panos123>>>>>
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panos123>>>>>
Εκκολαπτόμενο μέλος
toknil
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγω πιστευω οτι ο καθηγητης πρεπει να βλεπει την προσπαθεια για να βαλει 20.οχι να του γραφει ο αλλος 11 και να του βαζει 20.αυτο ειναι αδικια για αυτον που γραφει 18,19.......
Η προσέγγιση σου φίλε μου, με το συμπάθειο, μου θυμίζει συμμαθητές μου στο γυμνάσιο.
Το θεωρώ σωστό να βάζουν πολύ, πάρα πολύ καλούς βαθμούς. Το σε όλους 20 δε θα εξασφαλίσει κανένα μέλλον και αυτό είναι σίγουρο.
Θεωρώ υπερβολή το 20 σε περιπτώσεις μαθητών που κυμαίνεται κάτω από 15 η συνολική τους εικόνα σε ένα μάθημα, αλλά από την άλλη νομίζω ότι είναι μεγάλη ανακούφιση για όλους τους μαθητές της γ', ανεξαρτήτου βεληνεκούς, να μην έχουν επιπλέον στο μυαλό τους με ποιό τρόπο θα πρέπει να κερδίσουν το βαθμό του κάθε καθηγητάκου, που στο ελάχιστο νιώθει την αγωνία μας.
Τελικώς, νομίζω ότι έχει να κάνει με τον καθηγητή.
Αν πρόκειται για κάποιον που επενδύει στην τάξη και συμπάσχει, τότε δικαίως θα πρέπει να απαιτεί ανταπόκριση για το 20.
Στην αντίθετη περίπτωση, το λιγότερο που μπορεί να κάνει είναι αυτό που θεωρείς άδικο εσύ.
PS: Ανήκω σ' αυτόυς που πήραν 20 και νομίζω σε ένα βαθμό έκανα κάτι γι' αυτό σε αντίθεση με άλλους στην τάξη μου. Όμως, αυτό είναι κάτι που δεν το σκέφτηκα ούτε στο ελάχιστο, σε απασχολούν άλλα πράγματα δυστυχώς.
expert_biologist
Νεοφερμένος
cheery
Πολύ δραστήριο μέλος
τωρα αν ειναι εντελως αδιαφορος ο μαθητης οκ.
αλλα αν λεω αν αποφασισει να δωσει δευτερη φορα πανελληνιες και κανει μεγαλυτερη προσπαθεια τη δευτερη φορα; γιατι ενα 17 εστω να του στερησει εστω και λιγα "κρισιμα" μορια;
επισης, αν γινει καμια στραβη (λεμε τωρα) οπως περσι στη φυσικη κατευθυνσης και βαλουν ευκολα θεματα , και εκει που ο μαθητητης θα γραφε 15, γραψει 18 γιατι να χασει μορια;
γιατι να αδικουνται δλδ αυτοι που ετυχε να εχουν πιο αυστηρους καθηγητες;
Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος
Κακά τα ψέμματα το σύστημα μπάζει από παντού. Το ελάχιστο είναι το αν θα πάρουν όλοι 20. Σταματήστε την βαθμοθηρία και κρατήστε και την ουσία.
Βetty
Δραστήριο μέλος
πιστευω πως ναι
τωρα αν ειναι εντελως αδιαφορος ο μαθητης οκ.
αλλα αν λεω αν αποφασισει να δωσει δευτερη φορα πανελληνιες και κανει μεγαλυτερη προσπαθεια τη δευτερη φορα; γιατι ενα 17 εστω να του στερησει εστω και λιγα "κρισιμα" μορια;
επισης, αν γινει καμια στραβη (λεμε τωρα) οπως περσι στη φυσικη κατευθυνσης και βαλουν ευκολα θεματα , και εκει που ο μαθητητης θα γραφε 15, γραψει 18 γιατι να χασει μορια;
γιατι να αδικουνται δλδ αυτοι που ετυχε να εχουν πιο αυστηρους καθηγητες;
:no1::no1::no1::no1:
κ στην τελικη,αφου στο τελος ο προφορικος βαθμος προσαρμοζεται στον γραπτο!ποιο ειναι το προβλημα???Δεν αδικειται κανεις:no1::no1:!!!!
Ενταξει δεν λεω να παρουν ολοι 20 αλλα οι μαθητες που ειναι για 15 ας το παρουν!ποιος ξερει?μπορει να γραψουν καλα στις πανελληνιες!:iagree:
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Στην πραξη θα ητανε σωστο να βαθμολιγουνται ολοι αναλογα με τις δυνατοτιτες και την προσπαθεια τους, επειδη ομως αυτο δεν γινετε συνιθος με τα καταληλα κριτιρια απο καθηγιτες, καλητερα να παιρνουν ολοι το 20, να τελιωνει η ιστορια...
Γιατι ειναι κριμα αν αξιζω ενα 18 πχ, να παρω 15 επειδη εχω μοΐκανα, η μουσακι και ο αλλος που ειανι για 15 να παρει 17 γιατι τον συμπαθει ο καθηγιτης (τα εχω δει, και οκ, μεχρι την β δεν με νοιαζει, αλλα στην γ παιζει ρολο στο αν θα μπω στο πανεπιστιμιο που θελω... )
chris_90
Διάσημο μέλος
Εφοσον τα προφορικα επηρεαζουν τα μορια, ναι, ο μαθητης που κανει εστω και υποτυπωδη προσπαθεια να παιρνει 20 για να μη χασει ουτε εκατοστο βαθμου. Και στα περισσοτερα σχολεια αυτο γινεται, μονο στο δικο μου μαζευτηκαν ολα τα στραβοξυλα. Στο κατω-κατω κανεις νοημων ανθρωπος δεν θα πιστεψει οτι οι βαθμοι ειναι αντικειμενικοι...
Αν και ειμαι της αποψης οτι ο προφορικος δεν εχει καμια δουλεια με τις πανελλαδικες και κακως τον βαλανε να παιζει αυτον τον μικρο, αλλα κρισιμο σε πολλες περιπτωσεις, ρολο στα μορια.
Την πρωτη φορα ισως... Αλλα γιατι μια χαμηλη προφορικη βαθμολογια (εννοω 17, 18 οταν θες να γραψεις 19-20, και το εζησα αυτο) να σε κυνηγαει και να γινεται εμποδιο στα ονειρα σου;Ένας σωστός καθηγητής ξέρει λίγο πολύ πως θα τα πάει κάθε μαθητής του...
Marilenaki!
Εκκολαπτόμενο μέλος
πιστευω οχι
κι εγώ όχι θα έλεγα.....
σε μαθηματικά και φυσική κατ. 20άρι σε όσους έγραψαν διαγώνισμα από 17 και πάνω...
προγραμματισμό-διοίκηση σε όσους έγραψαν από 18 και πάνω..
και έκθεση σε όσους έχουν προοπτικές να πανε πανω απο 18 πανελληνιες, σε λιγους δηλαδη..
ενταξει μαθηματικα γπ. και βιολογια πρεπει να παιζουν 19-20 κατα κυριο λογο..
:iagree:καπως ετσι.............
thanosmylo
Δραστήριο μέλος
Άμα το αξίζει όμως ο μαθητής ναι. Να το πάρει. Όπως μας έχει πει μια καθηγήτρια "Ο καθηγητής είναι ο καθρέφτης σας! Άμα του δείξετε είκοσι με την επίδοση είκοσι θα πάρετε γι'αυτό να 'στε σίγουροι"!
Βέβαια και ο καθηγητής να αξίζει...Συμπληρώνω εγώ!Γιατί κυκλοφορούν κάτι σπασμένοι καθρέφτες...πςςςςςςςςςς
Civilara
Περιβόητο μέλος
johngreek_mad
Δραστήριο μέλος
κι εγώ όχι θα έλεγα.....
σε μαθηματικά και φυσική κατ. 20άρι σε όσους έγραψαν διαγώνισμα από 17 και πάνω...
προγραμματισμό-διοίκηση σε όσους έγραψαν από 18 και πάνω..
και έκθεση σε όσους έχουν προοπτικές να πανε πανω απο 18 πανελληνιες, σε λιγους δηλαδη..
ενταξει μαθηματικα γπ. και βιολογια πρεπει να παιζουν 19-20 κατα κυριο λογο..
:iagree:καπως ετσι.............
γιατι να πρεπει να κρινει το βαθμο του τετραμηνου ενα διαγωνισμα?
Marilenaki!
Εκκολαπτόμενο μέλος
γιατι να πρεπει να κρινει το βαθμο του τετραμηνου ενα διαγωνισμα?
ένα παράδειγμα είπα...
μετράει κι η συμμετοχή στην τάξη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zod
Δραστήριο μέλος
Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος
Maria17
Δραστήριο μέλος
milanezos92
Εκκολαπτόμενο μέλος
jbasm
Νεοφερμένος
Εχασα στις πανελληνιες περιπου 150 μορια απο τους βαθμους των καθηγητων....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.