Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Λοιπόν εγώ για πρώτα μέρα τι να σας πω; Η υποδομη του σχολειου χειριστη,με βαλανε σε ενα τμημα με καθυστερημενακαι βιβλιαααα(ουτε λογος) -λογικο- Δεν ξερω ειναι πολλοι αγνωστοι που θελω να γνωρισω Ευτυχως οταν μπουμε σε τμηματα με βαση την γλωσσα θα ξεκαθαρισουν τα πραγματα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 018946
Επισκέπτης
Η οση εμπειρια που εχω ως μαθητης α λυκειου ( 1 μερα ) ηταν η πρωτη μερα για τον πεο . Γιατι εμ δεν πειραμε βιβλια εμ δεν μας χωρσαν σε ταξεις να ξερω με ποιους μαλακες ειμαι .Εδώ τα "πρωτάκια" του Λυκείου θα γράφουμε τις πρώτες μας εμπειρίες,τις αλλαγές αλλά και τις πρώτες μας εντυπώσεις
Λοιπόν εγώ για πρώτα μέρα τι να σας πω; Η υποδομη του σχολειου χειριστη,με βαλανε σε ενα τμημα με καθυστερημενακαι βιβλιαααα(ουτε λογος) -λογικο- Δεν ξερω ειναι πολλοι αγνωστοι που θελω να γνωρισω Ευτυχως οταν μπουμε σε τμηματα με βαση την γλωσσα θα ξεκαθαρισουν τα πραγματα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aris1412
Νεοφερμένος
Muxu Su
Διάσημο μέλος
nafs
Διάσημο μέλος
Φτάσαμε ακριβώς 9 που ήταν ο αγιασμός και ξεκίνησε κατευθείαν. Μας χώρισαν σε τάξεις είμαι με όλους τους συμμαθητές απ το γυμνάσιο και κάποιους από άλλα γυμνάσια. Το σχολείο δεν κατάφερα να το δω γιατί η τάξη μας είναι μόλις μπαίνουμε και χρεισιμοποιούνταν για ενημέρωση γονέων. Εκτός αυτού δεν είχε θρανία και τα βάλαμε εμείς
Για βιβλία φυσικά ούτε λόγος! Τίποτα. Ούτε μίσό! Τς τς τς. Τώρα εγώ πιο βιβλίο θα ξεφυλλίσω όπως κάνω κάθε χρόνο τέτοια μέρα ε?
Muxu Su
Διάσημο μέλος
blackgirl
Πολύ δραστήριο μέλος
Muxu Su
Διάσημο μέλος
Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος
Κατάλαβα απότομα ότι μεγάλωσα..θυμάμαι τον εαυτό μου μικρή. Πότε πήγα δημοτικό, πότε τελείωσα το γυμνάσιο και τώρα τι; Μόνο 3 χρόνια και θα αναλάβω την ζωή στα χέρια μου.
Δεν μπορώ να το εξηγήσω ακριβώς, εξάλλου δεν μπορούμε πάντα να περιγράψουμε τα συναισθήματα μας.
Εμείς κάναμε κανονικά αγιασμό και μας μοίρασαν σε τμήματα. Βίβλια δεν μας έδωσαν, αλλά μας είπαν ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα μας δώσουν DVD.
transient
Πολύ δραστήριο μέλος
16??? ποσο τυχερη παιζει να σαι... τουλαχιστον 9α κανεις μα9ημα.
εγώ πέρσι έκανα με άλλους 14 και δεν λες πως έκανα και ιδαίτερο μάθημα! γινόταν τρομερή φασαρία
Muxu Su
Διάσημο μέλος
spurakos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Dias
Επιφανές μέλος
Ίσως κάνω λάθος, αλλά νομίζω ότι με το "νέο λύκειο" από την Α τάξη από φέτος, μόνη ξένη γλώσσα είναι τα Αγγλικά και οι άλλες καταργούνται.......οταν μπουμε σε τμηματα με βαση την γλωσσα ...
Muxu Su
Διάσημο μέλος
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Ίσως κάνω λάθος, αλλά νομίζω ότι με το "νέο λύκειο" από την Α τάξη από φέτος, μόνη ξένη γλώσσα είναι τα Αγγλικά και οι άλλες καταργούνται...
Δυστυχως οχι σε μας!
transient
Πολύ δραστήριο μέλος
rea-l-love
Νεοφερμένος
Ελπίζω πάντως η χαρά να κρατήσει και μέχρι το τέλος της χρονιάς...........
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 113 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Aris_PaP09
- marikakitsou16
- ntinos...
- Kris.gr
- Schlimazel
- LEXAROS
- Aggel0sss
- Sevaflev
- kostasst
- Kostas634
- aririn
- Ο Καλαμαράς
- Emmanouela.
- paul
- nearos
- giorgakiss
- mermaid89
- Ioanna98
- SlimShady
- Magigi
- Meow
- Olakalamallon
- Joji
- nastasia8
- Philologist
- angeloskar
- johnstamatis34
- neurogirl
- Panagiotis2022
- spring day
- angies
- vasilis123321
- ggl
- Euge.loukia
- Mammy Nun
- jYanniss
- Maynard
- augustine
- Konstantinos_3
- QWERTY23
- ioannaion
- Lia 2006
- b4d.bra1ns
- anastasis06
- NAYSIKA2021
- Γιούρα
- _Aggelos123
- Σωτηρία
- BillyTheKid
- GabrielaM
- Rene2004
- Dimitris9
- barkos
- J.Cameron
- Ststst02
- γιω99
- pinkheart
- tsiobieman
- Athens2002
- CuHg
- Viedo
- Ryuzaki
- Unboxholics
- harry akritas
- No name
- Mukumbura
- Stroka
- ΘανάσοςG4
- azula
- Μάρκος Βασίλης
- Bak563
- igeorgeoikonomo
- MarcoReus
- Serotonin
- Unseen skygge
- roud
- Bgpanos
- Pharmacist01
- T C
- Φινεύς
- Nefh_
- stefan
- Αλκης Κ.
- Slytherin
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- vehement
- Alexandroulitsa
- Γατόπαρδος.
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.