Kanastasia_5883
Νεοφερμένος
Η Kanastasia_5883 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 16 ετών και Μαθήτρια Β' λυκείου. Έχει γράψει 20 μηνύματα.
Ποιο θα επιλαγτε από τα παρακάτω ;;
Xiaomi Redmi 12 Dual SIM
Xiaomi Redmi 13 NFC Dual SIM
Xiaomi Redmi Note 11S NFC Dual SIM
Πιο έχει καλύτερη κάμερα
Το θέλω για σοσιαλ μίντια και φωτογραφίες κυρίως
Καλή κάμερα με ευκρίνεια
Δεν παίζω παιχνίδια
Αλλά δν θέλω να κολλάει σε καθημερινή χρήση
Έλεγα να πάω πάλι σε xiaomi γιατί ως προκάτοχος του xiaomi redmi note 8t επί 4 χρόνια είχα μείνει πολύ ευχαριστημένη
Αθάνατο μόνο κολλάει λίγο κάποιες φορές
Αν έχετε κάτι άλλο να προτείνεται δεκτό αλλά πείτε μου και για τα παραπάνω
Xiaomi Redmi 12 Dual SIM
Xiaomi Redmi 13 NFC Dual SIM
Xiaomi Redmi Note 11S NFC Dual SIM
Πιο έχει καλύτερη κάμερα
Το θέλω για σοσιαλ μίντια και φωτογραφίες κυρίως
Καλή κάμερα με ευκρίνεια
Δεν παίζω παιχνίδια
Αλλά δν θέλω να κολλάει σε καθημερινή χρήση
Έλεγα να πάω πάλι σε xiaomi γιατί ως προκάτοχος του xiaomi redmi note 8t επί 4 χρόνια είχα μείνει πολύ ευχαριστημένη
Αθάνατο μόνο κολλάει λίγο κάποιες φορές
Αν έχετε κάτι άλλο να προτείνεται δεκτό αλλά πείτε μου και για τα παραπάνω
jYanniss
Νεοφερμένος
Ο jYanniss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 86 μηνύματα.
Μεταχειρισμένο iphone με 200€ αν ψάξεις στο insomnia έχει. Λογικά iphone x κάπου εκεί, θα του αλλάξεις και μια μπαταρία αν είναι για αλλαγή και μια χαρά. Για φωτογραφία βίντεο ότι πρέπει, όσο για social, ειδικά Instagram δεν υπάρχει εναλλακτική.
Tropical Peace .
Επιφανές μέλος
Η Sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9,304 μηνύματα.
Γιατί να πάρει σώνει και ντε i phone? Και γενικά γιατί να πάρει ένα μεταχειρισμένο κινητό , παλιό κ όχι ένα καινούργιο απλώς επειδή είναι Android ?Μεταχειρισμένο iphone με 200€ αν ψάξεις στο insomnia έχει. Λογικά iphone x κάπου εκεί, θα του αλλάξεις και μια μπαταρία αν είναι για αλλαγή και μια χαρά. Για φωτογραφία βίντεο ότι πρέπει, όσο για social, ειδικά Instagram δεν υπάρχει εναλλακτική.
Αυτό !Xiaomi Redmi 13 NFC Dual SIM
cha0s
Περιβόητο μέλος
Ο cha0s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,578 μηνύματα.
Μεταχειρισμένο iphone με 200€ αν ψάξεις στο insomnia έχει. Λογικά iphone x κάπου εκεί, θα του αλλάξεις και μια μπαταρία αν είναι για αλλαγή και μια χαρά. Για φωτογραφία βίντεο ότι πρέπει, όσο για social, ειδικά Instagram δεν υπάρχει εναλλακτική.
Του προτείνεις να πάρει μεταχειρισμένο κινητό που κυκλοφόρησε πριν 7 χρόνια;
jYanniss
Νεοφερμένος
Ο jYanniss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 86 μηνύματα.
Της.Του προτείνεις να πάρει μεταχειρισμένο κινητό που κυκλοφόρησε πριν 7 χρόνια;
Ναι, γιατί εχει ασύγκριτα καλύτερη φωτογραφία.
Οσο για τα sicial δεν υπάρχει σύγκριση, ειδικά το instagram στο ios λειτουργεί στο android όχι.
Δηλαδή της δίνω την κατάληλωτερη επιλογή στο budget που ζήτησε, για τις ανάγκες που ζήτησε.
Επειδή το παλιό iphone θα κάνει πολύ καλύτερα αυτά που ζητάει από οτιδήποτε καινούριο σε αυτή την τιμή.Γιατί να πάρει σώνει και ντε i phone? Και γενικά γιατί να πάρει ένα μεταχειρισμένο κινητό , παλιό κ όχι ένα καινούργιο απλώς επειδή είναι Android ?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- antonis97
- theodle
- iminspain
- Maynard
- tsiobieman
- Eagle Eye
- Mapz
- jYanniss
- fockos
- bibliofagos
- suaimhneas
- BatGuin