Loony
Πολύ δραστήριο μέλος
Ελπίζω να συνεχιστεί έτσι όλη η χρονιά...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emile
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πάντως, είναι πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία, γιατί όλοι σου λένε πως είσαι πιο ώριμος, ενώ ψιλοφοβάσαι μέσα σου, που τελικά είσαι μεγάλος, νιώθεις και υπεύθυνος. Πρέπει να μάθω να διαβάζω όπως πρέπει, να βρώ την κατάλληλη μέθοδο, και νομίζω πως όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους. Όποιος έχει κανένα καλό tip για το διάβασμα και έχει την καλοσύνη να μου το παρέχει, να γράψει εδώ ή να μου στείλει με PM, ευχαριστώ πολύ.
Βέβαια το Λύκειό μου, είναι στην Αίγυπτο, κάτι που το κάνει πιο δύσκολο αλλά ταυτόχρονα και πιο έυκολο για μένα. Οι καθηγητές τα εξηγούν καλύτερα, για να καταλαβαίνουν και κάποια παιδιά που δεν τα παίρνουν τα Ελληνικά πολύ καλά, και οι τάξεις είναι πολύ μικρότερες. Το δύσκολο είναι πως δεν υπάρχουν στη διαθεσή μας βιβλιοπωλεία, κ.α. να μπορούμε να έχουμε πρόσβαση σε βοηθήματα, ή φροντιστήρια, για παράδειγμα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
Όποιος έχει κανένα καλό tip για το διάβασμα και έχει την καλοσύνη να μου το παρέχει, να γράψει εδώ ή να μου στείλει με PM, ευχαριστώ πολύ.
Κοίτα, δεν ξέρω αν είναι και καλό αλλά εγώ όταν με δυσκολεύει ένα πρόβλημα το γράφω με μαρκαδόρο στο γυάλινο τζάμι της mini-βιβλιοθήκης μου Γενικά με βοηθάει..
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Έχει γίνει μαύρη, δηλαδή;Κοίτα, δεν ξέρω αν είναι και καλό αλλά εγώ όταν με δυσκολεύει ένα πρόβλημα το γράφω με μαρκαδόρο στο γυάλινο τζάμι της mini-βιβλιοθήκης μου Γενικά με βοηθάει..
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
Έχει γίνει μαύρη, δηλαδή;
Ακριλικός είναι και σβήνει μετά
Από το πολύ γράψε/σβήσε όμως δεν καταλαβαίνεις ότι είναι τζάμι, μια θολούρα βλέπεις μόνο
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Αυτό το άχρηστο το λυσάρι της γεωμετρίας είναι τέρμα άχρηστοΣε όλα. Δεν εμπεριέχεται αναλυτικά η μεθοδολογία. Άσε που έχουν και πολλά λάθη. Ειδικά το λευκό της Γεωμετρίας (αν έχουν μείνει ίδια τα χρώματα).
Το συμβουλεύτηκα προχτες που είχα μπερδευτεί λίγο σε μία άσκηση και κατάλαβα ότι έλυνε διαφορετική άσκηση
Loreley
Περιβόητο μέλος
Αυτό το άχρηστο το λυσάρι της γεωμετρίας είναι τέρμα άχρηστο
Το συμβουλεύτηκα προχτες που είχα μπερδευτεί λίγο σε μία άσκηση και κατάλαβα ότι έλυνε διαφορετική άσκηση
που είστε στην ύλη Άλγεβρα/Γεωμετρία;
aggressive
Πολύ δραστήριο μέλος
άλγεβρα είμαστε απόλυτα, γεωμετρία ισότητα ορθογωνίων τριγώνων, χημεία δεσμοί, φυσική δυναμική 2ο κεφ.............. εσείς???
Loreley
Περιβόητο μέλος
άλγεβρα είμαστε απόλυτα, γεωμετρία ισότητα ορθογωνίων τριγώνων, χημεία δεσμοί, φυσική δυναμική 2ο κεφ.............. εσείς???
αα είστε μπροστά εσείς..
εμείς άλγεβρα πιθανότητες, γεωμετρία τελειώνουμε 1ο κεφ, χημεία το ίδιο, φυσική ευθύγραμμη ομαλά μεταβαλλόμενη κίνηση.
Πάτε φροντηστήριο σε κάποιο μάθημα;
Dias
Επιφανές μέλος
Το μεγάλο μου αγγούρι στο λυσάρι της γεωμετρίας ήταν να βρω την άσκηση που ήθελα. Η αρίθμηση ξανάρχιζε από την αρχή κάθε μερικές ασκήσεις, οπότε έψαχνα να βρώ τη σελίδα, την παράγραφο, την ομάδα, αν ήταν άσκηση κατανόησης ή αποδεικτική ή εμπέδησης ή δεν θυμάμαι τι άλλο. (Μήπως θα ήταν λογικό εσύ να έβλεπες άλλη άσκηση και να μην έλυνε άλλη το λυσάρι?). Κάτι παρόμοιο συνέβαινε και σε όλα τα βιβλία των μαθηματικών και της άλγεβρας και της κατεύθυνσης σε όλο το λύκειο. (Θα χανόταν ο κόσμος αν χρησιμοποιούσαν αρίθμηση ασκήσεων σαν των βιβλίων της φυσικής? Π.χ. 2.5 , 3.12 κλπ). Από την Α λυκείου αισθανόμουνα ότι χρειαζόμουν περισσότερο χρόνο να βρω μια άσκηση στα λυσάρια παρά να λύσω την απορία μου. Δεν το άντεξα για πολύ. Πήρα κόκκινο λεπτό μαρκαδοράκι και έκατσα ένα βράδι και έκανα νέα δική μου αρίθμηση στα βιβλία και στα λυσάρια όλων των μαθηματικών από το 1 ως το 9999999. (Το ίδιο έκανα και στη Β και στη Γ λυκείου). Έτσι, κάθε φορά που χρησιμοποιούσα κάποιο λυσάρι χαιρόμουν που έβρισκα αμέσως την άσκηση που ήθελα.Αυτό το άχρηστο το λυσάρι της γεωμετρίας είναι τέρμα άχρηστο. Το συμβουλεύτηκα προχτες που είχα μπερδευτεί λίγο σε μία άσκηση και κατάλαβα ότι έλυνε διαφορετική άσκηση.
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Στη γεωμετρία είμαστε στο 2.18. Το τελειώσαμε και την Τρίτη προχωράμεπου είστε στην ύλη Άλγεβρα/Γεωμετρία;
Στην άλγεβρα είμαστε στο 2.1, το οποίο επίσης τελειώσαμε. Την Τετάρτη θα μπουμε στο 2.2.
Να μου θυμίσεις να ανεβάσω το νέο εξώφυλλοΤο μεγάλο μου αγγούρι στο λυσάρι της γεωμετρίας ήταν να βρω την άσκηση που ήθελα. Η αρίθμηση ξανάρχιζε από την αρχή κάθε μερικές ασκήσεις, οπότε έψαχνα να βρώ τη σελίδα, την παράγραφο, την ομάδα, αν ήταν άσκηση κατανόησης ή αποδεικτική ή εμπέδησης ή δεν θυμάμαι τι άλλο. (Μήπως θα ήταν λογικό εσύ να έβλεπες άλλη άσκηση και να μην έλυνε άλλη το λυσάρι?). Κάτι παρόμοιο συνέβαινε και σε όλα τα βιβλία των μαθηματικών και της άλγεβρας και της κατεύθυνσης σε όλο το λύκειο. (Θα χανόταν ο κόσμος αν χρησιμοποιούσαν αρίθμηση ασκήσεων σαν των βιβλίων της φυσικής? Π.χ. 2.5 , 3.12 κλπ). Από την Α λυκείου αισθανόμουνα ότι χρειαζόμουν περισσότερο χρόνο να βρω μια άσκηση στα λυσάρια παρά να λύσω την απορία μου. Δεν το άντεξα για πολύ. Πήρα κόκκινο λεπτό μαρκαδοράκι και έκατσα ένα βράδι και έκανα νέα δική μου αρίθμηση στα βιβλία και στα λυσάρια όλων των μαθηματικών από το 1 ως το 9999999. (Το ίδιο έκανα και στη Β και στη Γ λυκείου). Έτσι, κάθε φορά που χρησιμοποιούσα κάποιο λυσάρι χαιρόμουν που έβρισκα αμέσως την άσκηση που ήθελα.
Δεν ξέρω τι παίζει, αλλά θεωρώ ότι οι λύσεις είναι του ποδαριού και πολλές από αυτές λάθος
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mixalisbarca
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος
Loreley
Περιβόητο μέλος
Ίσως φταίει που είναι λίγο πιο ζόρικα τα πράγματα.
Τέλοσπάντων, και τώρα καλά περνάμε.
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
~Melania~
Περιβόητο μέλος
Αλλά είναι λίγο τραγικό να ανασκαλίζουμε τις αναμνήσεις μας Καλύτερα είναι να θυμόμαστε αυτή τη χρονιά με την ομορφιά της και να προσπαθήσουμε να αποκομίσουμε εξίσου όμορφες αναμνήσεις από αυτή τη τάξη
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Η καλύτερη χρονιά για εμένα ήταν η Β' γυμνασίου
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 113 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Aris_PaP09
- marikakitsou16
- ntinos...
- Kris.gr
- Schlimazel
- LEXAROS
- Aggel0sss
- Sevaflev
- kostasst
- Kostas634
- aririn
- Ο Καλαμαράς
- Emmanouela.
- paul
- nearos
- giorgakiss
- mermaid89
- Ioanna98
- SlimShady
- Magigi
- Meow
- Olakalamallon
- Joji
- nastasia8
- Philologist
- angeloskar
- johnstamatis34
- neurogirl
- Panagiotis2022
- spring day
- angies
- vasilis123321
- ggl
- Euge.loukia
- Mammy Nun
- jYanniss
- Maynard
- augustine
- Konstantinos_3
- QWERTY23
- ioannaion
- Lia 2006
- b4d.bra1ns
- anastasis06
- NAYSIKA2021
- Γιούρα
- _Aggelos123
- Σωτηρία
- BillyTheKid
- GabrielaM
- Rene2004
- Dimitris9
- barkos
- J.Cameron
- Ststst02
- γιω99
- pinkheart
- tsiobieman
- Athens2002
- CuHg
- Viedo
- Ryuzaki
- Unboxholics
- harry akritas
- No name
- Mukumbura
- Stroka
- ΘανάσοςG4
- azula
- Μάρκος Βασίλης
- Bak563
- igeorgeoikonomo
- MarcoReus
- Serotonin
- Unseen skygge
- roud
- Bgpanos
- Pharmacist01
- T C
- Φινεύς
- Nefh_
- stefan
- Αλκης Κ.
- Slytherin
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- vehement
- Alexandroulitsa
- Γατόπαρδος.
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.