αν παω μαθηματικο θα τα βαρεθω γρηγορα..
(ειδικα οταν διαπιστωσω οτι κανω μαθηματα (π.χ. γεωμετρια, μιγαδικοι) που δεν θα με βοηθησουν στα οικονομικα!)
boss.
Δραστήριο μέλος
ναι εχει θεωρια αλλα τι? να προτιμησω το ΟΔΕ ΠΑΠΕΙ..
νομιζω καλυτερα ΑΣΟΕΕ..
ετσι κι αλλιως απο το μαθηματικο Αθηνας το προτιμω..
βλεπω τα μαθηματα του Μαθηματικου και με πιανει κρυος ιδρωτας..
ωραια ειναι να το λεμε, αλλα φοβαμαι πως αν παω μαθηματικο θα τα βαρεθω γρηγορα..
(ειδικα οταν διαπιστωσω οτι κανω μαθηματα (π.χ. γεωμετρια, μιγαδικοι) που δεν θα με βοηθησουν στα οικονομικα!)
στατιστικη ?
john1994
Εκκολαπτόμενο μέλος
στατιστικη ?
ναι τελικα η Στατιστικη θα παει αρκετα ψηλα στο μηχανογραφικο μου αφου καταλαβα εχει πολλα μαθηματικα (αλλα στα ορια των οικονομικων, δεν ξεφευγει σε ασκοπα -και δυσκολα- μαθηματικα οπως οι μαθηματικες σχολες) και μαζι με τις υψηλες μαθηματικες γνωσεις συνδεει και τα οικονομικα μαζι...
boss.
Δραστήριο μέλος
ναι τελικα η Στατιστικη θα παει αρκετα ψηλα στο μηχανογραφικο μου αφου καταλαβα εχει πολλα μαθηματικα (αλλα στα ορια των οικονομικων, δεν ξεφευγει σε ασκοπα -και δυσκολα- μαθηματικα οπως οι μαθηματικες σχολες) και μαζι με τις υψηλες μαθηματικες γνωσεις συνδεει και τα οικονομικα μαζι...
σε περιμενουμε !
να εχεις υποψη σου καποια πραγματακια ομως πριν δηλωσεις στατιστικη στην ασοεε, ενα ειναι το θεμα τον πιστωτικων μοναδων (μαζευεις ποντους απο καθε μαθημα για να παρεις πτυχιο) και δευτερον οτι τα μαθηματα ειναι αλυσιδες, αμα δεν περασεις του πρωτου ετους, δεν προχωρας ετσι το τμημα κατα την γνωμη μου ειναι λιγο πιο δυσκολο!
ΓΛΙΦΕ ΤΟ ΠΟΥΤΣΟ
Επισκέπτης
papas
Διάσημο μέλος
ΑΔΕΛΦΟΠΟΥΣΤΕΣ
john1994
Εκκολαπτόμενο μέλος
ponokos
Νεοφερμένος
Και αλλα, αλλα μόνο μαρκες Mercedes BMW και μια διπορτη Bentley,δεν συζητάμε για σπίτια σε νησια που έχουν όλοι οι πλούσιοι,όπως και ο δικός μου θείος ναξος,Μύκονος,Λευκάδα,και Κέρκυρα.για καταθέσεις δεν γνωρίζω αλλα σίγουρα θα υπάρχουν,Τώρα σπουδες πολλές οικονομικό Πειραιά με 2 μεταπτυχιακα στην χρηματοοικονομική και διδακτορικο πάλι στην χρηματοοικονομική,ξενες γλώσσες 5 αγγλικα γαλλικά Γερμανικά ιταλικα ολλανδικα εκτός απο τα αγγλικα που εχει proficiensy στα αλλα επίπεδο advanced,3 γραφεία 2 στην αθηνα που τα διαχειρίζεται ο γιος του οταν εκείνος εναι στο τρίτο του Γραφειο στην Ελβετία,ο γιος φοιτητής οικονομικών στην Πάτρα,με πολλές διαμάχες με τον πατέρα του λόγο πολλών χρημάτων ο γιος του δεν ειναι χλιδατος όσο ο πατέρας του.που ζει στα μεγαλεία.οσοι το εχετε λοιπόν μεσα σας να ασχολειθητε το ξέρω πως σας άνοιξα την όρεξη αλλα σήμερα όσο να ειναι οι μετοχες έχουν πέσει,αλλα εκεινος λόγο του Γραφείου του στην Ελβετία ειναι ορθοποδημενος ακομα,γιαυτο λοιπόν να ψαχτειτε πολυ με αυτο το θέμα του χρηματιστή,επίσης μην ξεχάσω να σας πω πως είχε διδάσκει για 7 ετη στο ίδιο πανεπιστημιο που φοιτητε και εφτασε μεχρι τον τιτλο του επίκουρου καθηγητή,ηλικια οπως καταλαβαίνετε πάνω απο τα 60.Και δεν θα μιλήσω για την ασφαλεια που εχει στην οικία του και στην κυκλοφορία του στους δρόμους παρόλα αυτα όμως εκεινος οδηγεί το αυτοκινητο με το φύλακα ασφαλείας του δίπλα ως συνοδηγό,άποψη του·πως αν έδινε σε οδηγό να οδηγήσει το αυτοκινητο ποιος ο λογος να το είχε αγορασει,το αγόρασε μόνο και μόνο για να το οδηγεί ο ίδιος,δυστυχώς εγω ως ερευνητης κοινωνιολογος στην εγληματολογια δεν κανω στις επιχειρήσεις του,διαφορετικά κάπου θα βολευομουν και εγω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GordonGekko
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ευλιγιστούλης
Νεοφερμένος
manolis_98
Πολύ δραστήριο μέλος
στατιστικη ασοεε ειναι η καλυτερη σχολη για χρηματιστης!!!
και οι λοχρίτες κλέφτες θα γίνουν?
Ευλιγιστούλης
Νεοφερμένος
manolis_98
Πολύ δραστήριο μέλος
Guest 875331
Επισκέπτης
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.