Evma
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mavro Provato
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hvairline
Νεοφερμένος
superman
Δραστήριο μέλος
Πραγματι...Mavro provato ,Ελπιζω οτι δεν το εννουσες γιατι αυτο που ειπες ηταν τελειως μ@λκια!
Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος
Ένα παράδειγμα: Ο σημαιοφόρος ενός λυκείου της περιοχής μου είχε έκθεση 18. Φυσικά του είπε η καθηγήτρια ότι αποκλείεται να γράψει παραπάνω. Έγραψε 18,5... Ευτυχώς που το παιδί ήταν τέλειος μαθητής και κατάφερε παρά την απώλεια μορίων να βγάλει 19600
nitsa
Εκκολαπτόμενο μέλος
yoooo!
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εντάξει, στα γενικής* να υπάρχει μια χαλαρότητα, δεν λέω, αλλά όχι και να έχεις κατοχυρωμένο τον βαθμό είτε είσαι στην τάξη είτε όχι.
Ωστόσο, απ' την στιγμή που εγώ είμαι συνεπής και παίρνω ό,τι δείχνω/δίνω, δεν μ' ενδιαφέρει τι βαθμό θα βάλει στον άλλο.
Ακούγαμε κάτι: "Μα, μετά αδικούμε αυτούς που άξιζαν το 20." << Σιγά, άνθρωπέ μου! Βάλε εσύ τον βαθμό -αφού έχεις την καλή διάθεση- και κανείς δεν θα διαμαρτυρηθεί.
* [off_topic]Προσωπικά, διάβαζα κυρίως στα γενικής (αχχ, Ιστορία ) παρά στα κατεύθυνσης (όπου αρκούμουν στην απλή παρακολούθηση στην τάξη**), απλά και μόνο επειδή με ενέπνεαν περισσότερο. Τι να πει κανείς; Έτσι είμαι εγώ...
** εξαιρείται εν μέρει η Χημεία :xixi:[/off_topic]
christina141
Εκκολαπτόμενο μέλος
ή να βαζουν σε ολους οτι τους αξιζει(για να ειμαστε δικαιοι) ή να βαζουν σε ολους 20.αυταααα....
Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος
demis411
Νεοφερμένος
Θα ήθελα να ακούσω και άλλες απόψεις!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avenger92
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Οχι...Το καλυτερο ειναι να υπαρχει αξιοκρατια...Πιστευω αυτο θελουν οι περισσοτεροι μαθητες...
Oι περισσότεροι μαθητές θέλουν 20 στα πανελλαδικά εξεταζόμενα μαθήματα για να μη χάσουν μόρια...
avenger92
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν εχει σημασια τι θελει ο καθενας..Και εγω θελω να γινω αστροναυτης(που λεει ο λογος) .. Αν θελεις 20 επειδη θα εξεταστεις στο μαθημα πανελλαδικα,τοτε να εχεις και την αναλογη επιδοση στην ταξη ωστε να το παρεις δικαιολογημενα το 20..Εξαλλου αν θελεις να αριστευσεις στις πανελληνιες(δηλαδη να βγαλεις 18000-20000),διαβαζεις κατα τη διαρκεια της χρονιας και το 20 απο το καθηγητη σου στο σχολειο το εχεις στο τσεπακι σου(φυσικα εχοντας την αναλογη επιδοση)..[/b]
Oι περισσότεροι μαθητές θέλουν 20 στα πανελλαδικά εξεταζόμενα μαθήματα για να μη χάσουν μόρια...
Μιχαλης Κα
Νεοφερμένος
Dias
Επιφανές μέλος
Φαύλος κύκλος
chainsaw
Νεοφερμένος
Το θεμα της βαθμολογιας βεβαια ειναι το λιγοτερο σημαντικο στο σαθρο εκπαιδευτικο συστημα.Εχουμε φτασει να απαξιωνουμε πληρως το σχολειο την ιδια ωρα που παμε και δινουμε 3-4 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ στα φροντιστηρια.Και μη μου πειτε οτι μαθαινουμε πραγματικα περισσοτερα απο οτι στο σχολειο.Απλα επιδιδομαστε σε ενα αγωνα δρομου για να μαθουμε 5-10 συγκεκριμενες ασκησεις και να τις γραψουμε στις εξετασεις.
avenger92
Εκκολαπτόμενο μέλος
Zaraki
Δραστήριο μέλος
Εγω φετος εχασα 20 μορια λογω προφορικων.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.