Loreley
Περιβόητο μέλος
Σχετικά με τους συμμαθητές μου, έκανα καλύτερες τις σχέσεις μου με κάποιους, γνώρισα και καινούρια άτομα, βέβαια υπάρχουν κάποιοι που δεν τα πάμε καλά, αλλά δεν με νοιάζει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley
Περιβόητο μέλος
Βασικα εγω ακομα δεν καταλαβα γιατι καποιοι καθηγητες ηταν ΤΟΣΟ απαιτητικοι και εν τελει βλεπω την υλη και λεω "Μόνο αυτά;;;;"
Όντως..
Και γενικά ήταν μερικοί που είχαν μία μανία να μας αγχώνουν υπερβολικά. Εντάξει, είναι σημαντικά κάποια πράγματα, αλλά να μην κάνουν λες και είμαστε στην κατεύθυνση..
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος
α ναι γνωρισα και 2-3 παιδια που ειμαστε πολυ καλοι φιλοι
τωρα δεν εγινε και κατι τρομερο μιας και ουτε εκδρομη δεν πηγαμε
επιοικως απαραδεκτοι
αντε να δουμε και πως ειναι οι εξετασεις
jj!
Τιμώμενο Μέλος
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος
Βασικα εγω ακομα δεν καταλαβα γιατι καποιοι καθηγητες ηταν ΤΟΣΟ απαιτητικοι και εν τελει βλεπω την υλη και λεω "Μόνο αυτά;;;;"
σε μας δεν εγινε αυτο μην πω τωρα τπτ αγιες μερες στα αρχαια ειπε αφαιρεθηκε το συμπαν και δεν μας αφαιρεσε σχεδον τπτ
Loreley
Περιβόητο μέλος
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
Loreley
Περιβόητο μέλος
εμεις γραφουμε 9-11
Τι μάθημα;
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος
Εμείς πρώτο μάθημα γράφουμε Αρχαία(8.30-10.30) και καπάκι Κείμενα(10.30-12.30).
για ποιο λογο να υπαρχουν διπλα μαθηματα αφου ειναι μονο 12 μαθηματα
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
mixalisbarca
Εκκολαπτόμενο μέλος
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος
Loreley
Περιβόητο μέλος
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος
Εμείς τελειώνουμε 12. 8)
mixalisbarca
Εκκολαπτόμενο μέλος
Loreley
Περιβόητο μέλος
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Εμείς πρώτο μάθημα γράφουμε Αρχαία(8.30-10.30) και καπάκι Κείμενα(10.30-12.30).
WTF?εμεις γραφουμε 9-11
Η μία γράφει Α' 1/4 κύκλο και Β' 1/4 κύκλο. Ο άλλος γράφει Α' 1/2 κύκλο. ΤΙ ΣΚΑΤΑ; Τα σχολεία σας είναι ανώμαλα
Εγώ γράφω Β' κύκλο (10-12). Είναι ο πιο βολικός για εμένα.
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος
WTF?
Η μία γράφει Α' 1/4 κύκλο και Β' 1/4 κύκλο. Ο άλλος γράφει Α' 1/2 κύκλο. ΤΙ ΣΚΑΤΑ; Τα σχολεία σας είναι ανώμαλα
Εγώ γράφω Β' κύκλο (10-12). Είναι ο πιο βολικός για εμένα.
πρωτο κυκλο αλλα ειπαν οταν αρχισουν να γραφουν τα τριτακια ενδοσχολικες μπορει να παμε δευτερο κυκλο
Maria Bluemind
Νεοφερμένος
τι κυκλος ειναι αυτος; :p
ενα διαστημα μας ελεγαν οτι δεν χωραμε να γραψουμε ολες οι ταξεις το πρωι και οτι μπορει να γραφαμε τα πρωτα μαθηματα τα απογευματα (στεγαζομαστε ενιαιο και επαλ στο ιδιο κτηριο.. καταλαβαινετε...) :Ρ
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 113 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Aris_PaP09
- marikakitsou16
- ntinos...
- Kris.gr
- Schlimazel
- LEXAROS
- Aggel0sss
- Sevaflev
- kostasst
- Kostas634
- aririn
- Ο Καλαμαράς
- Emmanouela.
- paul
- nearos
- giorgakiss
- mermaid89
- Ioanna98
- SlimShady
- Magigi
- Meow
- Olakalamallon
- Joji
- nastasia8
- Philologist
- angeloskar
- johnstamatis34
- neurogirl
- Panagiotis2022
- spring day
- angies
- vasilis123321
- ggl
- Euge.loukia
- Mammy Nun
- jYanniss
- Maynard
- augustine
- Konstantinos_3
- QWERTY23
- ioannaion
- Lia 2006
- b4d.bra1ns
- anastasis06
- NAYSIKA2021
- Γιούρα
- _Aggelos123
- Σωτηρία
- BillyTheKid
- GabrielaM
- Rene2004
- Dimitris9
- barkos
- J.Cameron
- Ststst02
- γιω99
- pinkheart
- tsiobieman
- Athens2002
- CuHg
- Viedo
- Ryuzaki
- Unboxholics
- harry akritas
- No name
- Mukumbura
- Stroka
- ΘανάσοςG4
- azula
- Μάρκος Βασίλης
- Bak563
- igeorgeoikonomo
- MarcoReus
- Serotonin
- Unseen skygge
- roud
- Bgpanos
- Pharmacist01
- T C
- Φινεύς
- Nefh_
- stefan
- Αλκης Κ.
- Slytherin
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- vehement
- Alexandroulitsa
- Γατόπαρδος.
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.