Πληροφορίες για δημοσίευση ερευνητικών εργασιών

tinaa

Νεοφερμένος

Η tinaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα. Καταρχήν, αν το θέμα ειναι σε λάθος κατηγορία, παρακαλώ να μεταφερθεί.
Θα ήθελα τη βοήθεια σας σχετικά με έναν (συνομήλικο) φίλο μου, ο οποίος λατρεύει να ασχολείται με τα μαθηματικά και είναι πολύ καλός σε σημείο να έχει ξεφύγει από την ύλη του λυκείου και να έχει φτάσει σε πολύ ανώτερα πράγματα. Πρόσφατα, καθώς ασχολούταν με ένα συγκεκριμένο θέμα, κατέληξε σε μια απόδειξη, που αφότου ψάξαμε σε βιβλιογραφία, δεν έχει δημοσιευτεί από κάποιον άλλον.
Το ερώτημα μου είναι πως μπορεί να αξιοποιήσει αυτό που κατάφερε; Γνωρίζει κάποιος που μπορεί να απευθυνθεί ώστε να αξιολογηθεί επίσημα η δουλεία του και - αν έχει θετικό feedback- να δημοσιευτεί ;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

aladdin

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο aladdin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 948 μηνύματα.
Αν θελεις στειλε μου σε προσωπικο μηνυμα τι ακριβως απεδειξε και να σου πω περαιτερω πως μπορει να κινηθει. Ισως ομως να εχει αποδειχτει σε ανωτερο επιπεδο καπου κ να μη το γνωριζει οποτε δεν εχει νοημα. Για στειλε κ θα σου πω, δεν αποκλειεται τιποτα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

tinaa

Νεοφερμένος

Η tinaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Σου έχω στείλει. Αν και κάποιος άλλος έχει καμία ιδέα, ας την πει.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...