Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Panagiotis09
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ιατρική ΑΠΘ - 201η
Ιατρική ΕΚΠΑ - 210η
Ιατρική Κρήτης - 333η
Ιατρική Πατρών - 390η
Οι υπόλοιπες Ιατρικές σχολές δεν βρίσκονται στις 500 καλύτερες γι αυτό δεν τις εμφανίζει...
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Μια συζήτηση που έχει γίνει πολλές φορές , θαρρώ . Μα όντας στην Γ΄ Λυκείου και πολύτεκνος αναρωτιέμαι , θα πείτε ενωρίς, σε ποια πόλη βρίσκεται πράγματι η πιο αξιόλογη Ιατρική Σχολή. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για την φώτιση ! Πολλές πολλές καλημέρες !
Το ότι είσαι πολύτεκνος αλλάζει κάπως τα δεδομένα και το αναφέρεις;
Εγώ αν ξαναδιάλεγα πάντως θα πήγαινα Λάρισα ή Ηράκλειο, είναι καινούρια, μικρά τμήματα και οργανώνονται πιο εύκολα από το μπουρδέλο του ΕΚΠΑ και του ΑΠΘ. Και τα νοσοκομεία τους μιας και οι νομοί είναι γενικά μικρότεροι αλλά όχι τόσο μικροί ή "άγονοι" ώστε να έχουν ελλείψεις, πιθανόν είναι επίσης καλύτερα...
Από εκεί και πέρα το "καλύτερο" μπαίνει σε διάφορα καλούπια, πες μας τι ψάχνεις...
Vold
Πολύ δραστήριο μέλος
αναρωτιέμαι , θα πείτε ενωρίς, σε ποια πόλη βρίσκεται πράγματι η πιο αξιόλογη Ιατρική Σχολή.
Αυτή στην οποία θα επιλέξεις να σπουδάσεις !
Το ότι είσαι πολύτεκνος αλλάζει κάπως τα δεδομένα και το αναφέρεις;
Εγώ αν ξαναδιάλεγα πάντως θα πήγαινα Λάρισα ή Ηράκλειο, είναι καινούρια, μικρά τμήματα και οργανώνονται πιο εύκολα από το μπουρδέλο του ΕΚΠΑ και του ΑΠΘ. Και τα νοσοκομεία τους μιας και οι νομοί είναι γενικά μικρότεροι αλλά όχι τόσο μικροί ή "άγονοι" ώστε να έχουν ελλείψεις, πιθανόν είναι επίσης καλύτερα...
Από εκεί και πέρα το "καλύτερο" μπαίνει σε διάφορα καλούπια, πες μας τι ψάχνεις...
Το αναφέρω προφανώς με το σκεπτικό ότι μπορώ πιθανότατα να μεταφερθώ σε όποια Ιατρική θελήσω αν εισαχθώ έστω σε αυτήν με την χαμηλότερη βάση. Λέγοντας καλύτερο και έχεις δίκιο ως προς την αοριστία , θέλω να πω καθηγητές που να ενδιαφέρονται , να μαθαίνεις πραγματικά το αντικείμενό σου κι όχι απλώς να αποκτάς ένα πτυχίο , ποιότητα του περιβάλλοντος της σχολής , απρόσκοπτη λειτουργία. Αυτά εν συντομία
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Το αναφέρω προφανώς με το σκεπτικό ότι μπορώ πιθανότατα να μεταφερθώ σε όποια Ιατρική θελήσω αν εισαχθώ έστω σε αυτήν με την χαμηλότερη βάση. Λέγοντας καλύτερο και έχεις δίκιο ως προς την αοριστία , θέλω να πω καθηγητές που να ενδιαφέρονται , να μαθαίνεις πραγματικά το αντικείμενό σου κι όχι απλώς να αποκτάς ένα πτυχίο , ποιότητα του περιβάλλοντος της σχολής , απρόσκοπτη λειτουργία. Αυτά εν συντομία
Κοίταξε, θα έχει παντού καθηγητές καλούς και σάπιους και αυτό δεν μπορείς να το αποφύγεις σε κανένα τμήμα. Το θέμα είναι ότι όσο λιγότεροι είστε σε ένα τμήμα, τόσο μικρότερα γκρουπάκια θα κάνετε και στα εργαστήρια/θαλάμους, επομένως το μάθημα θα είναι και πιο αποδοτικό και ουσιαστικό. Δηλαδή άλλο να είστε 13 άτομα σε έναν θάλαμο με 5 ασθενείς (όπως ήμασταν εμείς στο ΑΠΘ), άλλο να είστε οι μισοί, καταλαβαίνεις ότι ο καθηγητής και με τις καλύτερες των προθέσεων να μπαίνει στο θάλαμο στην πρώτη περίπτωση έχει να κάνει με κοπάδι ολόκληρο
Τώρα από ποικιλία περιστατικών/κλινικών, επειδή τα νοσοκομεία είναι πανεπιστημιακά, παντού θα δεις και το αξιοπερίεργο. Γενικά όπως έγραψα παραπάνω αν ξαναδιάλεγα θα πήγαινα Λάρισα ή Ηράκλειο που είναι οι 2 μικρότερες ιατρικές από άποψη αριθμού φοιτητών, το πρόβλημα με το 2ο είναι ότι ενώ ερευνητικά το πανεπιστημιακό νοσοκομείο είναι top, γενικά λόγω του ότι είναι νησί είσαι σχετικά "αποκλεισμένος", οπότε δεν πας τόσο εύκολα σε συνέδρια ή σεμινάρια ή workshops σε Αθήνα/Θεσσαλονίκη. Πέρνα εσύ με το καλό και θα χεις χρόνο να το σκεφτείς, μπορεί να περάσεις Πάτρα π.χ. και να ενθουσιαστείς και τζάμπα να το σκέφτεσαι από τώρα
Φυσικη: 17 στο πρώτο τετράμηνο 19 στο δεύτερο
Χημεία: 17 στο πρώτο 19 στο δεύτερο
Έκθεση: 18 στο πρώτο και 18 στο δεύτερο
Βιολογία: 19 στο πρώτο και 19 στο δεύτερο
Θα μπορέσω να περάσω ιατρική;
Με ποια σειρά θα μ προτείνατε τις σχολές της ιατρικής; ( Δηλαδή για παράδειγμα Θεσσαλονίκη, Αθήνα κλπ)
Εγώ ήθελα Θεσσαλονίκη αλλά άκουσα από πολλά άτομα όταν δεν είναι το καλύτερο πανεπιστήμιο για ιατρική έχω ακούσει ότι καλύτερη σχολή ιατρική είναι στο Ηράκλειο Κρήτης τι λέτε;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist
Επιφανές μέλος
Είμαι Α λυκείου και θέλω να σπουδάσω ιατρική. Στο πρώτο τετράμηνο είχα 18 μέσο όρο και στο δεύτερο τετράμηνο είχα 19 μέσο όρο. Στα μαθήματα που θα δώσω στις πανελλήνιες είχα:
Με ποια σειρά θα μ προτείνατε τις σχολές της ιατρικής; ( Δηλαδή για παράδειγμα Θεσσαλονίκη, Αθήνα κλπ)
Εγώ ήθελα Θεσσαλονίκη αλλά άκουσα από πολλά άτομα όταν δεν είναι το καλύτερο πανεπιστήμιο για ιατρική έχω ακούσει ότι καλύτερη σχολή ιατρική είναι στο Ηράκλειο Κρήτης τι λέτε;
Νομίζω ότι της Κρήτης είναι όντως το καλύτερο θα σου πω αύριο όμως με σιγουριά καθώς έχω φίλο που σπουδάζει εκεί.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νομίζω ότι της Κρήτης είναι όντως το καλύτερο θα σου πω αύριο όμως με σιγουριά καθώς έχω φίλο που σπουδάζει εκεί.
Θα επιθυμούσα αν μου απαντούσες ????
American Economist
Επιφανές μέλος
Θα επιθυμούσα αν μου απαντούσες ????
Μου είχε πει καλά λόγια.Περιμενε όμως γιατί θα μιλήσω μαζί του και θα σου πω το βράδυ.Θα μπορούσες να μπεις κατά τις 21.00;
Μου είχε πει καλά λόγια.Περιμενε όμως γιατί θα μιλήσω μαζί του και θα σου πω το βράδυ.Θα μπορούσες να μπεις κατά τις 21.00;
Ναι θα μπω ευχαριστωω
Praxis
Εκκολαπτόμενο μέλος
https://www.ischool.gr/showthread.php?t=81415
Guest 336742
Επισκέπτης
Nick890
Επιφανές μέλος
nPb
Επιφανές μέλος
Με το που γεννηθει ρωταει τους ιατρους, ποια σχολη ειναι κλαυτερη για να δηλωσω
κλαυτερη; όπως καυτερή;
Guest 675594
Επισκέπτης
Είμαι Α λυκείου και θέλω να σπουδάσω ιατρική. Στο πρώτο τετράμηνο είχα 18 μέσο όρο και στο δεύτερο τετράμηνο είχα 19 μέσο όρο. Στα μαθήματα που θα δώσω στις πανελλήνιες είχα:
Δεν νομιζω πως οι βαθμοι που πηρες στην Α (η ακομη στη Β και τη Γ) Λυκειου να ανταποκρινονται στην ικανοτητα σου να πετυχεις στις πανελληνιες. Σιγουρα ειναι μια ενδειξη, αλλα δεν μπορεις να βασιστεις σε αυτην. Οι πανελληνιες ειναι διαγωνισμος, και στην περιπτωση σου, οπου θες να περασεις ιατρικη, διακρινονται οι καλυτεροι(δηλαδη αυτοι που εχουν προγραμμα, πειθαρχια, και λιγη τυχη).
fockos
Επιφανές μέλος
Η Κρήτη έχει εξαιρετικά προκλινικά μαθήματα στα κλινικά το έχει χάσει όμως πριν κάποια χρόνια ήταν όντως δυνατή....
Guest 454371
Επισκέπτης
rhymeasylum
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 425 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Τριδυμομαμά
- jellojina
- Panatha mono
- nefoumpios
- sotirislk07
- Hased Babis
- YMAT
- Iri2001
- dioandi2010
- elevag
- Christr22
- NewArchStudent
- despoina13
- GV221
- Kanastasia_5883
- ifikis
- Than003
- BatGuin
- exw_to_plano
- Kris.gr
- KingPoul
- Yolo06
- dimitrisp22
- BIOLOVER2000
- Primary Care
- Nala
- eukleidhs1821
- mermaid89
- Angie15
- Ryuzaki
- Frozensun
- dmav
- math2arch
- estrela
- Drglitterstar
- Φινεύς
- gzois
- AggelikiGr
- Mammy Nun
- allall1
- Μήτσος10
- Γιώργος μεγ
- SIAmia
- Joji
- constansn
- Leo komm
- Paragontas7000
- Maynard
- Βασιλης1234
- ggl
- Kate1914
- nearos
- suaimhneas
- ένας τυχαίος
- EllieKal
- P.Dam.
- chrismpd
- Barka
- persour
- Helen06
- Scandal
- ilias_21
- kiyoshi
- Student56
- bill09876
- Obi-Wan Kenobi
- tsiobieman
- Lifelong Learner
- tan07
- thepigod762
- neurogirl
- Lemonaki
- eirinipap
- hello1234
- ANZ
- Steliosalm
- meddog23
- medstudy
- patra2002
- xanthippiad
- MarcoReus
- Trelakias
- sophiaa
- Pharmacist01
- dsmir
- Dafney
- mvas
- Abiogenesis
- Sofos Gerontas
- aggorf
- ikigai
- iiTzArismaltor_
- Athens2002
- suuuuiiii
- αντιγονη..
- Claire05
- Unboxholics
- QWERTY23
- αντιγονη.
- giannis05
- Startx0
- fockos
- love_to_learn
- MrDna
- SoyN
- Μιχαήλ
- Wonderkid
- flaura
- χημεια4λαιφ
- Steliosgkougkou
- A350
- liana
- Ness
- angies
- Peter Pan13
- spring day
- georgios03
- Enhypen
- NikoBellic
- bruh_234
- panagiotis23
- Magigi
- Meow
- Panagiotis849
- AnnaRd
- ivannag
- Giii
- snowy
- Nemesiis
- Νικολινα
- Γατέχων
- Mary06
- gpa
- GeorgePap2003
- Praxis
- Nasia2433266
- Sia_k
- Basiliki.kiki
- billion mentally
- alexa-24
- indig0
- Ιωάννα2005
- dimitralaz
- ειδήμων
- Vanillatack
- EnigmaMD
- Mewmaw
- jimis2001
- Dorachon
- thenutritionist
- Τρελας123
- roud
- brouss
- Kostas_Athens
- Aristides Pap
- augustine
- george777
- ismember
- giannis256
- Sherlockina
- stee
- Χάρις
- aris63
- arapakos
- ditaaa
- Αναστασία197
- nucomer
- angel27_
- phoni
- hirasawayui
- xristarac
- panaman
- tfghp
- charmander
- F1L1PAS
- Kzaro
- desperate-ambitious!
- Nic Papalitsas
- Gogosps
- synthnightingale
- Cat lady
- BillyTheKid
- redarrow
- Jose13
- Geor.
- Annalad
- theodoraooo
- Fofifofi78
- Glorious12
- Hudson hornet
- Φραπεδοφιλόσοφος
- Κ...
- Marple
- Nocommingback
- Μαρία Ιρέν
- Nickgr
- Vboo
- Philologist
- MIT_fan
- mhtsos-4
- ScienceLover
- PanPan
- Appolon
- hlias2000
- Πα.Κ
- Ioanna98
- Γιώργος Ζ
- fay01
- drstathis
- Freddys
- 042003
- stefanosssx3
- MaRiA.R
- Libertus
- emzou
- niaou
- El_
- stefan
- An_uknown_world
- Eri0611
- Μάνος18
- leonnnn
- SlimShady
- Alexandros973
- dovellos_p
- GTS
- barkos
- Johnman97
- Theodora03
- RRRRRR1
- Georgekk
- pinkheart
- KingOfPop
- calliope
- anastasis06
- Xristosdimitra
- Καλλι
- Αλκης Κ.
- Nikkkpat
- lnesb
- igeorgeoikonomo
- Xara
- Jimmis18
- Nia Skg
- panosveki
- jim2015
- korlef
- Κλημεντίνη
- JoannaD
- An1
- fmarulezkd
- kostas1233
- paulkin94
- Cortes
- ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
- ρενακι 13
- papa2g
- VforVendetta
- Dimitris9
- maria2001
- milianis
- globglogabgalab
- azula
- penelopet
- T C
- ΘανάσοςG4
- Jimmy20
- Scott
- vetas
- leo41
- Lebron
- Lester34
- sophiex97
- Elen22
- sweater weather
- Nasiak
- Ασαπ
- AndromedaS
- Γιωργος15773
- Daydreamer
- Kamelan
- SoyLydia20
- Λέων Συγγ
- pergolas02
- Gate_3
- xriiistiiinaaa
- Superhuman
- Dr House
- Intravenous_drug
- gwgw_5
- tslef8
- Mukumbura
- Ststst02
- jimnikol21
- louminis
- J.Cameron
- ada1974
- Viedo
- Vasilis2000kak
- Ν.Χ.
- Mr.Blonde
- Unseen skygge
- Danaoula2020
- cel123
- uni77
- γιω99
- marianna04
- Stevenson
- BasilM
- guest18
- Wrong
- Evimgr
- don_vito
- Kostakis45
- Marianna35
- jul25
- EiriniS20
- Stroka
- foteiniandr
- tasost
- Trolling Stones
- PanosCh002
- Vold
- eri548
- Tommy_civil
- Κασανδρα
- MarilynSt
- Revekka
- Markaf
- μαρινακι96
- vasilikiant
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.