Gate4
Επιφανές μέλος
ε ντάξυ δεν λέω για αδιαφορία απλά δεν έχει και τρελό διάβασμα ή κούραση..Τα θετικά μαθήματα νομίζω πως θέλουν προσοχή.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
Εγώ πήγα 3ήμερη στην α λυκείου να ζηλεύεις ;3
γενικά η α λυκείου είναι γαμάτη τάξη(ούτε διάβασμα, ούτε τίποτα χαλαρά τελείως)
ε ντάξυ δεν λέω για αδιαφορία απλά δεν έχει και τρελό διάβασμα ή κούραση..
Αν μια ταξη μου φαίνεται ως η πιο απαιτητικη εως τωρα αυτη ειναι η Α Λυκειου ισως να την κανουν απαιτητικη χρονια οι καθηγητες
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4
Επιφανές μέλος
όχι ρε συ.. Βασικά σας έβαλαν και βιολογία στην πρώτη που από ότι έχω ακούσει είναι δύσκολη.
Αν μια ταξη μου φαίνεται ως η πιο απαιτητικη εως τωρα αυτη ειναι η Α Λυκειου ισως να την κανουν απαιτητικη χρονια οι καθηγητες
εγώ στην α λυκείου έβγαλα καλό βαθμό χωρίς ιδιαίτερο διάβασμα και έγραφα καλά δεν με χάριζαν βαθμούς
~Melania~
Περιβόητο μέλος
Βαρκελώνη; Είσαι όντως Ηνωμένο Βασίλειο;
Όχι Κάνουμε απλά ένα πρόγραμμα στο σχολείο για την Βαρκελώνη και τον σουρεαλισμό και θα μας πάνε εκεί 5 μέρες τον Μάρτιο.
Εχέμυθη
Περιβόητο μέλος
Τα θετικά μαθήματα νομίζω πως θέλουν προσοχή.
Θελουν οντως προσοχη ειδικα αν θελεις Θετικη/Τεχνολογικη. Η φετινη Φυσικη και Αλγεβρα αποτελουν τη βαση για τα αντιστιχα μαθηματα κατευθυνσης της Γ'Λυκειου
Guest 781029
Επισκέπτης
Εχέμυθη
Περιβόητο μέλος
Η Α‘ ήταν αρκετά εύκολη, εσείς τώρα πετύχατε και τα πρότζεκτ οι καινούργιοι εμείς τη γλυτώσαμε παρά τρίχα
Μη το λες!Αν εχεις καλο καθηγητη και ενδιαφερον θεμα (φετος τουλαχιστον , ειμαι τυχερη σε αυτο ) ειναι ενδιαφερον
Loreley
Περιβόητο μέλος
Chiyo
Πολύ δραστήριο μέλος
Μαθηματικά, φυσική, χημεία. σε όποιον αρέσουν και θα πάνε θετική/τεχνολογική θα κάτσουν και θα τα διαβάσουν. δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. :Ρ
και βασικά μπορεί να είμαι λίγο μαζόχα αλλά εμένα σε γενικές γραμμές μου αρέσει να διαβάζω (αν και ολίγον τεμπελόσκυλο). τα θετικά τουλάχιστον είναι πολύ πιο ενδιαφέροντα
Loreley
Περιβόητο μέλος
εμάς με την έλενα ευτυχώς δεν μας έκαψε το μάθημα του πρότζεκτ. ήμασταν πραγματικά τυχερή τάξη όσον αφορά την καθηγήτρια.
Μαθηματικά, φυσική, χημεία. σε όποιον αρέσουν και θα πάνε θετική/τεχνολογική θα κάτσουν και θα τα διαβάσουν. δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. :Ρ
και βασικά μπορεί να είμαι λίγο μαζόχα αλλά εμένα σε γενικές γραμμές μου αρέσει να διαβάζω (αν και ολίγον τεμπελόσκυλο). τα θετικά τουλάχιστον είναι πολύ πιο ενδιαφέροντα
Όντως, ειδικά η Φυσική
Theoritikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ -λόγω ηλικίας- θα σας πω ποια ήταν η άποψή μου. Θα πω, λοιπόν, ότι συμφωνώ με τον Τάσο. Μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει η τρίτη λυκείου, επειδή ο/η καθένας/μία διδάσκεται -κατά κύριο λόγο- τα μαθήματα κατεύθυνσης, τα οποία έχει επιλέξει και τα γουστάρει περισσότερο.
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
σορρυ αλλα εγω φέτος βλέπω οτι θέλει περισσότερο διαβασμα απο περσυ και οι καθηγητες μας φετος μπορω να πω οτι ειναι οι πιο απαιτητικοι που γνωρισα ποτε Το κακο με εμενα φετος ειναι οτι εχω καλα προφορικα και ασχημα γραπτα. Θα δειξει την τριτηόχι ρε συ.. Βασικά σας έβαλαν και βιολογία στην πρώτη που από ότι έχω ακούσει είναι δύσκολη.
εγώ στην α λυκείου έβγαλα καλό βαθμό χωρίς ιδιαίτερο διάβασμα και έγραφα καλά δεν με χάριζαν βαθμούς
Ετσι νομιζω κι εγω. Φετος δε μου πολυαρεσει απο την αποψη οτι κανω και μαθηματα που χρονια τωρα δε συμπαθαωΕγώ -λόγω ηλικίας- θα σας πω ποια ήταν η άποψή μου. Θα πω, λοιπόν, ότι συμφωνώ με τον Τάσο. Μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει η τρίτη λυκείου, επειδή ο/η καθένας/μία διδάσκεται -κατά κύριο λόγο- τα μαθήματα κατεύθυνσης, τα οποία έχει επιλέξει και τα γουστάρει περισσότερο.
Gate4
Επιφανές μέλος
Δεν το πιστεύω ρε συ Πραγματικά εμένα η 1η λυκείου ήταν η πιο χαλαρή τάξη!σορρυ αλλα εγω φέτος βλέπω οτι θέλει περισσότερο διαβασμα απο περσυ και οι καθηγητες μας φετος μπορω να πω οτι ειναι οι πιο απαιτητικοι που γνωρισα ποτε Το κακο με εμενα φετος ειναι οτι εχω καλα προφορικα και ασχημα γραπτα. Θα δειξει την τριτη
Έλα μωρέ αν τα πας καλά στην τάξη δεν έγινε τίποτα καταλαβαίνουν οι καθηγητές(συνήθως) ποιοι αξίζουν.
Και αν δεν σε βάλουν καλούς βαθμούς θα γράψεις καλύτερα στο 2ο τετράμηνο για να το βουλώσουν
Guest 781029
Επισκέπτης
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος
γιατι διαβαζω πολυ φετος και να δουμε αν θα αποδειχθει και ο κοπος μου σε ετουτο το χαρτακι
Chiyo
Πολύ δραστήριο μέλος
Gate4
Επιφανές μέλος
BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος
έχουμε αρχές οικονομίας. 2 ώρες την εβδομάδα
Είναι πολύ ενδιαφέρον μάθημα αυτό. Στα χρόνια μου -αντί αυτού- κάναμε πολιτική οικονομία.
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
ναι εχουμε Α.Ο. Εγω το μαθημα το βρισκω ενδιαφερον Βλέπω ξερω γω Εξυπνόπουλος ΕΠΕ και καταλαβαινω τι φαση παιζειΚαι εγώ την Α λυκείου την έβγαλα χαλαρά. Εσείς τώρα έχετε βιολογία και πρότζεκτ αλλά δεν έχετε τις αρχες οικονομίας που είχαμε εμείς σωστα;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 113 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Aris_PaP09
- marikakitsou16
- ntinos...
- Kris.gr
- Schlimazel
- LEXAROS
- Aggel0sss
- Sevaflev
- kostasst
- Kostas634
- aririn
- Ο Καλαμαράς
- Emmanouela.
- paul
- nearos
- giorgakiss
- mermaid89
- Ioanna98
- SlimShady
- Magigi
- Meow
- Olakalamallon
- Joji
- nastasia8
- Philologist
- angeloskar
- johnstamatis34
- neurogirl
- Panagiotis2022
- spring day
- angies
- vasilis123321
- ggl
- Euge.loukia
- Mammy Nun
- jYanniss
- Maynard
- augustine
- Konstantinos_3
- QWERTY23
- ioannaion
- Lia 2006
- b4d.bra1ns
- anastasis06
- NAYSIKA2021
- Γιούρα
- _Aggelos123
- Σωτηρία
- BillyTheKid
- GabrielaM
- Rene2004
- Dimitris9
- barkos
- J.Cameron
- Ststst02
- γιω99
- pinkheart
- tsiobieman
- Athens2002
- CuHg
- Viedo
- Ryuzaki
- Unboxholics
- harry akritas
- No name
- Mukumbura
- Stroka
- ΘανάσοςG4
- azula
- Μάρκος Βασίλης
- Bak563
- igeorgeoikonomo
- MarcoReus
- Serotonin
- Unseen skygge
- roud
- Bgpanos
- Pharmacist01
- T C
- Φινεύς
- Nefh_
- stefan
- Αλκης Κ.
- Slytherin
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- vehement
- Alexandroulitsa
- Γατόπαρδος.
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.