GetOuttaMyWay
Πολύ δραστήριο μέλος
ας το ξεκαθαρισουμε. Το λανκασιρ ειναι προφισιενσυ! Γ2 πως το λενε???!!! τα αλλα επιπεδα λεγονται ESB. Δεν ειναι ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ευκολο, και η βαση του δεν ειναι 15% λιγοτερη. Εχει βαση 55%, και δεν νομιζω το εντεξελ να εχει 70% βαση...ναι αλλα πρωφανος για να το πηρες δεν εισαι στοκι!!!!? ετσι δεν ειναι?
το λανκασαιρ ειναι γελιο επιδη εχει 15 βαθμους λιγοτερη βαση!!!! το εντεξελ ειναι εντελως ισοτημο!!! αν το πηρες μπραβο σου!!!:bravo: παει να πει οτι ξερεις καλα αγγλικα! οσο για τους αλλους που αντιγραφουν εχουν ενα πτυχιο που δεν μπορουν να αποδιξουν οτι το πηραν επαξια!!!!! ουτε να το χρησσιμοποιησουν γιατι θα φανει οτι δεν ξερουν αγγλικα, και θα απολυθουν!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 045911
Επισκέπτης
Το edexcel εχει βάση 60-65% αναλογα με την δυσκολία των θεματων και ειναι επιβεβαιώμενο απο έφορο εξετασεων της PALSO!
Πάντως το Michigan είναι με τη μεγαλύτερη αυξομείωση βάσεων. Δεν είναι όλα σαν τις εξετάσεις DELF των γαλλικώς όπου η βάση ειναι πάντα 50%.
GetOuttaMyWay
Πολύ δραστήριο μέλος
sonia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και αυτα μονο για το EDEXCEL.Να μην αναφερω για τα υπολοιπα πιστοποιητικα![/quote]
Χμμμμ... σορι που θα σας απογοητεύσω αλλά στην Ελλάδα δεν υπάρχει καμία επιτροπή που να εξεταζει πιστοποιητικά. Δυστυχώς Από άλλους παραγοντες κρίνεται η αποδοχή τους (και κανενας εξ αυτών δεν εχει να κανει με το εκπαιδευτικό κομμάτι....)
Δεν περιμενα κατι τετοιο.
Παντως οπως και να χει για να εχουμε και το κεφαλακι μας ησυχο θα ξαναπώ προτιμαμε πιστοποιητικά που έχουν καταξιωθεί στον χώρο της εξέτασης αγγλικών!:no1:
g@ngster95
Εκκολαπτόμενο μέλος
δεν νομιζω οτι θα ηταν καλο καποιος να φτυσει αιμα διαβαζοντας για το προφισενσι και να εχει ενα μη εγκυρο πιστοποιητικο που δεν σου δινει επαρκεια οπως το λανκασαιρ! και το 15 βαθμοι διαφορα το ειπα πιστευοντας οτι το λανκασαιρ εχει βαση το 50% οχι οτι το μισιγκαν εχει 70%! εχει 10% πιο ευκολη βαση. αυτο το μηνυμα απευθυνεται στον χρηστο. παντα φιλικα εννοειται! συζητηση κανουμε!
GetOuttaMyWay
Πολύ δραστήριο μέλος
λες να πεφτει λαδωμα ΚΑΙ στο ΑΣΕΠ???Χμμμμ... σορι που θα σας απογοητεύσω αλλά στην Ελλάδα δεν υπάρχει καμία επιτροπή που να εξεταζει πιστοποιητικά. Δυστυχώς Από άλλους παραγοντες κρίνεται η αποδοχή τους (και κανενας εξ αυτών δεν εχει να κανει με το εκπαιδευτικό κομμάτι....)
-----------------------------------------
λοιποοοον... ας δουμε τι εχουμε εδω...ναι καλα!!!! αμα ειναι κανω και εγω ενα πτυχιο προφισενσυ και το πλασαρω! το οτι ειπαρχουν πολλα πτυχια δεν σειμενει οτι αναγνωριζωνται ολα!!!
δεν νομιζω οτι θα ηταν καλο καποιος να φτυσει αιμα διαβαζωντας για το προφισενσι και να εχει ενα μη εγκυρο πιστοητικο που δεν σου δινει επαρκεια οπως το λανκασαιρ! και το 15 βαθμοι διαφορα το ειπα πιστευωντας οτι το λανκασαιρ εχει βαση το 50% οχι οτι το μισιγκαν εχει 70%! εχει 10% πιο ευκολη βαση. αυτο το μηνυμα απευθυνεται στον χρηστο. παντα φιλικα ενοηται! συζητηση κανουμε!
1)το λανκασιρ ΟΧΙ, δεν αναγνωριζεται, αλλα ΝΑΙ, δινει επαρκεια.
2)το οτι εχει πιο χαμηλη βαση ΔΕΝ το κανει πιο ευκολο.
Φιλικα παντα...
g@ngster95
Εκκολαπτόμενο μέλος
εννοειται! και ασε οσους θελουν να δινουν λανκασαιρ! αμα δουν επαγγελματικη αποκατασταση.....Αααα δηλαδή τόσο χάλια είναι η κατάσταση εδώ εεε;
Δεν περιμενα κατι τετοιο.
Παντως οπως και να χει για να εχουμε και το κεφαλακι μας ησυχο θα ξαναπώ προτιμαμε πιστοποιητικά που έχουν καταξιωθεί στον χώρο της εξέτασης αγγλικών!:no1:
θεωρεις ενα μη αναγνωρισμενο πτυχιο χρησιμο;λες να πεφτει λαδωμα ΚΑΙ στο ΑΣΕΠ???
λοιποοοον... ας δουμε τι εχουμε εδω...
1)το λανκασιρ ΟΧΙ, δεν αναγνωριζεται, αλλα ΝΑΙ, δινει επαρκεια.
2)το οτι εχει πιο χαμηλη βαση ΔΕΝ το κανει πιο ευκολο.
Φιλικα παντα...
sonia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πάντως, θα μπορούσε κανεις σχετικά εύκολα να κάνει ένα πιστοποιητικό αποδεκτό, ασχετα από την εκπαιδευτική αξία του και να διεξάγει εξετασεις σε κοτέτσιναι καλα!!!! αμα ειναι κανω και εγω ενα πτυχιο προφισενσυ και το πλασαρω! το οτι υπαρχουν πολλα πτυχια δεν σημαινει οτι αναγνωριζονται ολα!!!
δεν νομιζω οτι θα ηταν καλο καποιος να φτυσει αιμα διαβαζοντας για το προφισενσι και να εχει ενα μη εγκυρο πιστοποιητικο που δεν σου δινει επαρκεια οπως το λανκασαιρ! και το 15 βαθμοι διαφορα το ειπα πιστευοντας οτι το λανκασαιρ εχει βαση το 50% οχι οτι το μισιγκαν εχει 70%! εχει 10% πιο ευκολη βαση. αυτο το μηνυμα απευθυνεται στον χρηστο. παντα φιλικα εννοειται! συζητηση κανουμε!
djimmakos
Διάσημο μέλος
Πάντως, θα μπορούσε κανεις σχετικά εύκολα να κάνει ένα πιστοποιητικό αποδεκτό, ασχετα από την εκπαιδευτική αξία του και να διεξάγει εξετασεις σε κοτέτσι
Γι' αυτό και εγώ λέω Cambridge και Άγιος ο Θεός.
Τα πτυχία τύπου Lancashire και City & Guilds μου φαίνονται επιεικώς αστεία. Αφήστε που το City & Guilds έχει κάνει και διαφήμιση στην Ελλάδα για να τραβήξει κόσμο
Το Cambridge δε χρειάζεται διαφήμιση (όπως και το michigan)
Εχει βαλει σποτ σε τηλεοραση,ραδιοφωνο,και κινηματογραφους και παρακαλω σε 22 αιθουσες πριν την εναρξη του Χαρι Ποτερ 6.
Επίσης εχει γεμισει ο τοπος αφίσες σε ολες τις μεγαλες πολεις.
Το Cambridge δεν κανει τιποτα απο αυτα και ειναι σταθερη αξια.
george1
Εκκολαπτόμενο μέλος
χρηστος3060
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
OLSon-X
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγω που το πειρα βλακεια εκανα (και ecdl) επιεδη δεν αναγνωριζονται στον στρατο-αστυνομια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sokolatitsa
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πύρος
Τιμώμενο Μέλος
Πολλά , ακούγονται (κυρίως εδώ στην επαρχία) για το EDEXCEL......
Για όσους δεν γνωρίζουν , το EDEXCEL είναι πτυχίο γλωσσομάθειας και βγαίνει σε όλα τα επίπεδα (Β2 , C1 , C2)... Όμως είναι τρομαχτικά εύκολο κι' αυτό είναι άδικο , γιατί όσοι έδωσαν είτε Cambridge ( ειδικά το Proficiency του Cambridge είναι τραγικά δύσκολο) είτε Μichigan , ταλαιπωρήθηκαν αρκετά....
Έρχονται όλοι οι τελευταίοι μαθητές , που δεν ξέρουν τι σημαίνει το hello και ψωνίζονται παντού , ότι πήραν το LOWER .... Μου' ρχεται να τους δώσω μια σφαλιάρα , να δουν τον ουρανό ανάποδα...
Η δική σας γνώμη , ποιά είναι?
Νομίζω το έχεις παρεξηγήσει λίγο... Το Edexcel (είτε το Lower είτε το Proficiency) έχει σχεδόν την ίδια δυσκολία με τα προηγούμενα. Δε λέω, όντως είναι ένα από τα σχετικά εύκολα πτυχία μα έχει άλλες δυσκολίες. Π.χ. Χρειάζεται ΤΕΛΕΙΟ ακουστικό, τέλειο Λεξιλόγιο και δεν δίνει τόση βάση στη γραμματική και στα κείμενα. Από την άλλη το Michigan και τo Cambridge θέλουν καλύτερη γραμματική και λεξιλόγιο και έκθεση και δεν δίνουν βάση σε ακουστικό και κείμενα.. (από ότι μου είπε η καθηγήτρια μου...) Εγώ ας πούμε που θα δώσω και Michigan και Edexcel που έχω ήδη αρχίσει να προετοιμάζομαι σιγά-σιγά βλέπω πολλές δυσκολίες και στα 2. Και το ότι έρχονται όλοι οι μαθητές και ψωνίζονται δεν είναι αλήθεια!!!! Αν ήταν έτσι δεν θα το έπαιρναν το Lower! Είναι αναγνωρισμένο από Μ. Βρετανία όπου και βαθμολογείται! Είναι ένα από τα 3 πιο σημαντικά Lower! Επίσης, είναι ένα από τα πιο δύσκολα Lower! Και όχι εύκολο!!!! Αυτή είναι η γνώμη μου μα και η αλήθεια! Και είμαι απόλυτος σε αυτό που γράφω!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μετά από τεστ στο φροντιστήριο, έπιανα και το Cambridge και το Michigan και το PTE general, αλλά αποφασίστηκε από τους καθηγητές να δώσουμε όλοι το PTE, επειδή, ως σύνολο, ήμαστε καλύτεροι σε αυτό.
Έχω αγχωθεί πολύ και αναρωτιέμαι: α/ αν όλα αυτά τα πτυχία είναι ισάξια και β/ πώς μπορώ να προετοιμαστώ καλύτερα για το PTE, δηλαδή, πού να επιμείνω περισσότερο και τι να προσέξω καλύτερα, ποια θέματα έκθεσης είναι πιο συνηθισμένα κλπ.
Οποιαδήποτε γνώμη και υπόδειξη είναι ευπρόσδεκτη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panagiotists13
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.