blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*school_brick*
Νεοφερμένος
βασικα,δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα.Νταξ,υπαρχει αλλα πρεπει να χεις και προσωπικη εμπειρια για να μιλας με τοση εμπαθεια.
ακριβως με βαση την προσωπικη μ εμπειρια μιλαω (συγκεκριμενα,παιδια κ ανηψια καθηγητων εχω στην ταξη μ κ ξερω τι βλεπουν τα ματακια μ κ τι ακουνε να αυτακια μ)....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
din@!!
Δραστήριο μέλος
α.Το σχολείο μου έτσι κ αλλιώς,λίγο πολύ έδινε βαθμούς σαν καραμέλες,οπότε δεν ήταν οι μόνοι που μπορούσαν να αγγίξουν το 20αρι
β.Ήταν όντως όλοι τους καλοί μαθητές,και αυτό φάνηκε και στο Λύκειο που βγάζουν ανάλογους βαθμούς.
γ.Ξέρω προσωπικά τους περισότερους από αυτούς,και όντως διαβάζουν,όντως έχουν μυαλό και όντως τους αξίζουν!
Απλά τα παιδιά καθηγητών έχουν λίγο πολύ μια άνεση λόγω του ότι εαν δεν έχουν καταλάβει κάτι από την παράδοση ή έχουν κάποια απορία,θα βρούν πιο εύκολα σωστή βοήθεια,αντίθετα με εμάς!
wolfe4ever
Διάσημο μέλος
μα ειναι δυνατον να λεει η καθηγητρια οτι ολα τα παιδια θα περνουν απουσια αν ξεχνουν τα βιβλια τους εκτος απο τον ταδε?
indiespyllak
Εκκολαπτόμενο μέλος
ναι το πιστευω...στο δικο μου σχολειο τουλαχιστον υπηρχε (στο γυμνασιο ιδιαιτερα) το φαινομενο αυτο και πολυ φανερα!
μα ειναι δυνατον να λεει η καθηγητρια οτι ολα τα παιδια θα περνουν απουσια αν ξεχνουν τα βιβλια τους εκτος απο τον ταδε?
Πλάκα κάνεις;;; :ο Αυτό σηκώνει πολλά....
Βασικά,δεν είναι δεδομένο ότι τα παιδιά των καθηγητών είναι πιο ευνοημένα! Μου έχουν τύχει δύο διαφορετικές περιπτώσεις που το μόνο που μου έδωσαν να καταλάβω ήταν ότι απλά αυτό εξαρτάται από τον καθηγητή και τι είδους άνθρωπος είναι.
Για παράδειγμα, στο Γυμνάσιο , καθηγητής είχε τη κόρη του μέσα στο τμήμα και την είχε στα ώπα ώπα και αντίθετα,μια άλλη καθηγήτρια που έκανε μάθημα στο γιο της του φερότανε χειρότερα απ' όλους!ίσως ήταν και η άμυνά της για να μην περάσει στο απέναντι στάδιο,αλλά η ουσία είναι πως δεν τον ξεχώριζε από τους υπολοίπους!
blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος
vickie13
Εκκολαπτόμενο μέλος
girly14
Εκκολαπτόμενο μέλος
ελεος δηλαδη
Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος
blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος
Ενιωθα πως μιλαω στον τοιχο.
Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος
blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος
Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος
Λες και προσέχουν μωρέ.
vickie13
Εκκολαπτόμενο μέλος
myrto.s
Πολύ δραστήριο μέλος
Βεβαια έχω δει και μια περισπτωση στο σχολείο αλλα αυτη εβγαζε ματι, μεχρι που το παραδεχτηκε στο τέλος η κοπελια...
vickie13
Εκκολαπτόμενο μέλος
blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος
Kotatsuneko δεν εχω κανενα προβλημα με τα παιδια των καθηγητων αλλα οσο να ναι δεν ειναι το ιδιο συνηθως...να υποθεσω οτι εχεις γονεα καθηγητη?
Ισως λεω εγω να εχει απλα λογικη.
vickie13
Εκκολαπτόμενο μέλος
ναι ενταξει....αλλα εγω το λεω γιατι η καθηγητρια αγγλικων μου ηταν θεια μου...εμενα με εβλεπε πιο φιλικα και θα μου μιλουσε πιο ανετα...αλλα δεν λεω οτι τα παιδια καθηγητων δεν αξιζουν τους βαθμους τους...αλλωστε και πριν εγραψα οτι αυτοι θα ειναι αντικειμενικοι απεναντι στα παιδια του.οι υπολοιποι καθηγητες ισως να μην το βλεπουν ετσι....Ισως λεω εγω να εχει απλα λογικη.
-----------------------------------------
η ειρωνια δεν νομιζω πως βοηθαει....Βικυ κόψε τα νυχια σου γιατι και που τα μύρισες δεν έβγαλες κάτι. Δεν έχω γονείς καθηγητές αλλα γονείς που μου έμαθαν να μην ασχολούμαι με άλλους και να μην βλέπω διάφορα.
vickie13
Εκκολαπτόμενο μέλος
οχι αλλα απλα ειναι το παιδι του συναδελφου τους...και το λεω αυτο γιατι εχει τυχει να μαλωσουν καθηγητες επειδη θεωρησε ο γονεας καθηγητης πως αδικηθηκε το παιδι του...δηλαδη οι υπολοιποι καθηγητες γτ να μην ειναι αντικειμενικοι?τι εχουν να κερδισουν κοτε,αυγα η λαδι?
blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.