Θάλεια
Διάσημο μέλος
Την C++.Ποια γλώσσα δε θα θέλατε να μάθετε ποτέ;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DarthFederer
Διάσημο μέλος
Παντως επειδη αρκετους σας ειδα αντιθετους με τα Γερμανικα (που ουτε εγω ξερω παααρα πολυ καλα), μην ακουτε μονο τον Σοιμπλε ή τον Ρεσλερ. Αν ακουσετε παιδακια θα δειτε οτι δεν ειναι τοσο βαρβαρη γλωσσα οσο νομιζετε. Μοιαζουν καπως με τα αγγλικα, κυριως γραπτα, ενω αν ξερεις Αγγλικα και Γερμανικα μετα εχεις πολυ καλες βασεις να μαθεις αρκετες γλωσσες, οπως Ολλανδικα ή τις Σκανδιναβικες Γλωσσες. Οταν πηγα στη Δανια ειδα οτι απο τα γραπτα καταλαβαινα αρκετα ενω στην Ολλανδια καταλαβαινεις πανω απο τα μισα οταν τα βλεπεις γραμμενα.
Εγω εχω κακη σχεση με τα Γαλλικα, με κουραζουν οταν τα ακουω και οσες φιλοτιμες προσπαθειες και να εκανα δεν εμαθα πανω απο 10 λεξεις (οσες ξερω και τωρα δηλαδη). Εδω εκανα κανα 6μηνο να μαθω το ''παρακαλω'', τι λεμε τωρα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
A propos
Διάσημο μέλος
εχω ακουσει και τα θεωρω χαλια οπως και τα γερμανικα
Kι εγώ έχω ακούσει και τις δύο γλώσσες. (αν και τελευταία ακούγονται λιγότερο και οι 2 γλώσσες στην Ελλάδα) Τα αλβανικά μου αρέσουν κάπως περισσότερο.
Την C++.
Διεθνής γλώσσα
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Σημασια εχει το κριτηριο. Αλλο να μη θες να μαθεις Γερμανικα γιατι δεν σ αρεσει η προφορα κι αλλο να μη θες να μαθεις γιατι νομιζεις οτι οι Γερμανοι φταινε για ολα τα δεινα που περναει η Ελλαδα.
Παντως επειδη αρκετους σας ειδα αντιθετους με τα Γερμανικα (που ουτε εγω ξερω παααρα πολυ καλα), μην ακουτε μονο τον Σοιμπλε ή τον Ρεσλερ. Αν ακουσετε παιδακια θα δειτε οτι δεν ειναι τοσο βαρβαρη γλωσσα οσο νομιζετε. Μοιαζουν καπως με τα αγγλικα, κυριως γραπτα, ενω αν ξερεις Αγγλικα και Γερμανικα μετα εχεις πολυ καλες βασεις να μαθεις αρκετες γλωσσες, οπως Ολλανδικα ή τις Σκανδιναβικες Γλωσσες. Οταν πηγα στη Δανια ειδα οτι απο τα γραπτα καταλαβαινα αρκετα ενω στην Ολλανδια καταλαβαινεις πανω απο τα μισα οταν τα βλεπεις γραμμενα.
Εγω εχω κακη σχεση με τα Γαλλικα, με κουραζουν οταν τα ακουω και οσες φιλοτιμες προσπαθειες και να εκανα δεν εμαθα πανω απο 10 λεξεις (οσες ξερω και τωρα δηλαδη). Εδω εκανα κανα 6μηνο να μαθω το ''παρακαλω'', τι λεμε τωρα
Με πιανεις.Αυτο ακριβως προσπαθουσα να τους πω.
~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος
Guest 125423
Επισκέπτης
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Μπορεί να λατρεύω τις ξένες γλώσσες αλλά αυτές τις δύο δεν τις μπορώ.
Gate4
Επιφανές μέλος
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Παρ'όλα αυτά ψήνομαι να ξεκινήσω ρώσικα μόλις τελειώσω τα ιταλικά. ^^
~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος
πολύ δύσκολα τα ρώσικα... μάθαινα παλιά και πολλά τα ξέχασαΔεν έχω ιδέα τι είχα πει πάντως είναι: Γαλλικά, Αλβανικά, Τούρκικα και Αραβικά.
Παρ'όλα αυτά ψήνομαι να ξεκινήσω ρώσικα μόλις τελειώσω τα ιταλικά. ^^
καλά,πάνε χρόνια,λογικό...
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Γαλλικα γιατι η προφορα τους μου φερνει εμετο.
Σερβικα και για την προφορα και για την γραφη.
Alma Libre
Επιφανές μέλος
πολύ δύσκολα τα ρώσικα... μάθαινα παλιά και πολλά τα ξέχασα
καλά,πάνε χρόνια,λογικό...
Μου έδωσε μια ιδέα η μάνα μου. Εγώ της είχα ζητήσει γερμανικά αλλά μου είπε αν θέλω να μάθω γλώσσα σαν τα βουλγάρικα ή τα ρώσικα. Για τα πολωνικά τι να σκέφτεται;
~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος
να κάνεις ρώσικα πάντως,δεν είχα σκοπό να σε αποθαρρύνω ;PΜου έδωσε μια ιδέα η μάνα μου. Εγώ της είχα ζητήσει γερμανικά αλλά μου είπε αν θέλω να μάθω γλώσσα σαν τα βουλγάρικα ή τα ρώσικα. Για τα πολωνικά τι να σκέφτεται;
απλά δεν εχουν λατινικους χαρακτηρες,ξερω γω,γι αυτο φαινονται καπως αρχικα..
Alma Libre
Επιφανές μέλος
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Εμένα μου τη δίνουν και μόνο που τα ακούω.Τα κινέζικα νομίζω είναι αίσχος
~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος
οχι,οχι,νταξει,μια ιδεα ειναι για να ειμαστε αντικειμενικοι..μην κοιτάς με εμένα που πέρασαν πολλα χρονια (δημοτικο ημουν οταν μαθαινα )...Τα φοβόμουν και απο μόνη μου ούτως ή άλλως. Ξέρεις, θα μπερδεύομαι κτλ
αν εκεινην τη στιγμη τα διαβασεις καλα και δωσεις προσοχη,δεν ειναι τραγικα...απλα παρτα με μια σειρά και φυσικά,με έναν καλό δάσκαλο δίπλα. Εμένα φίλη μου μου μάθαινε,που έχει καταγωγή από εκεί
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Εμένα μου τη δίνουν και μόνο που τα ακούω.
τσιάου γιάνκ!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.