'Ερικα
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness
Περιβόητο μέλος
Σε ευχαριστω για τις πληροφοριες..:xixi:
Και αληθεια μονο αυτα μας ρωτανε ?? :what:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
'Ερικα
Εκκολαπτόμενο μέλος
vasorizou
Νεοφερμένος
Darkness
Περιβόητο μέλος
thanks...:xixi::xixi:γεια!εγω πηρα τηλ στο τμημα λογοθεραπειας Πατρας κ μου ειπαν να κανω ενα ακουογραφημα πρωτα σε κρατικο νοσοκομιο και μετα να κλεισω ραντεβου για τη σινεντευξη.Τα δικαολογητικα που ζητουν ειναι τα ιδια και με αλλες σχολες.το μονο επιπλεον ειναι το ακουογραφημα κ η συνεντευξη.Πιστευω οτι δν πρεπει να αγχωνεστε τοσο πολυ με τη συνεντευξη γιατι προκειται για εισαγωγη σε προπτυχιακες σπουδες κ επομενως δε θα ρωτησουν κατι εξειδικευμενο.Ειμαι σιγουρη οτι το μονο που τους ενδιαφερει ειναι να διαπιστωσουν αν εχεις καποιο σοβαρο προβλημα που θα σου απαγορευσει να κανεισ το συγκεκριμενο επάγγελμα.Μιλαμε δηλαδη για εξαιρετικες περιπτωσεις.Ειμαι σιγουρη οτι ολα θα πανε καλα για ολους μας!Γι'αυτο χαλαρωστε, απολαυστε την επιτυχια σας κ τη νεα φοιτητικη σας ζωη!!!!
mimialk
Νεοφερμένος
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
Βρηκα καποιες πολυ γενικες πληροφοριες καθως εψαχνα στο google, αλλα θα ηθελα συγκεκριμενα ολη τη λιστα με τα μαθηματα που διδασκονται σε ολα τα εξαμηνα,αν την εχει καποιος ας την παραθεσει.
ΕDIT:
Γνωριζω πως υπαρχουν συνολικα 3 τει στην πατρα, στα Γιαννενα και στην καλαματα.
Αγαπαμε Γιαννενα. :heart:
'Ερικα
Εκκολαπτόμενο μέλος
δηλαδη δεν θα μας ρωτησουν κατι δυσκολο η κατι περιπλοκο;;;;
Περιπλοκο σαν τι δηλαδη?Βρε παιδια αν ειναι δυνατον..Ειναι εντελως τυπικο το ολο θεμα κ φυσικα γ το καλο της σχολης μας!
Darkness
Περιβόητο μέλος
Μπορει καποιος να μας πει τα μαθηματα που υπαρχουν στο συγκεκριμενο Τ.Ε.Ι. ?
Βρηκα καποιες πολυ γενικες πληροφοριες καθως εψαχνα στο google, αλλα θα ηθελα συγκεκριμενα ολη τη λιστα με τα μαθηματα που διδασκονται σε ολα τα εξαμηνα,αν την εχει καποιος ας την παραθεσει.
ΕDIT:
Αγαπαμε Γιαννενα. :heart:
Γιαννενα περασες ??? :!:
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
Οχι ειμαι Γ' Λυκειου ακομα αλλα ενδιαφερομαι για Λογοθεραπεια και θελω να περασω του χρονου στα Γιαννενα. :xixi:Γιαννενα περασες ??? :!:
EDIT:
Οκ τωρα σε εντοπισα.Εγω παντως Λογοθεραπεια Γιαννενα θα ειμαι....
Kανονισε μολις αρχισουν τα μαθηματα να μου πεις εντυπωσεις.
Darkness
Περιβόητο μέλος
Οκ...θα σου πω..Οχι ειμαι Γ' Λυκειου ακομα αλλα ενδιαφερομαι για Λογοθεραπεια και θελω να περασω του χρονου στα Γιαννενα. :xixi:
EDIT:
Οκ τωρα σε εντοπισα.
Kανονισε μολις αρχισουν τα μαθηματα να μου πεις εντυπωσεις.
Αλλα να ξερεις ειμαι β εξαμηνο...
αρα θα αργησω λιγο να σου πω εντυπωσεις...:fss:
Ναιιιιιιιιι να ερθεις Γιαννενα...:xixi:
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
Αα καταλαβα, γυρω στον Φεβρουαριο αρχιζει το Β' εξαμηνο απ'οτι νομιζω, ενταξει δεν βιαζομαστε.Οκ...θα σου πω..
Αλλα να ξερεις ειμαι β εξαμηνο...
αρα θα αργησω λιγο να σου πω εντυπωσεις...:fss:
Ξερω οτι ειναι πανεμορφα,εχω παει 3 φορες μεσα σε 2 χρονια,μακαρι να τι να πω. :xixi:Ναιιιιιιιιι να ερθεις Γιαννενα...:xixi:
demi24714
Νεοφερμένος
ελπιζω να περασουμε καλα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimialk
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
demi24714
Νεοφερμένος
θα παω να δωσω καποια μαθηματα...
ελπιζω να τα πουμε και απο κοντα!αν θελεις να επικοινωνησουμε μπορω να σου στειλω το mail μου.
να φανταστεις οτι δεν εχω γνωρισει κανεναν αλλο απο το τμημα..
καλη χρονια
Darkness
Περιβόητο μέλος
mimialk
Νεοφερμένος
Sidewinter
Νεοφερμένος
ΕΥΘΥΜΗΣ
Νεοφερμένος
Ναι μονο στο τριτο ανηκει..Η λογοθεραπία ανοίκει μόνο στο 3ο πεδίο;
ilias_naxos
Νεοφερμένος
1ο Εξάμηνο
Φωνητική
Γλωσσική
Ανάπτυξη
Εξελικτική Ψυχολογία (Βρεφος-Παιδί-Εφηβος-Γήρανση)
Ανατομία-Φυσιολογία Ακοής, Ομιλίας, Λόγου
Παιδιατρική
Γλωσσολογία
Εισαγωγή στους Η/Υ και στη Στατιστική
Αγγλικά - 1
Αγγλικά για Αρχάριους
2ο Εξάμηνο
Φωνολογική Ανάπτυξη και Διαταραχές
Αναπτυξιακές Γλωσσικές Διαταραχές
Ψυχοφυσιολογία Ακοής, Ομιλίας, Λόγου
Νευροανατομία - Νευροφυσιολογία
Στατιστική για τις Επιστήμες Συμπεριφοράς
Αγγλικά - 2
Εισαγωγή στη Κοινωνική Εργασία
3ο Εξάμηνο
Ακοολογία
Θέματα Κλινικής Ψυχολογίας Συμπεριφορισμός - Τροποποίηση της Συμπεριφοράς
Κλινική Νευροψυχολογία
Κλινικά Θέματα Λογοπαθολογίας
Γλωσσικές Διαταραχές στη Σχολική Ηλικία - Μαθησιακές Δυσκολίες
Αγγλικά - 3
Αρχές Δικαίου
4ο Εξάμηνο
Αποκατάσταση Ακοολογία
Ψυχογλωσσολογία
Μεθοδολογία Έρευνας στις Επιστήμες Συμπεριφοράς
Διαταραχές της Φώνησης
Γνωστική Ψυχολογία
Διαγνωστικά Θέματα Λογοπαθολογίας
Κλινική 'Ασκηση -1
Αγγλικά - 4
Αρχές Οικονομικής
5ο Εξάμηνο
Διαταραχές της Ροής της Ομιλίας (Τραυλισμός)
Διαταραχές Επικοινωνίας Ατόμων με Κρανιοπροσ. Ανωμαλίες
Νευρογλωσσολογία
Νοηματική Γλώσσα
Διαταραχές της κατάποσης - Δυσφαγία
Συμπεριφορική Νευρολογία
Κλινική 'Ασκηση -2
Αγγλικά - 5
6ο Εξάμηνο
Διαταραχές Επικοινωνίας Ατόμων με Αφασίες & Συναφείς Διαταραχές
Διαταραχές Επικοινωνίας Ατόμων με Εγκεφαλική Παράλυση
Νευρογενείς Διαταραχές Επικοινωνίας
Διαταραχές Επικοινωνίας Ατόμων με Λαρυγγεκτομή
Μαθησιακές Διαταραχές - Δυσλεξίες
Κλινική 'Ασκηση -3
Αγγλικά - 6
7ο Εξάμηνο
Κοινωνιογλωσσολογία - Διαλεκτολογία
Θέματα Ψυσοπαθολογίας Συμβουλευτική στις Διαταραχές της Επικ.
Αποκατάσταση Γνωστικών Λειτουργιών
Νευρογενείς Κινητικές Διαταραχές της Ομιλίας
Εφαρμογές Η/Υ και Νέων Τεχνολογιών στη Λογοπαθολογία
Κλινική 'Ασκηση -4
Αγγλικά - 7
Κλινική Ηθική και Δεοντολογία
8ο Εξάμηνο
Πτυχιακή Εργασία
Η2 Πρακτική Άσκηση (20 ώρες)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.