NeosUser2023
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο NeosUser2023 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 271 μηνύματα.

06-07-24

10:25
Γνωρίζετε κάποιο καλό πρόγραμμα για να δώσω online εξέταση για να πάρω κάποιο χαρτί αγγλικών ; Είχα δοκιμάσει το πρόγραμμα της FreeStudies (LTE) και την ημέρα της εξέτασης είχα θέμα με την ταυτοποίηση δεν δέχοντουσαν το ακαδημαϊκό πάσο ή την ταυτότητα μου για κάποιο λόγο.
Οπότε θέλω να δοκιμάσω σε κάποιο διαφορετικό και να κάνω καλύτερη προετοιμασία ταυτόχρονα , υπάρχει κάποιο αναγνωρίσιμο και σχετικά βατό πρόγραμμα ;
Οπότε θέλω να δοκιμάσω σε κάποιο διαφορετικό και να κάνω καλύτερη προετοιμασία ταυτόχρονα , υπάρχει κάποιο αναγνωρίσιμο και σχετικά βατό πρόγραμμα ;
Γιωργάκης
Νεοφερμένος
Ο Γιωργάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 26 μηνύματα.

06-07-24

10:57
Σύμφωνα με τον Ν. 5079/2023 (ΦΕΚ Α 215 - 22.12.2023), όσοι λάβουν πιστοποιητικό γλωσσομάθειας με δύο δεξιότητες (βλέπε LTE Ή TOEIC) μέχρι 30/6/2024 θα μοριοδοτούνται κανονικά. Όσοι αποκτήσουν τέτοιο πιστοποιητικό ΜΕΤΑ την παρέλευση αυτής της ημερομηνίας δεν θα μοριοδοτούνται. Οπότε δεν έχει νόημα να προσπαθήσεις για το ίδιο ή παρόμοιου τύπου (listening-reading) γιατί απλά δεν θα σου μοριοδοτηθεί πουθενά και δεν θα το δεχτούν. Κοίταξε για πιστοποιιητικά αγγλικών που προσφέρουν και τις 4 δεξιότητες (Listening, reading, speaking, writing) όπως CELP, ECPE, CPE, LRN, NOCN κ.α. Σου παραθέτω την ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ για να δεις ποια αναγνωρίζονται μέχρι στιγμής: https://info.asep.gr/documents/priority στο Παράρτημα Γνώσης Γλωσσομάθειας - Τρόπος Απόδειξης.Γνωρίζετε κάποιο καλό πρόγραμμα για να δώσω online εξέταση για να πάρω κάποιο χαρτί αγγλικών ; Είχα δοκιμάσει το πρόγραμμα της FreeStudies (LTE) και την ημέρα της εξέτασης είχα θέμα με την ταυτοποίηση δεν δέχοντουσαν το ακαδημαϊκό πάσο ή την ταυτότητα μου για κάποιο λόγο.