Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giota Touloumi
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
Αναφορικά με αυτά που λένε οι γονείς σου... Απλά μην τους ακούς!
Έβαλες πρώτη επιλογή αυτή που ήθελες και θα μπείς στη σχολή που θέλεις σύμφωνα με τα δικά σου δεδομένα.
Αυτό ήθελες να σπουδάσεις,αυτό έβαλες. Έχουν υποχρέωση να σε στηρίξουν και όχι να σου κόβουν τα φτερά!
Έβγαλες πολύ καλά μόρια και την έχεις σίγουρα τη σχολή, κατά την άποψη μου!
Η λογοθεραπεία είναι εξαιρετική επιλογή.
Τι ήθελαν δηλαδή,να πήγαινες παιδαγωγικά μήπως; Ακόμα και αυτά κρίση περνάνε,και χειρότερη από ότι η Λογοθεραπεία.
Έβαλες ότι ήθελες και καλό είναι να το δεχτούν και να ανοίξουν λίγο τα μάτια τους.
Και εσύ να γίνεις όσο το δυνατόν πιο διεκδικητική αναφορικά με την σχολή,ιδιαίτερα αν περάσεις και σου πούν ότι δεν θα πάς!
Λυπάμαι για τον τόνο που έχω,αλλά κάτι τέτοιες καταστάσεις δεν τις μπορώ.
Σου εύχομαι κάθε επιτυχία και καλή τύχη σε ότι κάνεις και ελπίζω να πάνε όλα καλά.
Giota Touloumi
Νεοφερμένος
1.Εισαγωγή στη μελέτη της γλώσσας
Κωδικός Βιβλίου στον Εύδοξο: 21540
Έκδοση: 1η έκδ./2008
Συγγραφείς: Fromkin Victoria, Rodman Robert, Hyams Nina
ISBN: 978-960-16-2569-0
Διαθέτης (Εκδότης): Σ. ΠΑΤΑΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΝΕΜΗΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
2.Netter's εικονογραφημένο εγχειρίδιο ανατομίας λόγου, κατάποσης και ακοής
Κωδικός Βιβλίου στον Εύδοξο: 44733
Έκδοση: 1η έκδ.
Συγγραφείς: McFarland D.
ISBN: 9789604890279
Τύπος: Σύγγραμμα
Διαθέτης (Εκδότης): ΕΚΔΟΣΕΙΣ Π.Χ. ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ
3.Η ανθρώπινη Επικοινωνία και οι διαταραχές της
Κωδικός Βιβλίου στον Εύδοξο: 12814874
Έκδοση: 3η εκδ./2011
Συγγραφείς: E.M.PLANTE,P.M.BEESON
ISBN: 978-960-394-836-0
Διαθέτης (Εκδότης): ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΡΙΣΙΑΝΟΥ Α.ΕEscribe una respuesta...
Darkness
Περιβόητο μέλος
Αυτή είναι η εναλλακτική μου,αν δε βρω κάποιον να μου τα δανείσει.Ειδάλλως θα μου κοστίσουν γύρω στα 150 ευρώ αν πάω να τα αγοράσω.Σ ευχαριστώ πάντως.Το δεύτερο είναι πολύ γαμάτο βιβλίο. Προσωπικά δεν τα έχω. Μένεις κάπου κοντά στην Πάτρα; Μια πολύ εύκολη λύση σου είναι να βρεις κάποιον φοιτητή της Λογοθεραπείας να τα δανειστεί από την βιβλιθήκη και να τα βγάλετε φωτοτυπίες.
Darkness
Περιβόητο μέλος
Φέτος οι κατατακτήριες είναι με εξετάσεις; Γιατί είχα μια εντύπωση πως θα είναι μόνο με βαθμό πτυχίου;
πχ κοίτα εδώ:
ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2012-2013Σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και με το υπ’ αριθμ. 17ο/12-06-2012 Πρακτικό Συμβουλίου του Τ.Ε.Ι. ΗΠΕΙΡΟΥ, η κατάταξη των πτυχιούχων ΑΕΙ-ΤΕΙ-ΚΑΤΕΕ και λοιπών Ανωτέρων Σχολών για το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013, θα γίνει κατόπιν επιλογής υποψηφίων με βάση το Βαθμό Πτυχίου.
Η υποβολή δικαιολογητικών θα γίναι από 1/11/2012 μέχρι 15/11/2012
Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται είναι:
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μετά την επιτυχία των υποψηφίων στις Κατατακτήριες Εξετάσεις (με βάση το βαθμό πτυχίου), ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ για την εγγραφή/εισαγωγή στο Τμήμα Λογοθεραπείας του Τ.Ε.Ι. ΗΠΕΙΡΟΥ, είναι η επιτυχής συνέντευξη, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 6 του άρθρου 43 του Ν.2413/96 (Φ.Ε.Κ. 124/τ. Α/17-06-1996) και του συμπληρωματικού αυτού υπ’ αριθμ.Φ.152/Β3/5554/27-09-1999 εγγράφου του ΥΠΕΠΘ.
- Αίτηση (χορηγείται και από τη γραμματεία του τμήματος)
- Επικυρωμένο αντίγραφο πτυχίου Τ.Ε.Ι. - Α.Ε.Ι. ή πιστοποιητικό ολοκλήρωσης σπουδών. Σε περίπτωση που δεν αναγράφεται αριθμητικά ο βαθμός πτυχίου, ο υποψήφιος θα πρέπει να προσκομίσει και πιστοποιητικό, στο οποίο να αναγράφονται αναλυτικά οι βαθμοί των μαθημάτων που απαιτούνται για την εξαγωγή του βαθμού πτυχίου.
Προκειμένου για πτυχιούχους εξωτερικού συνυποβάλλεται και βεβαίωση ισοτιμίας του τίτλου σπουδών τους από το Διεπιστημονικό Οργανισμό Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών και Πληροφόρησης (Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.) ή από το όργανο που έχει την αρμοδιότητα αναγνώρισης του τίτλου σπουδών.- Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας
VouDou
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι, στα Γιάννενα και στη Καλαμάτα είναι με βαθμό πτυχίου.Μόνο στη Πάτρα θέλει εξετάσεις κι επειδή είμαι από Αθήνα μου πέφτει πιο κοντά.Το πρώτο το βρήκα στη βιβλιοθήκη γλωσσολογίας, το δεύτερο στην ιατρική και τώρα μου λείπει το τρίτο.Θα τσεκάρω στο Φ.Π.Ψ. Πάντως αν το δει κάποιος έστω και τελευταία στιγμη θα προτιμούσα να τα δανειστώ γιατί και φωτοτυπίες για 1500 σελιδες δεν είναι λίγα τα λεφτά.
Αθήνα (Ομόνοια) μέχρι και Πάτρα (Περιοχή Ρίο) είναι 210 χιλιόμετρα.
Αθήνα (Ομόνοια) μέχρι και Καλαμάτα (Περιοχή Αντικάλαμος) είναι 238 χιλιόμετρα και αναμένεται (σε 1-2 μήνες) με το νέο δρόμο (παραδόθηκε από σήμερα το ένα κομμάτι) να γίνουν ~230 χιλιόμετρα.
Η χιλιομετρική διαφορά μεταξύ των δύο Εθνικών δρόμων (καλά το Κόρινθος-Πάτρα δεν το λες εθνική, αλλά anyway) είναι μικρή, ωστόσο η ασφάλεια στον εθνικό είναι ασυζητητή καλύτερη στη δεύτερη περίπτωση. Αυτά αν πηγαινοέρχεσαι και δεν έχουμε στο μυαλό μας παράγοντες τύπου "φοιτητική ζωή".
Αθήνα (Ομόνοια) μέχρι και Πάτρα (Περιοχή Ρίο) είναι 210 χιλιόμετρα.
Αθήνα (Ομόνοια) μέχρι και Καλαμάτα (Περιοχή Αντικάλαμος) είναι 238 χιλιόμετρα και αναμένεται (σε 1-2 μήνες) με το νέο δρόμο (παραδόθηκε από σήμερα το ένα κομμάτι) να γίνουν ~230 χιλιόμετρα.
Η χιλιομετρική διαφορά μεταξύ των δύο Εθνικών δρόμων (καλά το Κόρινθος-Πάτρα δεν το λες εθνική, αλλά anyway) είναι μικρή, ωστόσο η ασφάλεια στον εθνικό είναι ασυζητητή καλύτερη στη δεύτερη περίπτωση. Αυτά αν πηγαινοέρχεσαι και δεν έχουμε στο μυαλό μας παράγοντες τύπου "φοιτητική ζωή".
Πέρασε η ηλικία μου για "Φοιτητική ζωή".Η αλήθεια είναι οτι θα το προτιμούσα να πηγαινοέρχομαι (δεν είναι καιροί για ενοικίαση σπιτιού) αλλά ξέρω οτι έχει πολλά εργαστήρια οπότε δύσκολα να ανταπεξέλθω.Επιπλέον μια κοπέλα που τελείωσε τη λογοθεραπεία ιωαννίνων μου είπε οτι της Πάτρας είναι το καλύτερο (ίσως εννοούσε απο άποψη οργάνωσης).Οπότε αυτό που σκέφτηκα είναι αν είναι να ξεκινήσω κάτι καινούργιο ας το κάνω με το καλύτερο δυνατό τρόπο.Αν γνωρίζετε κάτι σχετικό, ενημερώστε με, γιατι ακόμα στο ψάξιμο έιμαι.
Darkness
Περιβόητο μέλος
Πάντως ελπίζω να βρεθεί βιβλίο από κάποιον ώστε να μπορέσεις να το δανειστείς.
Τα μηνύματα αυτής της σελίδας τώρα τα είδα.
Νομίζω τη σημασία που δίνουν πολλοί καθηγητές μας στο έργο τους στην Πάτρα δεν υπάρχει.
Από την άλλη στην Πάτρα βγαίνουν σε πλαίσια/ κλινική άσκηση από την 1η κιόλας ενώ εμείς των Ιωαννίνων θα βγούμε αν είμαστε τυχεροί μόνο στην 4η και τελευταία.
Κέντρα/γραφεία/κλινικές είναι πολύ περισσότερα στην Πάτρα παρά Γιάννενα οπότε πιο εύκολη πρόσβαση και πιο πολλές επιλογές για πρακτική άσκηση.
Στα Γιάννενα τα σεμινάρια/ημερίδες/ομιλίες αυξάνονται κατά πολύ κάτι που δεν διακρίνεται στα στοιχεία μου τόσο έντονα στην Πάτρα. Και πίστεψέμε χωρίς αυτά δεν κάνεις τίποτα.
Το τμήμα της Πάτρας όμως έχει και δικές του αίθουσες και μόνο 100 εισακτέους κάθε χρόνο ενώ των Ιωαννινών έχει μόνο 3 δικές του αίθουσες μιας και στο κτήριο φιλοξενούμαστε και οι εισακτέοι κάθε χρόνο είναι 250(+; ).
Σημείωση. Λες πως πέρασε η ηλικία σου για φοιτητική ζωή. Να ξέρεις πως σαν σχολή χρειάζεται πολύ τον χρόνο σου αν θες να την βγάλεις αξιοπρεπώς και στην ώρα της. Στο αναφέρω γιατί ένας φοιτητής έχει άπλαιτο χρόνο ενώ ένας πιο μεγάλος συνήθως όχι. Ένας φίλος μου στο τμήμα που είναι 30κάτι δεν έχει αυτό τον άπλαιτο χρόνο και είναι κοντά εξάμηνο πίσω. =/
Σ ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.Ειλικρινά πολύ χρήσιμες.Σύμφωνα με τα μέχρι σήμερα δεδομένα που γνωρίζω εγώ η Λογοθεραπεία στην Καλαμάτα δεν είναι και η καλύτερη επιλογή. Χίλιες φορές πάτρα. Κι αυτό γιατί θέλουμε και μια κουτσά στραβά ποιότητα στις σπουδές μας. Τελευταίο έρχεται ως προς την ποιότητα της Καλαματάς και τα άλλα 2 τμήματα έχουν υπέρ και κατά που τα φέρνουν και τα 2 περίπου ίσα. Πάτρα λοιπόν.
Πάντως ελπίζω να βρεθεί βιβλίο από κάποιον ώστε να μπορέσεις να το δανειστείς.
Τα μηνύματα αυτής της σελίδας τώρα τα είδα.
Νομίζω τη σημασία που δίνουν πολλοί καθηγητές μας στο έργο τους στην Πάτρα δεν υπάρχει.
Από την άλλη στην Πάτρα βγαίνουν σε πλαίσια/ κλινική άσκηση από την 1η κιόλας ενώ εμείς των Ιωαννίνων θα βγούμε αν είμαστε τυχεροί μόνο στην 4η και τελευταία.
Κέντρα/γραφεία/κλινικές είναι πολύ περισσότερα στην Πάτρα παρά Γιάννενα οπότε πιο εύκολη πρόσβαση και πιο πολλές επιλογές για πρακτική άσκηση.
Στα Γιάννενα τα σεμινάρια/ημερίδες/ομιλίες αυξάνονται κατά πολύ κάτι που δεν διακρίνεται στα στοιχεία μου τόσο έντονα στην Πάτρα. Και πίστεψέμε χωρίς αυτά δεν κάνεις τίποτα.
Το τμήμα της Πάτρας όμως έχει και δικές του αίθουσες και μόνο 100 εισακτέους κάθε χρόνο ενώ των Ιωαννινών έχει μόνο 3 δικές του αίθουσες μιας και στο κτήριο φιλοξενούμαστε και οι εισακτέοι κάθε χρόνο είναι 250(+; ).
Σημείωση. Λες πως πέρασε η ηλικία σου για φοιτητική ζωή. Να ξέρεις πως σαν σχολή χρειάζεται πολύ τον χρόνο σου αν θες να την βγάλεις αξιοπρεπώς και στην ώρα της. Στο αναφέρω γιατί ένας φοιτητής έχει άπλαιτο χρόνο ενώ ένας πιο μεγάλος συνήθως όχι. Ένας φίλος μου στο τμήμα που είναι 30κάτι δεν έχει αυτό τον άπλαιτο χρόνο και είναι κοντά εξάμηνο πίσω. =/
evout@ki
Νεοφερμένος
Βασικα,σε λιγες μερες θα ανεβω πατρα (ειμαι απο κρητη) για την συνεντευξη και θελω να μαθω πανω κατω τι σε ρωτανε κλπ γιατι εχω ακουσει πολλα και με εχουν αγχωσει μηπως και δεν με παρουν στην σχολη και καταληξω στην επομενη επιλογη μου που ειναι το Παιδαγωγικο Ειδικης Αγωγης στον Βολο που πεφτει πιο μακρια απο Πατρα..
Επίσης,κατι που εχω ρωτησει σε πολλα θεματα εδω περα ειναι σχετικα με την εστια του ΤΕΙ στην πατρα.Γνωριζει κανεις σας την παραμικρη λεπτομερεια?Αν ναι,σας ΙΚΕΤΕΥΩ να μου πειτε ο,τι ξερετε για την εστια του ΤΕΙ της ΠΑΤΡΑΣ γιατι ψαχνω απο εδω,ψαχνω απο εκει για να μαθω κατι και τιποτα!
Τελος,μια τελευταια ερωτηση......οι εγγραφες ειναι 11-28 και αν περασω εν τελει απο την συνεντευξη θα παω εκεινο τον καιρο πανω πατρα για την εγγραφη στη σχολη,ωστοσο,μηπως μπορειτε να μου πειτε πότε αρχιζει περιπου το εξαμηνο? Θα προσπαθησω να μεινω στην εστια οπως ειπα και παραπανω και απ'οτι εχω ακουσει μαθαινεις το αν εχει εγκριθει η αιτηση σου για να μπεις στην εστια μεσα Οκτωβρη οποτε ανησυχω επιπλεον και γι'αυτο το θεμα καθως πρεπει να γνωριζω ακριβως τις ημερομηνιες εναρξης χειμερινου εξαμηνου διοτι θα πρεπει να βρω καπου να μεινω μεχρι να εγκριθει η αιτηση μου και να μπορω να παω να μεινω ωραια και καλα στην Εστια.!
^^ αυτα! Σας ευχαριστω εκ των προτερων!
Διαβασα κατι για μια συνεντευξη..ΜΕ ΤΡΟΜΑΞΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΙΔΕΑ!! Ξερει κανεις τι ρωτανε??Γιατι ακουσα πολλα και εχω τρομοκρατηθει..Ελπιζω να ειναι τυπικο ολο το ζητημα..Ευχαριστω εκ των προτερων!!!
υ.γ: αυτο το πραγμα που ζητανε ακουογραμμα ενω εχεις ηδη περασει στην σχολη με τρελενει..!!! Και αν πχ δεν τηρεις τις προυποθεσεις?Οκ δν λεω να εισαι κουφος αλλα αν εισαι στα κατωτερα επιπεδα της φυσιολογικης ακοης και δεν σε δεχτουν?Τι μ λες τωρα..!!!
kate19
Νεοφερμένος
kate19
Νεοφερμένος
Κρυσταλλένια
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Itach1
Διάσημο μέλος
Από άποψη πόλης θα διάλεγα Πάτρα.Πάτρα ή Γιάννενα; Ποιο θεωρείται καλύτερο τει;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.