djimmakos
Διάσημο μέλος
Βασικά, ναι, είναι διασταύρωση πολλών αποφάσεων όπως λες.
Απλά δεν πρέπει να βασιζόμαστε στην τύχη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mavro Provato
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
myrto.s
Πολύ δραστήριο μέλος
Whatmarie
Εκκολαπτόμενο μέλος
agiostimotheos
Δραστήριο μέλος
Αν για εσένα υπάρχει μοίρα τότε θα θεωρείς ότι όλα καθορίζονται από αυτή.
Αν για εσένα δεν υπάρχει τότε θα πιστεύεις ότι είσαι κύριος του εαυτού σου.
Οπότε τι σημασία έχει η αλήθεια? Την αλήθεια την αντιλάμβάνεται ο καθένας διαφορετικά δεν είναι μια και μοναδική.
maraki
Δραστήριο μέλος
deadhorse
Εκκολαπτόμενο μέλος
Antreas95
Νεοφερμένος
oLgA 19956
Νεοφερμένος
Luis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Angelica
Διάσημο μέλος
Guest 292010
Επισκέπτης
Angelica
Διάσημο μέλος
Δεν με καταλαβαίνεις . .. παντού μπροστά μου η Κεφαλονιά !Ο Χ-ΜΑΝ είναι από εκεί και πρόσφατα είδα τις φωτογραφίες του .Όπου και να γυρίσω το κεφάλι μου θα δω για την Κεφαλονια .ΑΚόμα και ο αδερφός μου ονειρεύτηκε πως κολυμπούσε σε μια παραλία της Κεφαλονιάς !![και δεν του είχα πει και κάτι]Σου μιλάω για τρελές συμπτώσεις (ή μοίρα)Η Ελευθεροτυπία (ή κάποια άλλη εφημερίδα) άρχισε να έχει μαζί με την εφημερίδα και κάποια βιβλία για τον κάθε νομό της Ελλάδας.Το μόνο βιβλίο που καταφέραμε να θυμηθούμε και να πάρουμε τότε με την εφημερίδα ήταν η Θεσσαλονίκη.Σύμπτωση? :p
*και εγώ έτυχε το μόνο φυλλάδιο από την εφημερίδα που έχω πάρει, να είχε για τα Ιόνια νησιά Χωρίς πλάκα . ..
g!orgos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βασικά θυμάμαι αυτη την σειρά αλλά εγώ είχα πάρει μόνο το πρώτο για τη Θεσσαλονίκη γιατί ήταν τζάμπα Για να μην βγαίνω off topic πάντως, δεν μπορώ να πώ ότι πιστευω στην Μοίρα αλλα πιστεύω πως το σύμπαν δεν αφήνει ανοικτούς λογαριασμούς.. Πάντα επανέρχεται και τους κλείνει.. :xixi: Υ.Γ Πολύ ποιητικόΗ Ελευθεροτυπία (ή κάποια άλλη εφημερίδα) άρχισε να έχει μαζί με την εφημερίδα και κάποια βιβλία για τον κάθε νομό της Ελλάδας.Το μόνο βιβλίο που καταφέραμε να θυμηθούμε και να πάρουμε τότε με την εφημερίδα ήταν η Θεσσαλονίκη.Σύμπτωση? :p
Guest 292010
Επισκέπτης
Βασικά θυμάμαι αυτη την σειρά αλλά εγώ είχα πάρει μόνο το πρώτο για τη Θεσσαλονίκη γιατί ήταν τζάμπα Για να μην βγαίνω off topic πάντως, δεν μπορώ να πώ ότι πιστευω στην Μοίρα αλλα πιστεύω πως το σύμπαν δεν αφήνει ανοικτούς λογαριασμούς.. Πάντα επανέρχεται και τους κλείνει.. :xixi: Υ.Γ Πολύ ποιητικό
Τζάμπα ήταν ε?
Καλά.Και πάλι νομός Θεσσαλονίκης ήταν.Δεν αλλάζει.
g!orgos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Θεσσαλονίκη που κολλάει όμως γιατί σε έχασα λιγοΤζάμπα ήταν ε?
Καλά.Και πάλι νομός Θεσσαλονίκης ήταν.Δεν αλλάζει.
Guest 292010
Επισκέπτης
Johnsonb
Νεοφερμένος
Απ'τα τρελά πιστεύω στους UFOάδες όμως.
Eftychialou
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οι καταστάσεις όμως που ζω κάποιες φορές άλλα λένε....δεν θα φέρω τα προσωπικά μου παραδείγματα γιατί θα γίνω κουραστική όμως έχω δει κάτι οτι αν είναι να γίνει κάτι δεν υπάρχει περίπτωση 1 στο εκατομμύριο να μην γίνει...ενώ αν κάτι δεν πρέπει να γίνει...οτι και να κάνω δεν μπορώ να το καταφέρω
Ηλίθιο αλλά μερικές φορές βλέπω οτι για τον καθένα υπάρχει ένα "σχέδιο" ο καθένας κάπου θα καταλήξει..και αυτό το σημείο είναι συγκεκριμένο...ίσως αυτό ισχύει όμως από τις επιλογές που κάνει που είναι και αυτές συγκεκριμένες....
παρόλο που άλλαξα επιλογές το συγκεκριμένο θέμα συνεχίζει να με οδηγεί σε έναν δρόμο......
τα συμπεράσματα? δικά σας
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.