venividivici43946
Διάσημο μέλος
Καλή ερώτηση. Ένας έτρωγε τέτοιο σε καφέ χρώμα.Ξερει κανεις τη συνταγη? Η ειναι απλα γιαουρτι με ζαχαρη στην καταψυξη?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Peace_
Τιμώμενο Μέλος
εγώ το πλήρωσα 3,50 ευρώ (το μικρό με λίγα σμαρτις από πάνω). Εννοώ συγκριτικά με την ποσότητα που σου βάζει είναι ακριβό.όταν λέτε ακριβό, συγκριτικά με το παγωτό;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Ναι εχει διαφορες γευσεις. Πηγαινε Φλοισβο, ειναι ο παραδεισος του γιαουρτιου εκει.#yummyΚαλή ερώτηση. Ένας έτρωγε τέτοιο σε καφέ χρώμα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nefeli1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
500 γρ γιαούρτι στραγγιστό, πλήρες
200 γρ γάλα πλήρες
250 γρ κρυσταλλική ζάχαρη (μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και φρουκτόζη)
3 βανίλιες
λίγες σταγόνες λεμονιού ή πορτοκαλιού για άρωμα
Σε ένα μπολ βάζουμε το γάλα το οποίο μόλις έχουμε βγάλει από το ψυγείο και χτυπάμε με το μίξερ ώσπου να αφρατέψει ελαφρώς. Έπειτα προσθέτουμε το γιαούρτι, τη ζάχαρη και τις σταγόνες και ανακατεύουμε με σύρμα. Στο σημείο αυτό προαιρετικά μπορείτε να πάρετε φράουλες και με ένα κατάλληλο πλακέ εργαλείο της κουζίνας (συγνώμη αλλά με τίποτα δε θυμάμαι το όνομα του) μπορείτε να τις ρίξετε στο μπολ με το γιαούρτι και να τις λιώσετε ελαφρά. Η αλήθεια είναι ότι με τις φράουλες η γεύση του παγωτού απογειώνεται. 'Επειτα για όσους έχουν παγωτομηχανή τα πράγματα είναι απλά, εγώ όμως που δεν έχω έκανα το εξής. Έβαλα το μπολ στη κατάψυξη και μετά από 1 ώρα το έβγαλα και "χτένισα"-ανακάτεψα το μίγμα. Αυτό είναι απαραίτητο για να πάρει αέρα το παγωτό και να γίνει πιο κρεμώδες, αλλά και για να μην κρυσταλλώσει. Ξαναβάζουμε στην κατάψυξη και επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία με το ζωηρό ανακάτεμα άλλες 4-5 φορές ανά μία ώρα. Το παγωτό είναι έτοιμο!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
αιθερόλαμνος
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cherie
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgia.94
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Queen of Hearts
Δραστήριο μέλος
είναι σαν γλυκό γιαούρτι ?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
souzana
Δραστήριο μέλος
στο κεφαλάρι έχει ωραίο μαγαζάκι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
άντζυ
Δραστήριο μέλος
Σε ποιό πήγες..??εγω που δοκίμασα χτες λίγο τυραμισού γιαούρτι γιατί δεν τρώω τέτοια για λόγω υγείας, ήταν πολύ ωραίο
στο κεφαλάρι έχει ωραίο μαγαζάκι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Imadlak
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
souzana
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.