akis95
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος
στοιχισε;Διάβασα τελευταία στιγμή την εισαγωγή των πολιτικών
ΨΑΡΑΚΙ1993
Πολύ δραστήριο μέλος
Μαντάμ_Σουσού
Εκκολαπτόμενο μέλος
2) δεν έμαθα καλά θεωρία φυσική
3 ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ) Εκανα σχέση...το ζώωωωωωωωωον. Φιλακιά/αγκαλίτσες/χαμουρέματα ...τσακωμοί. Στοιχίζουν :/
Aeneas
Πολύ δραστήριο μέλος
cha0s
Περιβόητο μέλος
στοιχισε;
την έγραψα αλλά όχι τέρμα παπαγαλία. δηλαδή να πήρα περίπου 8/10
Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος
Άλλη μία πατάτα που έκανα ήταν που δεν έδωσα τόση βάση στον Κρητικό. Η αλήθεια είναι ότι κάθε ποίημα και πεζό το είχα διαβάσει άψογα εκτός από τον Κρητικό. Όταν είδα τα θέματα με έπιασε ταχυπαλμία. Έπρεπε να λιποθυμήσω για να πάω στις Επαναληπτικές αλλά δεν ήξερα τον τρόπο.
Εν πάση περιπτώσει, περνάω εκεί που θέλω
eya95
Εκκολαπτόμενο μέλος
την έγραψα αλλά όχι τέρμα παπαγαλία. δηλαδή να πήρα περίπου 8/10
λολ... ουτε εγω μπορουσα να μαθω αυτη τν εισαγωγη..... ετσι τν απεδωσα μ τ δικο μ τροπο ;ρρρρ αλλα δ πρεπει να μ κοψαν κατι ..!!
Lucas D.Hagg
Εκκολαπτόμενο μέλος
2)μπορουσα μια νυχτα να περασω καλα μεσα στο ολο κλιμα των πανελληνιων και δεν ειχα προμηθειες..ο νοων νοειτω
spitogata
Εκκολαπτόμενο μέλος
Με κατέστρεψα στα Λατινικά. Πήγαινα για 97+ και κατέληξα με 84/100. Έχασα τα μόρια από βλακώδη λάθη γιατί δε διάβαζα όπως φάνηκε καλά τι ζητούσε η άσκηση. Δεν ήμουν αγχωμένη κάθε άλλο μάλιστα... Μάλλον.. δε ξέρω, πραγματικά.
Άλλη μία πατάτα που έκανα ήταν που δεν έδωσα τόση βάση στον Κρητικό. Η αλήθεια είναι ότι κάθε ποίημα και πεζό το είχα διαβάσει άψογα εκτός από τον Κρητικό. Όταν είδα τα θέματα με έπιασε ταχυπαλμία. Έπρεπε να λιποθυμήσω για να πάω στις Επαναληπτικές αλλά δεν ήξερα τον τρόπο.
Εν πάση περιπτώσει, περνάω εκεί που θέλω
Ας μην μιλήσουμε για την ΤΡΑΓΙΚΗ έμπνευση που είχαν φέτος να βάλουν τον Κρητικό
Μόλις παραδόθηκαν τα θέματα η φρίκη ήταν αποτυπωμένη στα πρόσωπα όλων στην αίθουσα
Πάλι καλά που δεν ήταν και περίεργα(αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι το σοκ ήταν τεράστιο )
Guest 209912
Επισκέπτης
Το ότι δεν την έπεσα στη Χριστίνα... αυτή η Χριστίνααα ακόμα τη θυμάμαι,θέλω να μάθω από απόφοιτους ή και άτομα της γ λυκείου,ποια ήταν τα λάθη τους?
.
Ντέπυ49158
Νεοφερμένος
Solmyr
Δραστήριο μέλος
Το ότι δεν την έπεσα στη Χριστίνα... αυτή η Χριστίνααα ακόμα τη θυμάμαι
Χαχαχ δεν το είχα δει αυτο χαχαχ
Φρεντος
Πολύ δραστήριο μέλος
Το οτι δεν την επεσα στο ΑΟΔΕ και του εριξα ακυρο μεσα στη χρονια....Το ότι δεν την έπεσα στη Χριστίνα... αυτή η Χριστίνααα ακόμα τη θυμάμαι
Το ΑΟΔΕ ειναι σαν τις γκομενες...Αμα τις φτυσεις ειναι πλεον αργα....
Αν γυρισεις πισω μετανιωμενος σου εχουν ετοιμη την απορριψη και το παιζουν υπερανω...
danopfin95
Εκκολαπτόμενο μέλος
ρεεε και γω ετσι ημουν...χαχα...χαλλλαρα!!Το λάθος μου?Χμμ το ότι τους πρώτους μήνες με ένοιαζε το πως εγραφα στο φροντιστηριο-σχολειο.Δε χρειαζοταν καν να μπω σε αυτη τη διαδικασια...Τώρα το οτι διαβαζα με μουσικη και το οτι οταν διαβαζα ειχα τα ποδια μου πανω στο γραφειο δεν πιστευω να θεωρουνται λαθος...
κατερω
Εκκολαπτόμενο μέλος
φυσικα δεν υστερουσα καθολου σε γνωσεις, μονο σε ασφαλεια και σιγουρια και τελικα εγραψα το μικροτερο μου (ευτυχως οχι πολυ μικρο, ακομα περναω Ιατρικη λογικα) απο βλακεια στη χημεια που μου 'εκοψε' 200 μορια. Εχοντας λυσει 3ο/4ο θεμα ολοσωστα εχασα πολλαπλης απο απλη ανασφαλεια ενω ηξερα μεσα μου ποιο ηταν το σωστο! Ο διαβολος με εβαλε!.. Ενηγουεη ολα για καλο!
Οποτε αν κάτι δε σας αρεσει αλλαξτε το νωρις! Εχετε την ευκαιρια να επιλεγετε εσεις, εκμεταλευτειτε το!
Δρ. Σπίτης
Εκκολαπτόμενο μέλος
SparklingGrey
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.