LiLoOkOzz
Εκκολαπτόμενο μέλος
-----------------------------------------
Μπορεί να ήταν πολύ καλός στα υπόλοιπα....Αυτό δεν σημαίνει πως το εντεξελ είναι παιχνιδάκι.Τα θέματα της έκθεσης είναι μερικές φορές δύσκολα στην ανάπτυξη...το μουσείο παπουτσιών αυτή τη χρονιά ήταν δύσκολο..πολυ δύσκολο σε κάποια σημείαΣυγνωμη μα καμια σχεση εντεξελ με μισιγκαν! τα προφορικα πολυ ευκολα ενα παιδι να φανταστειτε δεν εγραψε μιση εκθεση και περασε!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
g@ngster95
Εκκολαπτόμενο μέλος
και αυτοι που κατηγορουν το εντεξελ για μη καλη οργανωση εχουν αδικο,για θεμα ορανωσεις φτεει μονο η πασλοΚαταρχας το EDEXCEL ειναι ενα επικοινωνιακό τεστ το οποίο βασίζεται ενα ενα τοπικ το οποίο αναπτύσσει το scenario του όλου τεστ.
Μετραει τον τρόπο επικοινωνιας σου και όχι ξερα γραμματικη και λεξιλογιο.Η γραμματικη εξεταζεται έμμεσα απο την εκθεση και τα προφορικα(για αυτο και εχουν και ξεχωριστα κριτηρια)όπως και το λεξιλόγιο και μεσα απο έκθεση,reading,oral part etc.Βεβαι απο οτι εχω δει σε exam reports οι βαθμοί στην έκθεση δεν ειναι και παρα πολυ καλοι και για να περασεις το τεστ πρεπει να εισαι πολυ καλός στο να γραφεις εκθεσεις και στο effective communication.Αυτός είναι ο ρόλος αυτού του τεστ.
Μόνο που η PALSO δεν το οργανωνει καθολου μα καθολου σωστα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
george1
Εκκολαπτόμενο μέλος
LiLoOkOzz
Εκκολαπτόμενο μέλος
g@ngster95
Εκκολαπτόμενο μέλος
ε οχι και 2,5! μην το χε..σ.ουμε! εγω εχω δωσει και τα 3 canbridge:9 michigan:10 edexcel:7εγω θα του εβαζαααα.... μμμμμ.... 2,5 και πολυ του ειναι!
george1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Lacta144
Πολύ δραστήριο μέλος
Συμφωνώ.Έχω κ εγώ παραδείγματα παιδιών που δεν ήταν καθόλου καλοί μαθητές κ πέρασαν!Δεν ξέρω όμως γιατί δε θέλουν να μας πιστέψουν.το παιδι ηταν στοκι1δεν ηξερε που πανε τα τεσσερα!
g@ngster95
Εκκολαπτόμενο μέλος
πολλα λεγωνται....μην τα πιστευεις ολα! εχω δωσει και δεν ειναι ετσι!Συγνωμη μα καμια σχεση εντεξελ με μισιγκαν! τα προφορικα πολυ ευκολα ενα παιδι να φανταστειτε δεν εγραψε μιση εκθεση και περασε!
κοριρσι μου εχεις δωσει εντεξελ;;;;;;;; αν οχι ακου και μας που δωσαμε και ξερουμε κατι παραπανω!!!Συμφωνώ.Έχω κ εγώ παραδείγματα παιδιών που δεν ήταν καθόλου καλοί μαθητές κ πέρασαν!Δεν ξέρω όμως γιατί δε θέλουν να μας πιστέψουν.
george1
Εκκολαπτόμενο μέλος
g@ngster95
Εκκολαπτόμενο μέλος
α καλα......οκ σορρυ αλλα δεν ξερετε τι λετε! και αφου δεν ακουτε εμας που δωσαμε και το νιωσαμε στο πετσι μας καθιστα να λετε π..ι..πες!!!!!!:iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree: και πολλα αλλα παραδειγματα!!!!!!! μια κοπελα επιανε 3 στα 30 και περασε απο αντιγραφη!
george1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Lacta144
Πολύ δραστήριο μέλος
πολλα λεγωνται....μην τα πιστευεις ολα! εχω δωσει και δεν ειναι ετσι!
κοριρσι μου εχεις δωσει εντεξελ;;;;;;;; αν οχι ακου και μας που δωσαμε και ξερουμε κατι παραπανω!!![/quote]
Έχω δώσει και ξέρω πώς είναι.
g@ngster95
Εκκολαπτόμενο μέλος
ναι αλλα πρωφανος για να το πηρες δεν εισαι στοκι!!!!? ετσι δεν ειναι?Ρε φιλε και εγω εδωσα και το πηρα ανετα!
το λανκασαιρ ειναι γελιο επιδη εχει 15 βαθμους λιγοτερη βαση!!!! το εντεξελ ειναι εντελως ισοτημο!!! αν το πηρες μπραβο σου!!!:bravo: παει να πει οτι ξερεις καλα αγγλικα! οσο για τους αλλους που αντιγραφουν εχουν ενα πτυχιο που δεν μπορουν να αποδιξουν οτι το πηραν επαξια!!!!! ουτε να το χρησσιμοποιησουν γιατι θα φανει οτι δεν ξερουν αγγλικα, και θα απολυθουν!!!!
Lacta144
Πολύ δραστήριο μέλος
Ακριβώς!Έτσι έγινε κ με τους συμμαθητές μου.ναι αλλα πρωφανος για να το πηρες δεν εισαι στοκι!!!!? ετσι δεν ειναι?
το λανκασαιρ ειναι γελιο επιδη εχει 15 βαθμους λιγοτερη βαση!!!! το εντεξελ ειναι εντελως ισοτημο!!! αν το πηρες μπραβο σου!!!:bravo: παει να πει οτι ξερεις καλα αγγλικα! οσο για τους αλλους που αντιγραφουν εχουν ενα πτυχιο που δεν μπορουν να αποδιξουν οτι το πηραν επαξια!!!!! ουτε να το χρησσιμοποιησουν γιατι θα φανει οτι δεν ξερουν αγγλικα, και θα απολυθουν!!!!
g@ngster95
Εκκολαπτόμενο μέλος
το πηραν αντιγραφωντας; αστους εχουν ενα αχρηστο πτυχιο! τι να τα κανω τα πτυχια αν δεν μπορω να τα χρησσιμοποιησω πρακτικα!Ακριβώς!Έτσι έγινε κ με τους συμμαθητές μου.
σε εμας μονο εγω περασα που διαβαζα τρελα! ολοι οι αλλοι κοπηκαν
LiLoOkOzz
Εκκολαπτόμενο μέλος
και ο george1 δεν θέλουν να δεχτούν οτι δεν είναι οι μόνοι στον πλανήτη που μπόρεσαν και πήραν το edexcel.Μην κάνετε σαν κιράτσες.Αν πράγματι δεν το πήραν με την αξία τους θα το πληρώσουν στο μέλλον.
Το να κάθεστε και να θάβετε συμμαθητές σας που καλώς η κακώς πέρασαν τις εξετάσεις του edexcel δεν σας τιμάει σαν ανθρώπους και αυτό που θέλουμε να πούμε τόση ώρα εγώ και ο Γιώργος είναι οτι επαναπάυεστε στο οτι ήταν στοκια κ δεν θέλετε να δεχτήτε οτι μπόρεσαν και το πήραν και να μην κατηγορείτε τις εξετάσεις αλλά το ξερό σας το κεφάλι που θέλετε να βρίσκεστε πάντα στην πρώτη θέση και ισοπεδώνετε οτι άλλο σας φτάνει και είναι ίσο με εσάς.
Συγνώμη για τον τόνο μου..απλώς έτσι μου βγήκε
g@ngster95
Εκκολαπτόμενο μέλος
πεστα κουκλα μου πεστα!Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί η Lacta144
και ο george1 δεν θέλουν να δεχτούν οτι δεν είναι οι μόνοι στον πλανήτη που μπόρεσαν και πήραν το edexcel.Μην κάνετε σαν κιράτσες.Αν πράγματι δεν το πήραν με την αξία τους θα το πληρώσουν στο μέλλον.
Το να κάθεστε και να θάβετε συμμαθητές σας που καλώς η κακώς πέρασαν τις εξετάσεις του edexcel δεν σας τιμάει σαν ανθρώπους και αυτό που θέλουμε να πούμε τόση ώρα εγώ και ο Γιώργος είναι οτι επαναπάυεστε στο οτι ήταν στοκια κ δεν θέλετε να δεχτήτε οτι μπόρεσαν και το πήραν και να μην κατηγορείτε τις εξετάσεις αλλά το ξερό σας το κεφάλι που θέλετε να βρίσκεστε πάντα στην πρώτη θέση και ισοπεδώνετε οτι άλλο σας φτάνει και είναι ίσο με εσάς.
Lacta144
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί η Lacta144
Συγνώμη για τον τόνο μου..απλώς έτσι μου βγήκε
Προσωπικά δε θέλω να φαίνομαι πρώτη κ καλύτερη.Εγώ το μόνο που είπα είναι ότι κάποιο συμμαθητές μου πήραν το πτυχίο αντιγράφοντας κ εσείς το κάνατε θέμα!
LiLoOkOzz
Εκκολαπτόμενο μέλος
george1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.