nefi
Πολύ δραστήριο μέλος
Με κάτι τέτοιες νυχτερινές λιγούρες γίνονται τα ψωμάκια.
αι πνιξου ρε...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
simosgl3
Εκκολαπτόμενο μέλος
Με κάτι τέτοιες νυχτερινές λιγούρες γίνονται τα ψωμάκια.
χαχαχαχα ο καφρος!Μαν εισαι κορυφη σοβαρα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roseberry
Διάσημο μέλος
Ας αρχισω ,λοιπον, εκτη δημοτικου στο ιδιο τμημα ,απο νωρις στα βασανα,μαρεσε ο Χ !Επειδη δεν μπορουσα τα πολλα-πολλα ζουζουνιστικα ,αποφασιζω να του γραψω ενα ραβασακι.Το χωνω στο βιβλιο της φυσικης.Τα αποτελεσματα?Αφου καταλαβε ποια ημουν δε μου μιλαγε για δυο χρονια !
Ωραια χυλοπιτα... και ξερεις που ειναι το ωραιο μικρο μου φορουμιτακι? στο οτι ο τυπος ,τωρα, εδω και 1 χρονο ,περιπου,με θελει!
Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
Κι εσύ τι κάνεις τώρα;χμ...
Ας αρχισω ,λοιπον, εκτη δημοτικου στο ιδιο τμημα ,απο νωρις στα βασανα,μαρεσε ο Χ !Επειδη δεν μπορουσα τα πολλα-πολλα ζουζουνιστικα ,αποφασιζω να του γραψω ενα ραβασακι.Το χωνω στο βιβλιο της φυσικης.Τα αποτελεσματα?Αφου καταλαβε ποια ημουν δε μου μιλαγε για δυο χρονια !
Ωραια χυλοπιτα... και ξερεις που ειναι το ωραιο μικρο μου φορουμιτακι? στο οτι ο τυπος ,τωρα, εδω και 1 χρονο ,περιπου,με θελει!
μωρε κατι ξερω που μενω στο καβουκι μου
Βλακείες ρε.Έχασες τίποτα.Βουρ.
fockos
Επιφανές μέλος
roseberry
Διάσημο μέλος
Κι εσύ τι κάνεις τώρα;
κεμι ,θες να μαθεις τα γκομενικα μου στα διαλα?
βασικα να σου πω τι εκανα?τον περιμενα... αλλα δε παιζει πια
το τι θα κανω τωρα ιτς μαι τζομπ
Li@Ν@
Νεοφερμένος
απο τοτε δεν ξανα εκανα το πρωτο βημα αλλα δεν πειραζει αυτος εχασε
spakon
Εκκολαπτόμενο μέλος
fockos
Επιφανές μέλος
ειχα φαει στο γυμνασιο. του ειχα πει οτι μου αρεσει στελνοντας μυνημα και ακομα δεν εχω παρει απαντηση
απο τοτε δεν ξανα εκανα το πρωτο βημα αλλα δεν πειραζει αυτος εχασε
το παιδάκι μπορεί να ντράπηκε το καημένο. Μικρούλη ήτανε.
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
Ρητορική ήταν η ερώτηση.Εννοούσα ήθελες,,θέλει,γιατί όχι.κεμι ,θες να μαθεις τα γκομενικα μου στα διαλα?
βασικα να σου πω τι εκανα?τον περιμενα... αλλα δε παιζει πια
το τι θα κανω τωρα ιτς μαι τζομπ
ειχα φαει στο γυμνασιο. του ειχα πει οτι μου αρεσει στελνοντας μυνημα και ακομα δεν εχω παρει απαντηση
Ίσως δεν έχει κάρταH Li@Ν@ αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής
roseberry
Διάσημο μέλος
Ρητορική ήταν η ερώτηση.Εννοούσα ήθελες,,θέλει,γιατί όχι.
Δεν με νοιαζει τι ηταν η ερωτηση. Δεν ξερω,νομιζω οτι δεν θελω πια!
Johnny15
Επιφανές μέλος
spakon
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όχι ρε Johny15, σιγά το ρεζίλι στην τελική, μες στη ζωή είναι αυτά... Αργότερα θα μετανιώνεις για τις χαμένες ευκαιρίες σου...Εγώ τα φοβάμαι πολύ αυτά. Καλύτερα μόνος... παρά ρεζιλεμένος.
Li@Ν@
Νεοφερμένος
α δεν το σκεφτηκα αυτοΡητορική ήταν η ερώτηση.Εννοούσα ήθελες,,θέλει,γιατί όχι.
Ίσως δεν έχει κάρτα
θα περιμενω καμια δεκαρια χρονια ακομα και μετα θα τον ξεχασω...αλλα αυτη θα ειναι η τελευταια του ευκαιρια.δεν θα εχει αλλη διορια,τελος.ειμαι ανενδοτη
~Dida~
Δραστήριο μέλος
α δεν το σκεφτηκα αυτο
θα περιμενω καμια δεκαρια χρονια ακομα και μετα θα τον ξεχασω...
Aχαχαχαχα
Dalian
Περιβόητο μέλος
Όπως λέει και ο Johnny, better safe than sorry
Kossal
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ τα φοβάμαι πολύ αυτά. Καλύτερα μόνος... παρά ρεζιλεμένος.
Dude, που το βλέπεις το ρεζίλι; Go for it κάθε φορά. Δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει.
Οn: Βασικά μπορώ να την χαρακτηρίσω χειρότερη μόνο και μόνο από την άποψη ότι μου άρεσε πολύ η κοπέλα.
Αλλά, idiot that I am, δεν ήξερα ότι είχε ήδη αγόρι. Και έτσι με έστειλε.
JiMbOh
Νεοφερμένος
Ημουν πιο μικρος, 14, οταν δεν ειχα ιδεα απο αυτα. Εβγαλα ενα λογυδριο-ερωτικη εξομολογηση, με την καταληξη: "Εγω σου αρεσω καθολου;" (ναι, ξερω, καμακωτης)
Ειπε οχι και εφυγε.
Αουτς.
~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.