ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θανασης Α.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
juste un instant
Επιφανές μέλος
μα καλα, ποιος βλεπει ακομα tv;
Ειναι πολλοι που ειναι αναγκαμενοι να μενουν στο σπιτι για πολλους λογους.
Stickerbush
Πολύ δραστήριο μέλος
η ελληνικη τηλεοραση ειναι απο τις χειροτερες τηλεορασεις σε περιεχομενο στην ευρωπη (και που δεν ειμαστε πισω..)..λιγα καναλια με ελαχιστες εκπομπες αξιζουν πραγματικα πχ καποια ντοκιμαντερ στην ερτ ,προσωπικα βλεπω και "στον ενικο"...ειδησεις προτιμω σκαι και σιγουρα αποφευγω ερτ το πλεον χειραγωγουμενο απο το κρατος (Συριζανελ) καναλι ...γενικα λειπει ο πλουραλισμος και η πολυφωνια
Πολύ διασκεδαστικό να βλέπεις ανθρώπους να αποφεύγουν τις χειραγωγουμενες Ειδήσεις βλέποντας ειδήσεις στον ΣΚΑΙ
juste un instant
Επιφανές μέλος
chrispap1997
Εκκολαπτόμενο μέλος
δεν εχω δει το σκαι να βαινει σε μια συγκεκριμενη πολιτικη πτερυγα ..εσυ πως το συμερανες αυτο?...επειδη ξερω που το πας θα σου θυμησω ενα μονο ατομο:ελενη καλογεροπουλου..πιο βολεμενη και φανατικα συριζαια δεν εχω δει στην ζωη μου..βλεπεις οτι εχει και αυτην λοιπον την πτερυγα το σκαι και το σχολιο σου δεν ισχυει ουτε στο απειροελαχιστο..και γενικα δεν συγκρινεται με την συριζοερτ σαςΠολύ διασκεδαστικό να βλέπεις ανθρώπους να αποφεύγουν τις χειραγωγουμενες Ειδήσεις βλέποντας ειδήσεις στον ΣΚΑΙ
Stickerbush
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν εχω δει το σκαι να βαινει σε μια συγκεκριμενη πολιτικη πτερυγα ..εσυ πως το συμερανες αυτο?...επειδη ξερω που το πας θα σου θυμησω ενα μονο ατομο:ελενη καλογεροπουλου..πιο βολεμενη και φανατικα συριζαια δεν εχω δει στην ζωη μου..βλεπεις οτι εχει και αυτην λοιπον την πτερυγα το σκαι και το σχολιο σου δεν ισχυει ουτε στο απειροελαχιστο..και γενικα δεν συγκρινεται με την συριζοερτ σας
Όποιος δεν κρατάει σαν ευαγγέλιο τα λόγια του Μπάμπη και του Άρη ειναι βολεμένος ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν
chrispap1997
Εκκολαπτόμενο μέλος
ναι αυτο ειναι το θεμα οτι δεν κραταει σαν ευαγγελιο τα λογια του μπαμπη οχι οτι κανει εκστρατεια καθε φορα υπερ του συριζα..μην λεμε οτι θελουμεΌποιος δεν κρατάει σαν ευαγγέλιο τα λόγια του Μπάμπη και του Άρη ειναι βολεμένος ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν
Dias
Επιφανές μέλος
Αυτό πίστευα κι εγώ, μέχρι που γνώρισα και τη βρετανική τηλεόραση.η ελληνικη τηλεοραση ειναι απο τις χειροτερες τηλεορασεις σε περιεχομενο στην ευρωπη
manos1234567
Νεοφερμένος
Οπου η ανεργια στους Νεους καλπαζει
Ποσο υγιες ειναι να γινεται τοσο ντορος απο τους ιδιους τους Νεους για το Survivor????
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MikeKou
Νεοφερμένος
Μην το λες αυτό, δεν είχαν πολιτισμό τα Big Brother, τα Fame story και οι κουτσομπολίστικες εκπομπές, που τσακώνονταν κάθε φορά κάτι άνθρωποι που τους είχαμε κάνει φίρμες; Οι μισοί έλληνες, μπορεί και παραπάνω, τα έβλεπαν όλα αυτά. Τώρα μας φταίει το Survivor, ενώ ας πούμε παλιά που δεν είχαμε κρίση, ξεχείλιζε από ποιοτική ψυχαγωγία η ελληνική τηλεόραση.Προ κρίσης, τι είδους πολιτισμός παρήγαγε η Ελληνική τηλεόραση; Για την κατάντια των άνεργων Ελλήνων νέων δεν φταίει η τηλεόραση. Βρείτε αλλού την αιτία σε μια χώρα της υποκρισίας.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Μην το λες αυτό, δεν είχαν πολιτισμό τα Big Brother, τα Fame story και οι κουτσομπολίστικες εκπομπές, που τσακώνονταν κάθε φορά κάτι άνθρωποι που τους είχαμε κάνει φίρμες; Οι μισοί έλληνες, μπορεί και παραπάνω, τα έβλεπαν όλα αυτά. Τώρα μας φταίει το Survivor, ενώ ας πούμε παλιά που δεν είχαμε κρίση, ξεχείλιζε από ποιοτική ψυχαγωγία η ελληνική τηλεόραση.
Τι κρίμα που δεν πιάνου με Βορειοκορεατικη τηλεόραση στην Ελλάδα...
Αγγελος Κοκ
Τιμώμενο Μέλος
Εχω να δω τηλεοραση τουλαχιστον 5 μηνες (κανα 2 επεισοδια στο σερβαιβορ ειχα δει το πασχα που δεν ειχα τι να κανω) και ετσι αντι να σπαταλαω τον χρονο μου μπροστα σε ενα κουτι βγαινω εξω και απολαμβανω την στιγμη
Guest 190013
Επισκέπτης
Guest 749981
Επισκέπτης
Γιατί έχουν ωραία γεύση.Το ερώτημα είναι γιατί η ιδιωτική τηλεόραση, ανεξαρτήτως οικονομικής περιόδου, τείνει να προσφέρει ως επί το πλείστον σκουπίδια στο κοινό κι αυτό τα καταπίνει αμάσητα.
Δεν νομίζω να υπάρχουν νοήμονες άνθρωποι που να καταπίνουν τα τηλεοπτικά σκουπίδια. Κι αν υπάρχουν, το κάνουν από βαρεμάρα αφού αδυνατούν να έχουν συνδρομητική τηλεόραση ή δεν έχουν κάτι άλλο να κάνουν (νομίζουν ότι δεν έχουν).
Johnny15
Επιφανές μέλος
akikos
Επιφανές μέλος
Ένα κανάλι είχε κάποιο επίπεδο το mega και το κλείσανε.
DarthFederer
Διάσημο μέλος
Επειδή στην Ελλάδα αυτά πουλάνε. Στο εξωτερικό υπάρχουν ιδιωτικά κανάλια που έχουν πολύ αξιόλογο πρόγραμμα αλλά στην Ελλάδα δε βολεύει τους καναλάρχες να βγάζουν λεφτά με αυτόν τον τρόπο.
Ναι λες και δεν εχει κουτσομπολιστικα και ριαλιτι η ξενη τηλεοραση. Με εξαιρεση καποια καναλια τυπου BBC, η ποιοτητα ηταν παρομοια με αυτη της ελληνικης προ κρισης.
Το ερώτημα είναι γιατί η ιδιωτική τηλεόραση, ανεξαρτήτως οικονομικής περιόδου, τείνει να προσφέρει ως επί το πλείστον σκουπίδια στο κοινό κι αυτό τα καταπίνει αμάσητα.
Το οτι ειναι ιδιωτικη φταιει Κλεανθη...
Guest 190013
Επισκέπτης
Υ.Γ. Το BBC είναι δημόσιο βέβαια.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.