Italian dream...
Διάσημο μέλος
Πόσο αισιόδοξη
*Εγώ λέω να σκεφτείς την αρχαιολογία
και γιατί αυτό;;
(δεν θα σου βαλω καν αγιοβασιλάκι να μαθεις)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
και γιατί αυτό;;
(δεν θα σου βαλω καν αγιοβασιλάκι να μαθεις)
Γιατί είπες πολιτισμούς πάνε σπούδασε μια φιλολογία (ξένη) να γίνουμε συνάδερφοι γλωσσολόγοι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Italian dream...
Διάσημο μέλος
Γιατί είπες πολιτισμούς πάνε σπούδασε μια φιλολογία (ξένη) να γίνουμε συνάδερφοι γλωσσολόγοι
Πολιτισμούς σύγχρονους, όχι τη νεκροκεφαλή του Ξενοφώτα.
Γιατί, καμάρι μου, γλωσσολόγος θα γίνεις;
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Πολιτισμούς σύγχρονους, όχι τη νεκροκεφαλή του Ξενοφώτα.
Γιατί, καμάρι μου, γλωσσολόγος θα γίνεις;
καλά είπαμε ένα ωραίο μεταπτυχιακό στην διδακτική-γλωσσολογία θέλω
Mar.ia
Εκκολαπτόμενο μέλος
jims
Πολύ δραστήριο μέλος
Παιδιά ξέρει κανεις αν στους ελέγχους σε καθέ τετράμηνο βάζουν τον μέσο ορο οπώς κ στο γυμνάσιο;γτ έχω ακούσει οτι βάζουν τους βαθμούς σε καθέ μαθημα μονο χωρις μέσο ορο
Από όσο ξέρω τον μέσο όρο δεν τον βάζουν στο πρώτο τετράμηνο και πρέπει να το βγάλεις εσύ. Ο μέσος όρος υπάρχει στον τελικό έλεγχο που περιλαμβάνει και τους βαθμούς των τελικών γραπτών εξετάσεων.
Νικος Σκουλ(ας)
Νεοφερμένος
Οπότε την ημέρα των βαθμών με το τηλέφωνο στο χέρι!
jims
Πολύ δραστήριο μέλος
Όχι,απ όσο ξέρω από το δικό μου σχολείο απλά θα βάλουν ένα αστεράκι στα μαθήματα που συμπεριλαμβάνονται στο μέσο όρο και εσύ θα κάνεις την πράξη...
Οπότε την ημέρα των βαθμών με το τηλέφωνο στο χέρι!
Ναι, αυτό είπα, ότι τον μ.ο τον βγάζεις εσύ, δεν αναγράφεται στον έλεγχο.
Νικος Σκουλ(ας)
Νεοφερμένος
financial
Εκκολαπτόμενο μέλος
Italian dream...
Διάσημο μέλος
financial
Εκκολαπτόμενο μέλος
financial
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΒασιλικηΚ.
Νεοφερμένος
BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος
Φέτος τελείωσα την Ά λυκείου και είμαι πλήρως ικανοποιημένη με τις επιδόσεις μου και την πορεία μου μέσα στην χρονιά!!Δεν είχαμε τελικά τράπεζα θεμάτων στο τέλος και αυτό το έκανε πολύ πιο εύκολο και λιγότερο ψυχοφθόρο.Δεν σας κρύβω ότι όλοι οι μαθητές στην αρχή είχαμε πολλές απορίες και προσέχαμε πολύ περισσότερο από όταν ανακοινώθηκε ότι δεν θα δίναμε πια με τράπεζα θεμάτων. Όσο για τα μαθηματικά και φυσική δεν είναι πολύ δύσκολα ιδιαίτερα αν σου τύχει καλός καθηγητής σε αυτά και έχει υπομονή να σου λύσει τις απορίες,το ίδιο και στην χημεία στην οποία με πολύ καλή καθηγήτρια στο σχολείο και χωρίς φροντιστήριο στις τελικές εξετάσεις ανταποκρίθηκα στα απαιτητικά θέματα και έγραψα εξαιρετικά!!!
Μπράβο σου για τις εξαιρετικές επιδόσεις! Χαίρομαι που δικαιώθηκαν οι προσπάθειές σου. Έχεις απόλυτο δίκιο ως προς το ότι παίζει πολύ σημαντικό ρόλο το να σου τύχει καλός καθηγητής και να σου λύνει τις απορίες. Ευτυχώς κι εμένα μου είχαν τύχει πολύ καλοί/ες καθηγητές/τριες στα μαθηματικά κι έτσι έβαλα βάσεις, αν και στην πορεία ακολούθησα θεωρητική κατεύθυνση. Το αντίθετο συνέβη στη χημεία. Είχαμε τον ίδιο καθηγητή και στην 1ο και στη 2α λυκείου και δεν μας εξηγούσε τίποτα. "Δεν κατάλαβες, άρα δεν διάβασες", έλεγε. Τρέχαμε λοιπόν στα φροντιστήρια, για να λύσουμε τις απορίες μας.
Μερικοί/ες καθηγητες/τριες τι να πω, λες και τους ενοχλείς αν τους ρωτήσεις κάτι που δεν καταλαβαίνεις.
Indiana Jones
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PolGR1509
Τιμώμενο Μέλος
Τα μαθήματα δεν είναι δύσκολα, αλλά ορισμένα θέλουν λίγη προσοχή. Καλό θα ήταν, αν έχεις αποφασίσει τι κατεύθυνση θα ακολουθήσεις, να εστιάσεις λίγο στα μαθήματα που θα σου χρειαστούν για να μην έχεις κενά. Μην αγχώνεσαι, δεν είναι τίποτα Απόλαυσε το καλοκαίρι σου προς το παρόν!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Indiana Jones
Δραστήριο μέλος
Δεν παρατήρησα κάποια ιδιαίτερη διαφορά. Ίσως οι καθηγητές να είναι κομματάκι πιο αυστηροί από το γυμνάσιο, αλλά αυτό είναι ανάλογα το σχολείο.
Τα μαθήματα δεν είναι δύσκολα, αλλά ορισμένα θέλουν λίγη προσοχή. Καλό θα ήταν, αν έχεις αποφασίσει τι κατεύθυνση θα ακολουθήσεις, να εστιάσεις λίγο στα μαθήματα που θα σου χρειαστούν για να μην έχεις κενά. Μην αγχώνεσαι, δεν είναι τίποτα Απόλαυσε το καλοκαίρι σου προς το παρόν!!
Ευχαριστώ πολύ που απάντησες!Καλό καλοκαίρι και σε εσένα.
Σταυρούλα
Νεοφερμένος
Γειά σας.Είμαι καινούργιος στο φόρουμ.Το Σεπτέμβρη θα πάω Α'Λυκείου και θα ήθελα να μου απαντήσετε σε κάποιες απορίες.Τί διαφορές έχει το λύκειο από το γυμνάσιο?Πώς είναι σαν τάξη η Α' Λυκείου?Είναι δύσκολα τα μαθήματα?
Η κύρια διαφορά είναι ότι στο Λύκειο γίνεται πιο αισθητό το φάντασμα των Πανελληνίων που στοιχειώνει τα Ελληνόπουλα από το Δημοτικό, καθώς όλα περιστρέφονται γύρω από αυτές τις εξετάσεις. Οι καθηγητές δεν κάθονται να σε κυνηγάνε τόσο να διαβάσεις και να γράψεις καλά στα διαγωνίσματα και περιμένουν να δείξεις μια σχετική ωριμότητα αφού φτάνεις ένα βήμα πριν την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Η Α' Λυκείου σε γενικές γραμμές είναι πολύ εύκολη αν δεν έχεις κενά από το Γυμνάσιο, αλλιώς μαθήματα όπως Μαθηματικά, Φυσική και Αρχαία θα σου φανούν βουνό. Ελπίζω να σου έδωσα μια εικόνα του τι σε περιμένει, ό,τι άλλο θες να ρωτήσεις μην διστάσεις!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- marikakitsou16
- ntinos...
- Kris.gr
- Schlimazel
- LEXAROS
- Aggel0sss
- Sevaflev
- kostasst
- Kostas634
- aririn
- Ο Καλαμαράς
- Emmanouela.
- paul
- nearos
- giorgakiss
- mermaid89
- Ioanna98
- SlimShady
- Magigi
- Meow
- Olakalamallon
- Joji
- nastasia8
- Philologist
- angeloskar
- johnstamatis34
- neurogirl
- Panagiotis2022
- spring day
- angies
- vasilis123321
- ggl
- Euge.loukia
- Mammy Nun
- jYanniss
- Maynard
- augustine
- Konstantinos_3
- QWERTY23
- ioannaion
- Lia 2006
- b4d.bra1ns
- anastasis06
- NAYSIKA2021
- Γιούρα
- _Aggelos123
- Σωτηρία
- BillyTheKid
- GabrielaM
- Rene2004
- Dimitris9
- barkos
- J.Cameron
- Ststst02
- γιω99
- pinkheart
- tsiobieman
- Athens2002
- CuHg
- Viedo
- Ryuzaki
- Unboxholics
- harry akritas
- No name
- Mukumbura
- Stroka
- ΘανάσοςG4
- azula
- Μάρκος Βασίλης
- Bak563
- igeorgeoikonomo
- MarcoReus
- Serotonin
- Unseen skygge
- roud
- Bgpanos
- Pharmacist01
- T C
- Φινεύς
- Nefh_
- stefan
- Αλκης Κ.
- Slytherin
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- vehement
- Alexandroulitsa
- Γατόπαρδος.
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.