blablabla14
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikolas365
Εκκολαπτόμενο μέλος
Συμφωνώ και παυξάνω. Συμπληρώνω την έκθεση την ιστορία και γενικά όλα τα φιλολογικάθεωριτικη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αρχαια,ελενη,λογοτεχνια..^_^
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Christie_
Νεοφερμένος
Η ελενη μου αρεσει μονο σαν ιστοριουλα, να την διαβαζω απλως... Δεν γινεται να διδασκεται ετσι???:xixi:
ναι, κι αμα γινει το ιδιο μ ενα μαθημα που ηδη σ αρεσει απλα κολλας
οχι απλα γινεσαι καλυτερος!!!(μαλλον?)
panagr97
Νεοφερμένος
Μ'αρεσουν παρα πολυ
1)Αρχαια Ελληνικα
2)Νεοελληνικη Γλωσσα
3)Νεοελληνικη Λογοτεχνια (Κειμενα)
4)Ιστορια
5)Θρησκευτικα
6)Κοινωνικη Πολιτικη Αγωγη
Μ'αρεσουν μετρια
1)Αρχαια Ελληνικη Γραμματεια (Ελενη)
2)Μαθηματικα
ΚΑΘΟΛΟΥ
1)Φυσικη
2)Καλλιτεχνικα
3)Πληροφορικη
****: ελένη, βιολογία, φυσική
***: μαθηματικά, ιστορία
**: χημεία, γαλλικά
*: αγγλικά, πληροφορική
Παίζει ρόλο και ο καθηγητής, πάντως. Δηλαδή, είναι μαθήματα που δε μου αρέσανε πέρσι και φέτος τα συμπάθησα (πχ. Φυσική) και άλλα που μου άρεσαν, αλλά δε μου αρέσουν πια (πχ. Χημεία). Παρόλ'αυτά έχω παρατηρήσει ότι οι προτιμήσεις μου έχουν αρχίσει να σταθεροποιούνται (), και δύσκολα θα αλλάξει ένα μάθημα τη θέση κατά πολλά επίπεδα στην παραπάνω λίστα.
Σημείωση: Σε οποιοδήποτε μάθημα, μισώ την αποστήθιση. Γι αυτό και δεν τρελαίνομαι για ιστορία. Και μου αρέσει πολύ να γράφω εκθέσεις. Σε σημείο να είμαι η μόνη μέσα στην καλή χαρά στη τάξη όταν γράφουμε.:xixi:
-----------------------------------------
Θα το μάθουμε αυτό κι εμείς οι αναποφάσιστοι, πού θα μας πάει?:xixi:Να ήξερα κ εγώ τι είμαι!!?
elpida<3
Εκκολαπτόμενο μέλος
μα η ΚΠΑ ειναι κυριως(για να μην πω μονο) αποστηθιση:emm:Σε οποιοδήποτε μάθημα, μισώ την αποστήθιση. Γι αυτό και δεν τρελαίνομαι για ιστορία. :xixi:
elpida<3
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εξαρτάται από το πώς διδάσκεται.
Σ' εσας πως διδασκεται?
Greysanatomy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Italian dream...
Διάσημο μέλος
Τελος παντων, εκτος απο αυτα λατρευω εκθεση και λογοτεχνια, μου κεντριζουν λιγο το ενδιαφερον τα αρχαια (ασχετα που συμφωνω με τους αλλους που τα μισουν για να μην με περασουν για φρικιο ), η Ελενη ετσι οπως ξεφυλλισα το βιβλιο της Γ' μου φανηκε πολύ ενδιαφερουσα, σαν κειμενο και σαν περιεχομενο τουλαχιστον, πολύ πιο ενδιαφερουσα απο Ιλιαδα και Οδυσσεια, και απεχθανομαι ιστορια οπως ο διαολος το λιβανι . Αυτα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Greysanatomy
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΛΑΤΡΕΥΩ φυσικη, ΕΡΩΤΑΣ ομως... Μισω οσο τιποτε αλλο μαθηματικά, αλλα πρεει υποχρεωτικα να διαβασω αν θελω να συνχισω φυσικη. Και μην λετε οτι στο λυκειο μπρει να αλλαξω γνωμη γιατι εχω δει και βιβλια λυκειου και κατευθυνση και ειναι ακομα πιο ΓΑΜΑΤΗ απο του γυμνασιου... Αυτα τα μαθηματικα με δυσκολευουν, οχι γιατι δεν ειναι ωραία, αλλα γιατι δεν εχω και ''μαθηματικο μυαλο''... Ποτε δεν ειχα Δεν εχω αυτην την ευχερια στι πραξεις, για να κανω μια απλη αφαιρεση θελω μινιμουμ 5 λεπτα... Η φσικη οπως και να το κανουμε ειναι πολύ πιο ενδιαφερουσα, εχει ΚΑΤΙ! Κανεις μια πραξη αλλα ξερεις ΓΙΑΤΙ την κανεις, ειτε για να βρεις το μετρο μια δυναμης, ειτε μια ταχυτητα, μια ενεργεια... Τα μαθηματικα ειναι ξεροι αριθμοι, ΞΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τελος παντων, εκτος απο αυτα λατρευω εκθεση και λογοτεχνια, μου κεντριζουν λιγο το ενδιαφερον τα αρχαια (ασχετα που συμφωνω με τους αλλους που τα μισουν για να μην με περασουν για φρικιο ), η Ελενη ετσι οπως ξεφυλλισα το βιβλιο της Γ' μου φανηκε πολύ ενδιαφερουσα, σαν κειμενο και σαν περιεχομενο τουλαχιστον, πολύ πιο ενδιαφερουσα απο Ιλιαδα και Οδυσσεια, και απεχθανομαι ιστορια οπως ο διαολος το λιβανι . Αυτα.
ξεκίνα να συνηθίζεις τις πράξεις γιατί Φυσική Γ Λυκείου-Μαθηματικα=αδερφάκια
ΑmyC
Νεοφερμένος
αυτα τωρα που δε μπορω καθολου ειναι η βιολογια, τα αρχαια, η ελενη και το κπα
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.