Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
χαχαχαχαχαχαχαΜεσα σε ενα club (χοροσπεριδδα) οταν προσεγγισα μια κοπελα και της ειπα αν θελει να χορεψουμε..Αυτη στην αρχη παγωσε και στην συνεχεια ειπε οτι πονανε τα ποδια της .Βεβαια μετα απο την κινηση μου πηρε τη φιλη της και τρεξανε στην τουαλετα και αρχισα να γελαω...Τωρα το σκεφτομαι και μου φαινεται αστειο το ολο σκηνικο αλλα τοτε ηταν ενα καλο Χ .
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
Οι γυναικες ειναι σαν τα γραμματοσημα.Οσο τις φτηνεις τοσο κολανε.Αυτο εχω να πω μονο...Τα υπολοιπα δικα σας...Γραψε μια κοπελια στα αμελετητα σου και θα δεις πως θα κολησει πανω σου σαν βδελλα.
και ειναι ωραιο αυτο;εκτος απο το να σου αυξησει τον εγωισμο στιγμαια,μακροπροθεσμα θα εχεις κανει μια τρυπα στο νερο εκτος απο το οτι θα βασανιζεις τα συναισθηματα ενος ανθρωπου.
kiriazispao4ever
Δραστήριο μέλος
Χμ.
Ημουν πιο μικρος, 14, οταν δεν ειχα ιδεα απο αυτα. Εβγαλα ενα λογυδριο-ερωτικη εξομολογηση, με την καταληξη: "Εγω σου αρεσω καθολου;" (ναι, ξερω, καμακωτης)
Ειπε οχι και εφυγε.
Αουτς.
καημενούλη ahahha πραγματικά πολύ θα θέλα να μαι παρών (κακός )
Deidara
Νεοφερμένος
Όχι παιδί μου,δεν είπα ότι δεν κατάλαβα τι πήραν πίσω.
Η "ένσταση" μου ήταν στο γιατί.
Δεν ξέρω μου κάνει κάπως "γυφτιά"?
Τα κερνάς? Τα κέρασες. Δεν έγινε τίποτα? Φεύγεις. That's it.
οχι κοριτσι μου δεν προκειται να αφησω τπτ σε καποια π δν γυρισε να με κοιταξει καν, δν το αξιζει.... μπορουσε με ενα υποτυποδη ευχαριστω της να τελειωσει το θεμα και να δειξει οτι δεν ενδιαφερεται καν αλλα..... γιαυτο κ η συγκεκριμενη πραξη μετα... και μην ακουω για υπερτατες γυφτιες...
~Melania~
Περιβόητο μέλος
και ειναι ωραιο αυτο;εκτος απο το να σου αυξησει τον εγωισμο στιγμαια,μακροπροθεσμα θα εχεις κανει μια τρυπα στο νερο εκτος απο το οτι θα βασανιζεις τα συναισθηματα ενος ανθρωπου.
Κατ'αρχάς για το θέμα!!
Κι έπειτα, πες τα γιατί το να παίζεις με τα αισθήματα των άλλων μπορεί να σου γυρίσει και μπούμερανγκ αλλά και από μόνο του δεν δείχνει σεβασμό προς τον άλλον...
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
Κατ'αρχάς για το θέμα!!
Κι έπειτα, πες τα γιατί το να παίζεις με τα αισθήματα των άλλων μπορεί να σου γυρίσει και μπούμερανγκ αλλά και από μόνο του δεν δείχνει σεβασμό προς τον άλλον...
παντα σου γυρναει μπουμερανγκ,λενε που θα πανε αν πεθανουν μερικοι,και πως θα ναι ο παραδεισος ή η κολαση,ε λοιπον εδω ειναι η κολαση εδω ειναι και ο παραδεισος
Menoula
Νεοφερμένος
Κακως βεβαια...αλλα τι να κανουμεεεεεε...αιγοκερακι ειμ εγω =)
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Ενώ όταν σου βασανίζει η άλλη τα συναισθήματα και την ίδια ώρα εσύ προσφέρεις πράγματα, είναι καλά, έτσι;και ειναι ωραιο αυτο;εκτος απο το να σου αυξησει τον εγωισμο στιγμαια,μακροπροθεσμα θα εχεις κανει μια τρυπα στο νερο εκτος απο το οτι θα βασανιζεις τα συναισθηματα ενος ανθρωπου.
Άσε, Όλγα. Χρειάζεται κι αυτή η τακτική ώρες-ώρες γιατί μου φαίνεται πως άμα καλομάθεις στο να σου προσφέρουν, μετά ξεχνάς πώς είναι να σου φέρονται σαν σκουπίδι.
ΔΕΣΠΟΙΝΑ Μ.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Τη μια πριν από χρόνια στη Χαλκιδική όπου πήγα μαζί με φίλο που ήθελε να κάνει καμάκι στην ψύχρα σε κάποια κι έπειτα από λίγη κουβέντα (και την ευχάριστη προδιάθεση των 2) η στραβωμένη 3η της παρέας ξέσπασε και έκλεισε το τάβλι στα μούτρα του παλικαριού!Μεγάλη τσουράπω,η τύχη της αγνοείται έκτοτε...
Επίσης ένα περσινό,όπου βρίσκομαι με 2 φίλους μου στο Flamingo στη Γευγελή και καμτσικώνω ένα 10€ στα slots...βλέπω στον διπλανό κουλοχέρη μια milfάρα all the money να ακουμπάει τα 50€ με το τσουβάλι!
Είχα πιει και λίγο,έτσι όπως σηκώνομαι και γέρνω προς τη μεριά της γυρίζω και της λέω "μωρό μου αν ήμουν εγώ κουλοχέρης θα σ'τα έδινα όλα"...και μου'ρχεται μια μπούφλα στο αριστερό μάγουλο,άλλο πράμα!
Πήγαινα γυρεύοντας φυσικά,δε μπλέκεις με παθιασμένες τζογαδόρους...κι ειδικά όταν χάνουν!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αεράτος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ωστόσο θυμάμαι πέρυσι που έδωσα μία... Είχαμε πάει εκδρομή και είχαμε κάνει στάση σε εστιατόριο το οποίο είχε ένα πάρκο απ' έξω...
Με φωνάζει λοιπόν μια κοπελιά και άρχισε και μου έλεγε: Μου αρέσεις και θέλω να κάνουμε κάτι...
Μετά από ένα ολόκληρο δευτερόλεπτο σκέψης της απάντησα: Καλά να πάθεις και έφυγα διακριτικά...
Είμαι τσογλάνι ;
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Τεσπα εγώ από τότε δεν τα "ξαναριξα" ποτέ ποτέ ποτέ σε αγόρι... Περιμένω από αυτούς το πρώτο βήμα! 8)
Και κάτι 30άρες που είμασταν μαζί τώρα πρόσφατα στην ιστιοπλοΐα το πρώτο βήμα περίμεναν και μόλις πέρασαν τα χρόνια κι είδαν ότι (αν και ωραίες) δεν περνάει πια η μπογιά τους,κατέληξε η μια να παρακαλάει τον εκπαιδευτή να την κουτουπώσει κι η άλλη να την πέσει σ'εμένα,22 χρονών άνθρωπο...
Πολύ σας γουστάρω τελικά!
χμ...
Ας αρχισω ,λοιπον, εκτη δημοτικου στο ιδιο τμημα ,απο νωρις στα βασανα,μαρεσε ο Χ !Επειδη δεν μπορουσα τα πολλα-πολλα ζουζουνιστικα ,αποφασιζω να του γραψω ενα ραβασακι.Το χωνω στο βιβλιο της φυσικης.Τα αποτελεσματα?Αφου καταλαβε ποια ημουν δε μου μιλαγε για δυο χρονια !
Ωραια χυλοπιτα... και ξερεις που ειναι το ωραιο μικρο μου φορουμιτακι? στο οτι ο τυπος ,τωρα, εδω και 1 χρονο ,περιπου,με θελει!
Τα περισσότερα αγοράκια όταν είναι μικρά,έχουν την εντύπωση ότι περιμένοντας λίγο καιρό θα τους κάτσει η super 16αβάλβιδη γκόμενα,σαν αυτές που βλέπουν στις ταινίες και στις τσόντες...λογικό είναι αφού προσγειώθηκε στην πραγματικότητα να πάει στο (και καλά) σιγουράκι!
Εντάξει λέμε για σας,αλλά είμασταν κι εμείς μικροί,βράσ'τα...
Rebel1
Πολύ δραστήριο μέλος
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Εγώ τα φοβάμαι πολύ αυτά. Καλύτερα μόνος... παρά ρεζιλεμένος.
Γιαννάκη για να φας ψάρι πρέπει να βρέξεις κώλο!
Savvina_edw
Νεοφερμένος
DrEaMErOus
Εκκολαπτόμενο μέλος
prinCess.
Επιφανές μέλος
Συνήθως αν κάνω κίνηση, θα το κάνω αφού έχει ανάψει το πράσινο φως από τον άλλον, οπότε πάω στα ψιλοσίγουρα.
Δε συμπεριλαμβάνω τα "γεγονότα/παρατράγουδα" μετά από χωρισμό, που έχω άσχημες αναμνήσεις και δε θέλω να τα σκέφτομαι.
stathis1214
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.