Libertus
Συντονιστής
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Devina
Τιμώμενο Μέλος
Αν δεν κάνω λάθος χάνεις 1400 μόρια άμα είσαι Θεωρητική ή Τεχνολογική στο 3ο πεδίο..
Ναι σωστά, έχεις δίκιο, ξέχασα να το αναφέρω!
Ουσιαστικά αν δεν είσαι θετική, πρέπει να γράψεις κάτι παραπάνω για να μπεις.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι σωστά, έχεις δίκιο, ξέχασα να το αναφέρω!
Ουσιαστικά αν δεν είσαι θετική, πρέπει να γράψεις κάτι παραπάνω για να μπεις.
ναι οντως χανεις αρκετα μορια και επομενως πρεπει να εισαι τουλαχιστον 1400 πανω..
Ενδιαφερεται κανεις γι αυτο φετος?
*Maria (^_^)*
Πολύ δραστήριο μέλος
Libertus
Συντονιστής
Δεν ξεπερνάει τα 15.000 πάντως
*Maria (^_^)*
Πολύ δραστήριο μέλος
Libertus
Συντονιστής
Βασω=π
Νεοφερμένος
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Δηλαδή,Εγώ σα θετική για το πεδίο επιστημών υγείας έχω βαρύτητα στα μαθήματα βιολογία(Χ1.3) και χημεία(Χ0.7) ενώ εσύ έχεις Βιολογία γενικής(Χ0.9) και Έκθεση (Χ0,4) ενώ όλα τα υπόλοιπα έχουν συντελεστή 1
Libertus
Συντονιστής
Βασω=π
Νεοφερμένος
τεχνολογικη ειμαι..Mπορείς να δηλώσεις κανονικά τις σχολές του 3ου επιστημονικού πεδίου.Με τη διαφορά ότι το άριστα για σένα σα θεωρητική θα είναι τα 18600 μόρια και αυτό γιατί θα μπεις με μειωμένους συντελεστές βαρύτητας.
Δηλαδή,Εγώ σα θετική για το πεδίο επιστημών υγείας έχω βαρύτητα στα μαθήματα βιολογία(Χ1.3) και χημεία(Χ0.7) ενώ εσύ έχεις Βιολογία γενικής(Χ0.9) και Έκθεση (Χ0,4) ενώ όλα τα υπόλοιπα έχουν συντελεστή 1
Για να έχεις πρόσβαση στο 1ο πεδίο θα πρέπει να δώσεις ως επιλεγόμενο μάθημα ιστορία γενικής!! Άλλος τρόπος δεν υπάρχει.τεχνολογικη ειμαι..
Βασω=π
Νεοφερμένος
Καλά άστο εγώ μπερδεύτηκα!! Νόμιζα στο 1ο είναι..να ρωτησω κατι;;η λογοθεραπεια δεν ανηκει στις επιστημες υγειας;οπυ ειναι στο 3 επιστημονικο πεδιο;οποτε με την βιολογια γενικης εχω ανοιξει τα παραιατρικα επαγγελματα!που κολλαει η ιστορια;
Eleni fairy
Νεοφερμένος
pit14
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παιδιααα ας απαντηση καποιος στην ερωτηση μου...ΠΛΙΙΙΙΙΙΙΙΙΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ!!!!!!
*Maria (^_^)*
Πολύ δραστήριο μέλος
Κι εγώ θα ήθελα να μάθω σχετικά με τα μαθηματικά..σε τι επίπεδο πρέπει να βρίσκεσαι? Κι εγώ ενδιαφέρομαι για την παραπάνω σχολή.. Μπορεί να απαντήσει κάποιος?γεια σας παιδια...ειμαι γ'λυκειου και θεωρητικη κατευθυνση και προσφατα αρχισα να το ψαχνω για λογοθεραπεια...μου αρεσει πολυ σαν σχολη και πολυ περισσοτερο η ιδεα του να εισαι λογοθεραπευτης!!! το προβλημα ομως ειναι πως ειμαι λιγο σκραπας στα μαθηματικα και δεν ξερω αν θα καταφερω να ανταπεξελθω στη σχολη...βλεπω πως υπαρχουν μαθηματα οπως η στατιστικη και μαθηματα που εχουν σχεση με ιατρικη(ανατομια-νευροανατομια) και σιγουρα θα απαιτουνε καλη γνωση μαθηνατικων...θα ηθελα καποιος να μου πει αν θα καταφερω να τα βγαλω περα με τα μαθηματικα και σε τι επιπεδο βρισκονται γενικα στη σχολη...επισης θα ηθελα να μου πει καποιος που γνωριζει σχετικα με τις επαγγελματικες προοπτικες της λογοθεραπειας!διαβασα ολες τις προηγουμενες σελιδες αλλα ειναι απο προηγουμενες χρονιες και φοβαμαι μηπως εχει αλλαξει κατι απο τοτε!!!υπαρχει ζητηση λογοθεραπευτων σημερα?ευχαριστω εκ των προτερων!!!
firemaster
Νεοφερμένος
Η αδερφη μου σπουδαζει εκει και λεει οτι εχουν καταληψη ολες οι σχολες των τει εκει...
Και για να απαντησω στην φιλη μας που ρωτησε αν υπαρχει ζητηση λογοθεραπευτων σημερα...
Δεν θα ψαχνεις αν υπαρχει ζητηση σημερα η οχι... Θα ψαχνεις να βρεις καλους λογοθεραπευτες που απο οτι ξερω ειναι λιγοι στην ελλαδα... Αν καποιος προσπαθησει, δουλεψει και πανω απο ολα αξιζει σε αυτην την δουλεια και την κανει σωστα σιγουρα θα ξεχωρισει
Το επιπεδο στα μαθηματικα δεν ειναι και πολυ υψηλο μην ανυσηχειτε... Και αν δεν μπορειται μονοι σας ζητατε βοηθεια απο εναν συμφοιτητη που τα ξερει και μπορει να σας τα εξηγησει
*Maria (^_^)*
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση...Καλησπερα παιδια... Περασα και εγω φετος λογοθεραπεια στα γιαννενα... Ξερει κανεις ποτε γινονται οι εγγραφες στην σχολη μας και αν θα γινουν κανονικα;;;;
Η αδερφη μου σπουδαζει εκει και λεει οτι εχουν καταληψη ολες οι σχολες των τει εκει...
Και για να απαντησω στην φιλη μας που ρωτησε αν υπαρχει ζητηση λογοθεραπευτων σημερα...
Δεν θα ψαχνεις αν υπαρχει ζητηση σημερα η οχι... Θα ψαχνεις να βρεις καλους λογοθεραπευτες που απο οτι ξερω ειναι λιγοι στην ελλαδα... Αν καποιος προσπαθησει, δουλεψει και πανω απο ολα αξιζει σε αυτην την δουλεια και την κανει σωστα σιγουρα θα ξεχωρισει
Το επιπεδο στα μαθηματικα δεν ειναι και πολυ υψηλο μην ανυσηχειτε... Και αν δεν μπορειται μονοι σας ζητατε βοηθεια απο εναν συμφοιτητη που τα ξερει και μπορει να σας τα εξηγησει
Να σου πω και συγχαρητήρια! Μπορώ να πω πως είναι η αγαπημένη μου σχολή!
Απο θετική κατεύθυνση πέρασες?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.