alexbz
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ilias1994
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Itach1
Διάσημο μέλος
alexbz
Εκκολαπτόμενο μέλος
Νομίζω πως είναι το καλύτερο τει της Ελλάδας !!!!!(προσωπική άποψη)
σπουδαζεις εκει?και εγω ετσι εχω ακουσει μακαρι γιατι για εκει το βλεπω του χρονου!!
φοιτιτηκη ζωη λιγα πραγματα εχω ακουσει!
xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος
Itach1
Διάσημο μέλος
alexbz
Εκκολαπτόμενο μέλος
αμα ειστε πολυ του εξω η λαμια εχει αφθονα κλαμπ και καφετεριες παντως
λαμια σπουδαζεις?εχεις ιδεα αν εχει γυμναστηριο η σχολη?
xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος
alexbz
Εκκολαπτόμενο μέλος
ειμαι απο λαμια...γι α το τει λενε οντως οτι ειναι καλο και εχει καλες εγκαταστασεις αλλα δεν ξερω λεπτομερειες
μαλιστα μακαρι να ειναι ολα ωραια εχω ακουσει ασχημα πραγματα :Ρ
xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος
alexbz
Εκκολαπτόμενο μέλος
challenger
Επιφανές μέλος
Είναι από τις υγιείς σχολές του ιδρύματος (δηλ μπορείς να πάρεις πτυχίο στα 4 χρόνια αν ασχολείσαι συστηματικά)γεια σας παιδια θελω να μου πειτε γνωμε;ς για το συγκεκριμενο τει και γενικα τι γνωριζεται βαθμο δυσκολιας κλπ και αν ξερετε το οτιδηποτε για την φοιτιτηκη ζωη στη λαμια |ευχαριστω!!
εξαρτάται τι εννοείς "φοιτητική ζωή"φοιτητικη ζωη στην Λαμια δεν παιζει να χει..
ισχύειειμαι απο λαμια...γι α το τει λενε οντως οτι ειναι καλο και εχει καλες εγκαταστασεις
εχεις ιδεα αν εχει γυμναστηριο η σχολη?
μεχρι πρόπερσι είχε, μετά το έκοψαν
Itach1
Διάσημο μέλος
Νυχτερινη ζωη απ'οτι εχω ακουσει δεν εχει ή καλυτερα ειναι κατω του μετριου...εξαρτάται τι εννοείς "φοιτητική ζωή"
Πληθωρα επιλογων σε κλαμπς,μπαρακια κτλ δεν εχει,οι επιλογες ειναι πολυ περιορισμενες.
xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος
Νυχτερινη ζωη απ'οτι εχω ακουσει δεν εχει ή καλυτερα ειναι κατω του μετριου...
Πληθωρα επιλογων σε κλαμπς,μπαρακια κτλ δεν εχει,οι επιλογες ειναι πολυ περιορισμενες.
επιλογες και κλαμπ πιστεψε με εχει πολλα η λαμια...πιο πολλα ειναι τα κλαμπ και οι καφετεριες παρα τα αλλα μαγαζια σε αυτην την πολη!!απλα σε ολα τα μαγαζια της λαμιας μαζευεται λετσαρια ... αντε κανα 2-3 καφετεριες να αξιζουν απο αυτες που υπαρχουν
alexbz
Εκκολαπτόμενο μέλος
επιλογες και κλαμπ πιστεψε με εχει πολλα η λαμια...πιο πολλα ειναι τα κλαμπ και οι καφετεριες παρα τα αλλα μαγαζια σε αυτην την πολη!!απλα σε ολα τα μαγαζια της λαμιας μαζευεται λετσαρια ... αντε κανα 2-3 καφετεριες να αξιζουν απο αυτες που υπαρχουν
παιζουν πολλοι που σε κοιταν στραβα ποζεροι και τετοιοι εχω ακουσει ισχυρι?και εχει ανεβασμενη εγκληματικοτητα?
challenger
Επιφανές μέλος
αν εννοείς καγκουρολόι, ναι!παιζουν πολλοι που σε κοιταν στραβα ποζεροι και τετοιοι εχω ακουσει ισχυρι?
η Λαμία;;;; Δουλευόμαστε;;;;και εχει ανεβασμενη εγκληματικοτητα?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.