makedonikosole
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miv
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος
Πιο νωρίς από απόφαση του πρωθυπουργού όχι
razorbladeDream
Πολύ δραστήριο μέλος
miv
Επιφανές μέλος
Από την άλλη, για να έχουμε επαφή με την πραγματικότητα, Πρόεδρος μπορεί να βγει και χωρίς το ΠΑΣΟΚ χωρίς να πάμε σε εκλογές. Ας μην τρέφουν ορισμένοι αυταπάτες.
Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν δεν στηρίξει Παπούλια το ΠΑΣΟΚ, θα φάει τέτοια προπαγάνδα από τη ΝΔ που δεν υπάρχει περίπτωση να βγει στις πρόωρες. Και καλώς δεν θα βγει.
Από την άλλη, για να έχουμε επαφή με την πραγματικότητα, Πρόεδρος μπορεί να βγει και χωρίς το ΠΑΣΟΚ χωρίς να πάμε σε εκλογές. Ας μην τρέφουν ορισμένοι αυταπάτες.
Ο γιωργάκης είπε πάντως ότι στηρίζει τον παπούλια και τον θεωρεί άξιο, αλλά παρ όλα αυτά ΔΕΝ θα τον "ψηφίσει" για να πάμε σε πρόωρες.
makedonikosole
Νεοφερμένος
-----------------------------------------
και υπαρχει και το αλλο απιστευτο τρικ που θα κανει ο καραμανλης στο προσεχες διαστημα θα προσπαθησει να παρει τη νεολαια με το μερος του δινοντας εντολη για πολυ ευκολα εματα στις πανελληνιες καθως ξερει οτι απο εκει πηγαζουν πολλοι αναποφασιστοι
razorbladeDream
Πολύ δραστήριο μέλος
Με αυτο που μολις ειπες επιβεβαιωνεις το αρχικο μου ποστ.Και νομιζω ειναι περιττο να πω ποσο ηλιθιο ειναι να ψηφισουν μερικοι λογο αυτου..αλλα φυσικα, αν ειμασταν λιιγο παραπανω εξυπνοι ή μαλλον λιγο λιγοτερο συμφεροντολογοι καλυτερα, δεν θα τους ειχαμε βγαλει..και υπαρχει και το αλλο απιστευτο τρικ που θα κανει ο καραμανλης στο προσεχες διαστημα θα προσπαθησει να παρει τη νεολαια με το μερος του δινοντας εντολη για πολυ ευκολα θεματα στις πανελληνιες καθως ξερει οτι απο εκει πηγαζουν πολλοι αναποφασιστοι
Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος
παιδια η αποψη μου ειναι οτι το αργοτερο μεχρι τον απριλιο θα προκυρηχθουν εκλογες το κλιμα απο το σεπτεμβρη και υστερα θα ειναι τοσο βαρυ που η κυβερνηση θα ειναι ετοιμορροπη να πεσει οι επιχειρησεις θα κλεισουν και το χειροτερο απο οολα θα εχουμε και μειωση μισθων ενολιγης θα μας πιασει η οικονομικη κριση απο πηγαδακια που ξερω οτι δεν κανουν ποτε λαθος μαλλον παμε σε εκλογες γυρω στα τελη μαρτη
-----------------------------------------
και υπαρχει και το αλλο απιστευτο τρικ που θα κανει ο καραμανλης στο προσεχες διαστημα θα προσπαθησει να παρει τη νεολαια με το μερος του δινοντας εντολη για πολυ ευκολα εματα στις πανελληνιες καθως ξερει οτι απο εκει πηγαζουν πολλοι αναποφασιστοι
Γιατί εγώ από έγκυρες πηγές ξέρω το αντίθετο? Έτσι κι αλλιώς προφανώς την κυβέρνηση δεν την συμφέρουν εκλογές όσο το κλιμα είναι "κατά" της.
Guest 292010
Επισκέπτης
Γιατί εγώ από έγκυρες πηγές ξέρω το αντίθετο? Έτσι κι αλλιώς προφανώς την κυβέρνηση δεν την συμφέρουν εκλογές όσο το κλιμα είναι "κατά" της.
ακριβως...εχουν γινει τοσα γεγονοτα απο τα Χριστουγεννα που δεν νομιζω να επιχειρησουν εκλογες γιατι ξερουν ποιο θα ειναι το αποτελεσμα.
Lazos
Εκκολαπτόμενο μέλος
yozerehs
Τιμώμενο Μέλος
Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν και θέλω να γίνουν πρόωρες εκλογές, πιστεύω ότι δεν θα γίνουν τελικά...
Γιατί (αν θες φυσικά απαντάς) θέλεις να γίνουν πρόωρες εκλογές?
yozerehs
Τιμώμενο Μέλος
Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιατί δεν περιμένω κάτι καλύτερο από την Κυβέρνηση...
Ενω περιμένεις από την επόμενη ας πούμε.... :no1:
Δεν το λέω ειρωνικά κι εγώ δυσκολεύομαι να κατασταλάξω στο ποια απ τις 2 είναι χειρότερη.
yozerehs
Τιμώμενο Μέλος
Συμφωνώ! Και οι και οι δύο είναι άχρηστοι! Απλά ελπίζω ότι κάτι καλύτερο θα γίνει μετά τις εκλογές... Αν και με την ελπίδα βλέπω να παραμένω... Τώρα, πλέον, τις περισσότερες ευθύνες τις ρίχνω τις ευθύνες σε αυτούς που τους ψηφίζουν...Ενω περιμένεις από την επόμενη ας πούμε.... :no1:
Δεν το λέω ειρωνικά κι εγώ δυσκολεύομαι να κατασταλάξω στο ποια απ τις 2 είναι χειρότερη.
Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος
Συμφωνώ! Και οι και οι δύο είναι άχρηστοι! Απλά ελπίζω ότι κάτι καλύτερο θα γίνει μετά τις εκλογές... Αν και με την ελπίδα βλέπω να παραμένω...
Έχεις δίκιο, ετσι κι αλλιώς μόνο όταν έχεις κάποια αλλαγή υπάρχει ελπίδα και να αλλάξουν κάποια πράγματα. Έξυπνο και το πρασινο-μπλε, σε πάω.
MpampisG
Νεοφερμένος
1)Είναι πάρε τον ένα και βάρα τον άλλον
2)Εκλογές σε μια τέτοια εποχή που αναμένονται εξελίξεις θα ταλάνιζε τη χώρα.
Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.