DrHouse
Διάσημο μέλος
Για αλλη μια φορα,τα ανθρωποειδη της χρυσης αυγης μας δειχνουν το επιπεδο τους...αυτη την φορα μαλιστα υποβαλλοντας ενα 5χρονο σε ψυχολογικο βιασμο.
«Ο γιος μου μάγκες» γράφει ο χρήστης Christ Angel πάνω από αυτή την φωτογραφία του γιου του και αμέσως γίνεται θέμα στο Facebook.
Ανάμεσα σε άλλα χρήστης του Facebook γράφει: «Όταν είσαι έλληνας εκθέτεις το παιδί σου δημόσια στο internet να χαιρετάει ναζιστικά. Ακόμα και αν είναι 5-6 ετών».
https://www.lifo.gr/now/digital-life/17370
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maniavas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Το παιδάκια ξέρουμε τουλάχιστον ότι δε θα γίνει ποτέ κνίτης
Μόνο για γέλια είναι.
DrHouse
Διάσημο μέλος
Ναι ρε αγορι μου εισαι Χ(ρ)υσαυγουλο και γουσταρεις.Πρεπει να μας το διευκρινιζεις σε καθε τοπικ?
Επιχειρηματα εχεις να θεσεις επι του θεματος?
Αμα δεν εχεις...με ελαφρα.
Δεν με προβληματιζει η συμπεριφορα του παιδιου αλλα του πατερα.
Κατα την γνωμη μου,πρεπει να βρεθει ο Πατερας και το παιδι να εχει ψυχολογικη υποστηριξη η να κριθει ακαταλληλη η οικογενεια για την ανατροφη του παιδιου και να του το παρουν.
Δεν γινεται αλλο αυτοι οι ψυχικα ασθενεις να κανουν οτι γουσταρουν.
Αυτο το παιδι αμα ανατραφει ετσι τωρα,μετα τι θα κανει?Τι συμπεριφορα θα δειξει προς το κοινωνικο περιβαλλον?
KatM
Νεοφερμένος
Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος
DrHouse
Διάσημο μέλος
πως και δεν εχει ξυρισει το κεφαλι του παιδιου
Ε ειναι κοριτσι
Alejandro che 7
Πολύ δραστήριο μέλος
Ε ειναι κοριτσι
αφού λέει ο γιος μου
cha0s
Περιβόητο μέλος
Ναι ρε αγορι μου εισαι Χ(ρ)υσαυγουλο και γουσταρεις.Πρεπει να μας το διευκρινιζεις σε καθε τοπικ?
Επιχειρηματα εχεις να θεσεις επι του θεματος?
Αμα δεν εχεις...με ελαφρα.
Κοίτα σε καμία περίπτωση δεν επικροτώ αυτή την πράξη του πατέρα, ωστόσο...
αυτη την φορα μαλιστα υποβαλλοντας ενα 5χρονο σε ψυχολογικο βιασμο.
Δε θα το χαρακτήριζα ψυχολογικός βιασμός απέναντι σε ένα 5χρονο. Απλά ο πατέρας είπε: Ελα να σε βγάλω μια φωτογραφία και σήκωσε το χέρι μ' αυτόν τον τρόπο. Το 5χρονο δεν ξέρει καν τι σημαίνει αυτό που κάνει, το κάνει ίσως για πλάκα επειδή του το είπε ο πατέρας του.Κατα την γνωμη μου,πρεπει να βρεθει ο Πατερας και το παιδι να εχει ψυχολογικη υποστηριξη η να κριθει ακαταλληλη η οικογενεια για την ανατροφη του παιδιου και να του το παρουν.
Και ποιος είσαι εσύ (ή εγώ ή ο καθένας μας) που θα κρίνει οτι η οικογένεια αυτή δεν είναι κατάλληλη για την ανατροφή του παιδιού; Απο μια εικόνα έβγαλες συμπεράσματα;
DrHouse
Διάσημο μέλος
Κοίτα σε καμία περίπτωση δεν επικροτώ αυτή την πράξη του πατέρα, ωστόσο...
Δε θα το χαρακτήριζα ψυχολογικός βιασμός απέναντι σε ένα 5χρονο. Απλά ο πατέρας είπε: Ελα να σε βγάλω μια φωτογραφία και σήκωσε το χέρι μ' αυτόν τον τρόπο. Το 5χρονο δεν ξέρει καν τι σημαίνει αυτό που κάνει, το κάνει ίσως για πλάκα επειδή του το είπε ο πατέρας του.
Και ποιος είσαι εσύ (ή εγώ ή ο καθένας μας) που θα κρίνει οτι η οικογένεια αυτή δεν είναι κατάλληλη για την ανατροφή του παιδιού; Απο μια εικόνα έβγαλες συμπεράσματα;
Αυτο ειναι ψυχολογικος βιασμος,και ακομη χειροτερα οταν γινεται ασυνειδητα,διοτι φυσικα και το παιδι δεν γνωριζει τι κανει.
Τωρα ποιος σοβαρος ανθρωπος,και πατερας μαλιστα,θα ανεβαζε φωτο στο ιντερνετ με το παιδι του να χαιρεταει ναζιστικα?
Το ρωταει που το εκθετει με τετοιον τροπο?
Απο την στιγμη που στιγματιζει το παιδι,και το βλαπτει ειναι ακαταλληλη.Πρωτα απο ολα,φαντασου τι οικογενεια θα ειναι,αφου ο ιδιος ο πατερας διακατεχεται απο ναζιστικες ιδεες.
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να του πάρει το παιδί εφόσον δεν είναι σε κίνδυνο η υγεία του.
Όταν βλέπετε αυτόν τον άνθρωπο στον δρόμο απλώς γυρίστε αλλού το κεφάλι σας, τόσο απλά...
Εγώ λέω να τυπώσω ένα τέτοιο t-shirt να το φοράω όταν πάω να πετάξω τα σκουπίδια το βράδυ, για να μην με πλησιάζουν
Άργησες, σε έχουν προλάβει άλλοι
Θα γίνει καθαρισμός και έπειτα θα ανοίξει .
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.