Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Αντε περασε το σε ολους!!!Όλες οι γλώσσες είναι υπέροχες.
Δεν μου ειναι ιδιαιτερα συμπαθεις οι σλαβικες γλωσσες....Ακριβώς αυτό. Η κάθε γλώσσα έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες,τον δικό της "χαρακτήρα". Φέτος στη σχολή μου μαθαίνω. Ρώσικα και του χρόνου έχω σκοπό να μαθαίνω και Ρουμάνικα. Επίσης θα ήθελα να μάθω Γαλλικά και Ιταλικά αν ποτέ μου δωθεί η ευκαιρία. Λιγότερο συμπαθής μου είναι η Τούρκικη γλώσσα,ωστόσο.
ΣυμφωνωΓαλλικά μπλιαχ
Τούρκικα
Οχι ρε ωραια ειναι! Εχουν τα χαρη τους!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Ρώσικα ε? Αυτά με τα γράμματα που είναι άλλο από αυτό που γράφουν είναι αστείο(ελπίζω να το είπα σωστά ) Τα Ιταλικά να τα βάλεις σε υψηλή προτεραιότηταΑκριβώς αυτό. Η κάθε γλώσσα έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες,τον δικό της "χαρακτήρα". Φέτος στη σχολή μου μαθαίνω. Ρώσικα και του χρόνου έχω σκοπό να μαθαίνω και Ρουμάνικα. Επίσης θα ήθελα να μάθω Γαλλικά και Ιταλικά αν ποτέ μου δωθεί η ευκαιρία. Λιγότερο συμπαθής μου είναι η Τούρκικη γλώσσα,ωστόσο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrHouse
Διάσημο μέλος
Οταν βλεπω ταμπελες με κινεζικα γραμματα με πιανει μια φοβια και αγχος
Σκάρλετ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κινεζικα.Με νευριαζουν.Δεν ξερω γιατι
Οταν βλεπω ταμπελες με κινεζικα γραμματα με πιανει μια φοβια και αγχος
Σύνδρομο επίκτητης κινεζοφιλικής ανεπάρκειας
toto13
Νεοφερμένος
artemaki
Διάσημο μέλος
Το γεγονος οτι ειναι ιδιαιτερες και διαφορετικες δεν τις κανει υπεροχες.
Ο καθενας εχει διαφορετικα γουστα. Ακομα και στο πως ακουγεται μια γλωσσα, ποσο δυσκολη τη θεωρει, κλπ κλπ.
Γι αυτο διαφερουν οι επιλογες του καθενα. Δε σημαινει οτι δε σεβεται μια που δεν θα ηθελε να μαθει.
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Το κυριλλικό αλφάβητο είναι απλό, πόσω μάλλον για έναν Έλληνα. Ένα μισάωρο ενασχόλησης και το έμαθες.Ρώσικα ε? Αυτά με τα γράμματα που είναι άλλο από αυτό που γράφουν είναι αστείο(ελπίζω να το είπα σωστά ) Τα Ιταλικά να τα βάλεις σε υψηλή προτεραιότητα
Sans-culotte
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δυστηχώς όμως δεν είμαι σίγουρος πως θα ελέγξω το γεγονός πως ίσως χρειαστεί να μάθω μια τέτοια γλώσσα στο μέλλον υποχρεωτικά για διάφορους λόγους
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Ellinika
Are you kidding me?
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
Are you kidding me?
Ρε παιδιά, σαρκαστικά το είπε! Προφανώς εννοεί τα greeklish!
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Ρε παιδιά, σαρκαστικά το είπε! Προφανώς εννοεί τα greeklish!
Ααααα!!! Και εγω τα σιχαινομαι!
Vicky13
Δραστήριο μέλος
Οχι ρε ωραια ειναι! Εχουν τα χαρη τους!
Εσύ γερμανικά , τούρκικα.. Στραβό δρόμο μου φαίνεται έχεις πάρει..
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Εσύ γερμανικά , τούρκικα.. Στραβό δρόμο μου φαίνεται έχεις πάρει..
Εμ τι ειμαι παοδι των βαριων γλωσσων!!
georgia.94
Δραστήριο μέλος
Εμ τι ειμαι παοδι των βαριων γλωσσων!!
και εγω αγαπω τα τουρκικαααα!ποσο guzel γλωσσα ειναιιι!!
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
και εγω αγαπω τα τουρκικαααα!ποσο guzel γλωσσα ειναιιι!!
Μετα απο τα Γερμανικα
georgia.94
Δραστήριο μέλος
Μετα απο τα Γερμανικα
εμενα ειναι η αγαπημενη μου μετα τα ισπανικα!!θελω οπωσδηποτε να μαθωω!
Vicky13
Δραστήριο μέλος
Όχι για να μην λέτε.....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Όπως παρατηρείται και στο topic ένα μεγάλο ποσοστό δεν θέλει να μάθει γερμανικά ...
Όχι για να μην λέτε.....
Ε και? Ενα μεγαλο ποσοστο! Στο τοπικ! Αντε ρωτα ολη την Ελλαδα και ολη την γη γενικοτερα.....
Ον: Γαλλικα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanos peter
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.