vasoula!
Νεοφερμένος
Η vasoula! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 14 μηνύματα.
11-12-09
16:40
σας είναι ευκολο να ανεβάσετε αρχεία (ή έστω λίστες μόνο με τα ονομάτα) απο τα άγνωστα κέιμενα που έχετε κάνει μέχρι τώρα???΄
(δυστηχώς προσ το παρόν μου είναι δύσκολο να τα ανεβάσω αλλά ελπίζω σε λίγεσ μέρες να τα καταφέρω,ως τότε)
1)λυσίου υπερ καλλίου 1-3
2)ισοκράτους περί ειρήνης 39-40
3)πλάτων νόμοι ε' 729β-c
έχει μόνο 3 βδομάδες που είμαι θεωρητική
(δυστηχώς προσ το παρόν μου είναι δύσκολο να τα ανεβάσω αλλά ελπίζω σε λίγεσ μέρες να τα καταφέρω,ως τότε)
1)λυσίου υπερ καλλίου 1-3
2)ισοκράτους περί ειρήνης 39-40
3)πλάτων νόμοι ε' 729β-c
έχει μόνο 3 βδομάδες που είμαι θεωρητική
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sofiaaa
Νεοφερμένος
Η σόφη! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει απο Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 64 μηνύματα.
13-12-09
01:45
αν αρχισω να απαριθμω αγνωστα δε θα τελειωσω ουτε αυριο....
καλε, μη σε απασχολει αυτο...προσπαθησε να προσαρμοστεις κ να καλυψεις γρηγορα κενα.... δεν εχει σημασια το ποσα κ ποια αγνωστα κανουν οι αλλοι....
σε αλλους παιρνει μηνες να κατανοησουν το τροπο που πρεπει να το δουλευεις κ σε αλλους εβδομαδες! μην αγχωνεσαι...ολα θα πανε καλα...καλη συνεχεια
καλε, μη σε απασχολει αυτο...προσπαθησε να προσαρμοστεις κ να καλυψεις γρηγορα κενα.... δεν εχει σημασια το ποσα κ ποια αγνωστα κανουν οι αλλοι....
σε αλλους παιρνει μηνες να κατανοησουν το τροπο που πρεπει να το δουλευεις κ σε αλλους εβδομαδες! μην αγχωνεσαι...ολα θα πανε καλα...καλη συνεχεια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 045911
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
13-12-09
10:30
Εμείς στο σχολείο μέχρι σήμερα 10 , παρόλο που αφιερώνουμε πολύ χρόνο στην επανάληψη με τεστ.
Στο φροντιστήριο γύρω στα 30
Στο φροντιστήριο γύρω στα 30
GABRIELLA
Δραστήριο μέλος
Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει απο Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 791 μηνύματα.
13-12-09
11:25
εγω περσι εκανα 130 αγνωστα.
~Valentina~
Πολύ δραστήριο μέλος
Η ~Valentina~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1,185 μηνύματα.
19-12-09
12:27
εμεις εχουμε κανει 1 ή 2.... κανουμε μονο γραμματικη....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...