Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1,568 μηνύματα.
07-08-24
16:23
Τίποτα δεν συγκρίνεται με τους άδειους δρόμους, τον παγωμένο αέρα και την απόκοσμη ησυχία της νύχτας τον χειμώνα.Και το φθινόπωρο είναι τέλειο ... Αυτό που δεν μπορώ καθόλου είναι Ιανουαρίο Φεβρουαρίο και λίγο Μάρτιο
Τον Μάρτιο ούτε εγώ τον μπορώ, αρχίζουν οι κάμπιες.
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΠΑΔΑ και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11,283 μηνύματα.
07-08-24
16:23
Στο καλοκαίρι για πάντα, εχω να πω :Καλοκαιράκι βραδινό μπανακι
Καλοκαίρι για πάντα!!
Ήλιος, φως, αλλάζει όλη η διάθεση μου
Δεν μπορώ να ακούω τον χειμώνα βροχή και ναι πρέπει να σηκωθώ να πάω σχολη##
Αν είναι να κάθομαι σπίτι και να χουζουρευω καλά είναι
Ωραία ανάλαφρα καλοκαιρινά ρούχα, με χρώμα και όχι τα σκούρα του χειμώνα
Διακοπές, θάλασσα, κοκτέιλ, ποτάκια, παράδεισος
Μετά ακολουθεί η άνοιξη, Απρίλιος και Μάιος, από μέσα Οκτωβρίου και ειδικά ο Νοέμβριος ο χειρότερος μου, ε μετά ευτυχώς γιορτές, απόκριες, Πάσχα, τσουπ ήρθε πάλι το
ΓΛΥΚΌ Καλοκαιράκι
Cancel από αύριο .
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4,539 μηνύματα.
07-08-24
16:26
Αυτοσκοπος της ζωης μου ειναι να μεταναστευσω σε βορεια χωρα .
Μισω τον ηλιο , μισω την ζεστη ε αναπόφευκτα και το καλοκαιρι
@Nala γιατι ελεος συναδελφε ; Δεν θα σε παρω μαζι μου
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΠΑΔΑ και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11,283 μηνύματα.
07-08-24
16:34
Ναι αλλά είσαι καστανός ή ξανθός ;Αυτοσκοπος της ζωης μου ειναι να μεταναστευσω σε βορεια χωρα .
Nala
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 893 μηνύματα.
07-08-24
16:36
Αυτό μου βγήκε όταν διάβασα ότι μισείς τον ήλιο, Σκανδιναβία τότε αλλά και εκεί 6 μήνες χωρίς νύχτα ή με κάτι υπόλοιπα?Αυτοσκοπος της ζωης μου ειναι να μεταναστευσω σε βορεια χωρα .
Μπα με τίποτα, σκέφτομαι και εγώ το εξωτερικό αλλά τόσο βόρεια ποτέ
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4,539 μηνύματα.
07-08-24
16:42
καστανος . καποτε ημουν καταξανθος μεχρι τα 4-5 , γιατι μου το θυμισεςΝαι αλλά είσαι καστανός ή ξανθός ;
σκανδιναβια ανετα ζουσα . Νομιζω ειναι 6 μηνες νυχτα με ελαχιστο ηλιο , και 6 μηνες που ουσιαστικα δεν νυχτωνει αλλα ουτε ηλιο εχειΑυτό μου βγήκε όταν διάβασα ότι μισείς τον ήλιο, Σκανδιναβία τότε αλλά και εκεί 6 μήνες χωρίς νύχτα ή με κάτι υπόλοιπα?
Μπα με τίποτα, σκέφτομαι και εγώ το εξωτερικό αλλά τόσο βόρεια ποτέ
Samael
Τιμώμενο Μέλος
07-08-24
16:48
Γιατί θα σου έλεγα να βάλεις τα μισα, να βάλω τα άλλα μισά όταν τελειώσεις και να πάμε. Αλλά θα είμαστε σαν τις μύγες μέσα στο γάλα, και εκεί οι ντόπιες προτιμούν ξανθούς .καστανος . καποτε ημουν καταξανθος μεχρι τα 4-5 , γιατι μου το θυμισες
σκανδιναβια ανετα ζουσα . Νομιζω ειναι 6 μηνες νυχτα με ελαχιστο ηλιο , και 6 μηνες που ουσιαστικα δεν νυχτωνει αλλα ουτε ηλιο εχει
Τώρα εάν πάθουμε κατάθλιψη στους 6 μήνες λόγω έλλειψης ηλίου δεν μπορούμε να το ξέρουμε, αλλά θα το μάθουμε . Ούτως η άλλως και στην Ελλάδα, έλλειψη σε D έχουν οι περισσότεροι, οπότε ούτε με ήλιο τα γλιτώνεις τα συμπληρώματα .
Micro
Συντονιστής
07-08-24
16:57
ασε που δεν τρωω και ψαρια ,και εκει πανω δεν εχουν και τιποτα αλλοΓιατί θα σου έλεγα να βάλεις τα μισα, να βάλω τα άλλα μισά όταν τελειώσεις και να πάμε. Αλλά θα είμαστε σαν τις μύγες μέσα στο γάλα, και εκεί οι ντόπιες προτιμούν ξανθούς .
Τώρα εάν πάθουμε κατάθλιψη στους 6 μήνες λόγω έλλειψης ηλίου δεν μπορούμε να το ξέρουμε, αλλά θα το μάθουμε . Ούτως η άλλως και στην Ελλάδα, έλλειψη σε D έχουν οι περισσότεροι, οπότε ούτε με ήλιο τα γλιτώνεις τα συμπληρώματα .
Παμε λιγο πιο κατω , τι λες για καμια σκωτια ή ελβετια . Πολυ νερο εκει ομως
Samael
Τιμώμενο Μέλος
07-08-24
17:09
Δεν είναι άσχημα και εκεί. Ίσως και καμιά Ιρλανδία να ήταν πιο νορμάλ επιλογή . Έχω και γνωστούς εκεί. Ψοφοκρυο πάλι μεν, αλλά τα έξοδα σε θέρμανση δεν είναι πολλά, και μάλλον δεν παίζει και αυτό το ακραίο της έλλειψης ηλίου για μήνες. Το μόνο αρνητικό ίσως είναι ότι μπορεί να χρειάζεσαι δύο πτήσεις . Άντε να κάνουμε και κάνα χειμερινό σπορτ, γιατί με τα καλοκαιρινά στην Ελλάδα...δεν.ασε που δεν τρωω και ψαρια ,και εκει πανω δεν εχουν και τιποτα αλλο
Παμε λιγο πιο κατω , τι λες για καμια σκωτια ή ελβετια . Πολυ νερο εκει ομως
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 8,510 μηνύματα.
07-08-24
17:58
Aμα πας αρκετα βόρεια θα φτασεις ενα σημειο που ο ηλιος δε δυει ποτέ... Νομίζω θα σ'αρεσε.. Παρε ζακετούλα ομωςΜπα με τίποτα, σκέφτομαι και εγώ το εξωτερικό αλλά τόσο βόρεια ποτέ
Micro
Συντονιστής
07-08-24
18:10
καλη επιλογη και η Ιρλανδια . Λοιπον εχουμε χρονια μεχρι να τελειωσω . Προς το παρων δουλεψε εδω να μας μαζεψεις τα λεφταΔεν είναι άσχημα και εκεί. Ίσως και καμιά Ιρλανδία να ήταν πιο νορμάλ επιλογή . Έχω και γνωστούς εκεί. Ψοφοκρυο πάλι μεν, αλλά τα έξοδα σε θέρμανση δεν είναι πολλά, και μάλλον δεν παίζει και αυτό το ακραίο της έλλειψης ηλίου για μήνες. Το μόνο αρνητικό ίσως είναι ότι μπορεί να χρειάζεσαι δύο πτήσεις . Άντε να κάνουμε και κάνα χειμερινό σπορτ, γιατί με τα καλοκαιρινά στην Ελλάδα...δεν.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 75 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- chester20080
- Halima
- Reader
- Abiogenesis
- Nala
- chjan
- BatGuin
- Corfu kitty
- ultraviolence
- Micro
- nearos
- Kate1914
- Unboxholics
- Joji
- marikakitsou16
- MrDna
- Ion.
- Giorgkalo
- constansn
- Basilis0
- EFAKIT
- donut_daddy
- Athens2002
- Debugging_Demon
- Ουριήλ
- Wonderkid
- despoina13
- Χρήστος2006
- Maynard
- tsiobieman
- bbb
- EllieKal
- Than003
- P.Dam.
- Mitsaras23
- charmander
- giannhs2001
- Vera
- V@Per
- Hased Babis
- UnderGroundGr
- thepigod762
- Nicolas
- Bobaros32
- Indecisive2
- AggelikiGr
- Startx0
- phleidhs
- Scandal
- Helen06
- Paladin
- Help :)
- bibliofagos
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.