qwertyuiop
Διάσημο μέλος
την έγραψα αλλά όχι τέρμα παπαγαλία. δηλαδή να πήρα περίπου 8/10
Εγώ την έγραψα εντελώς με δικά μου λόγια σκεπτόμενος πως την έχω γαμήσει, και τελικά αμφότεροι διορθωτές βάλανε 9/10.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_catalonia_
Δραστήριο μέλος
Και εγω με δικα μου λογια την εγραψα. Μου ηταν αδυνατον να την μαθω οπως την ελεγε μεσα. Και τελικα ουτε εμαθα ποσο ειχα απο τον καθε εξεταστη.To ότι κανα 15νθήμερο το Νοέμβρη τα είχα λίγο φορτωμένα στον κόκκορα. Τουλάχιστον για επίπεδο πανελληνίων διάβαζα λίγο (2-3 ώρες τη μέρα).
Εγώ την έγραψα εντελώς με δικά μου λόγια σκεπτόμενος πως την έχω γαμήσει, και τελικά αμφότεροι διορθωτές βάλανε 9/10.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pektroni
Νεοφερμένος
papas
Διάσημο μέλος
Ειδικά το 1ο!
Guest 209912
Επισκέπτης
Το οτι δεν την επεσα στο ΑΟΔΕ και του εριξα ακυρο μεσα στη χρονια....
Το ΑΟΔΕ ειναι σαν τις γκομενες...Αμα τις φτυσεις ειναι πλεον αργα....
Αν γυρισεις πισω μετανιωμενος σου εχουν ετοιμη την απορριψη και το παιζουν υπερανω...
Εγώ το ΑΟΔΕ δεν το άνοιξα μια φορά μέσα στη χρονιά. Το πρωτοέπιασα στις διακοπές του Πάσχα, το έμαθα όλο απέξω και έγραψα 100. Μερικές γκόμενες άμα τις φτύσεις κολλάνε περισσότερο, αρκεί να μην το παίξεις μετανιωμένος.
Just a sweetie!!
Εκκολαπτόμενο μέλος
Gate4
Επιφανές μέλος
^natasa666^
Εκκολαπτόμενο μέλος
babletheone
Νεοφερμένος
kiriazispao4ever
Δραστήριο μέλος
Τι διαφορετικό θα έκανα αν ξαναέδινα?
Θα διάβαζα για μένα και όσο ένοιωθα οτι πρέπει.Απο τις 10 ασκήσεις θα έλυνα τις 4,αλλά σωστές.Θα διάβαζα ΟΣΟ ήθελα
χωρίς να έχω στο μυαλό μου "πανελληνιες δίνω ,πρέπει να διαβάσω".
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.