Guest 004218
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

27-10-21

16:03
Παιδιά θελω να μου προτείνετε προορισμούς εντός Ελλάδας για την εκδρομη μας (ειμαστε Αθήνα)! Παρακαλώ πείτε και άλλους πέρα απο τους κλασσικους (Θεσσαλονικη Κρήτη). Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

27-10-21

16:08
Θα πάτε πενθήμερη; Τυχερά.
Εμάς το σχολείο πήγαινε για χρόνια στα Γιάννενα. Δυστυχώς δεν έχω πάει αλλά ακούω καλά λόγια.
Εύβοια επίσης είναι φανταστικά γύρω στην άνοιξη. Το Ναύπλιο ίσως είναι από τους αγαπημένους μου προορισμούς.
Εμάς το σχολείο πήγαινε για χρόνια στα Γιάννενα. Δυστυχώς δεν έχω πάει αλλά ακούω καλά λόγια.
Εύβοια επίσης είναι φανταστικά γύρω στην άνοιξη. Το Ναύπλιο ίσως είναι από τους αγαπημένους μου προορισμούς.
Jim175
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Jim175 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα.

02-12-21

00:30
εμενα τωρα το σχολειο μου πηγε Ροδο, εγω δε πηγα γιατι δε πηγε κανεις απ'την παρεα μου και θα βαριομουνα, ουτως η αλλως θα παω πολλες μετα τις πανελληνιες με το καλο. Παρολα αυτα η Ροδος ειναι μια πολυ καλη επιλογη πιστευω.Παιδιά θελω να μου προτείνετε προορισμούς εντός Ελλάδας για την εκδρομη μας (ειμαστε Αθήνα)! Παρακαλώ πείτε και άλλους πέρα απο τους κλασσικους (Θεσσαλονικη Κρήτη). Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Tropical Peace .
Επιφανές μέλος
Η Sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9,559 μηνύματα.

02-12-21

00:32
Εμείς δεν πήγαμε 2α 3η λυκείου λόγω Κορωνιού
SlimShady
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 901 μηνύματα.

02-12-21

14:24
6-10 Δεκεμβρίου πάμε Ρόδο

Αναστασία197
Νεοφερμένος
Η Αναστασία197 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 100 μηνύματα.

02-12-21

14:25
Και η Κέρκυρα είναι καλός προορισμος!
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12,036 μηνύματα.

02-12-21

14:33
Εμείς οι γέροι εχουμε παει απο τριτη γυμνασίου εως τρίτη λυκείου, αχ καλα χρονια προ κορωνοιουΕμείς δεν πήγαμε 2α 3η λυκείου λόγω Κορωνιού

Κερκυρα εχω να πω περα απο τα κλασσικά
Tropical Peace .
Επιφανές μέλος

02-12-21

14:34
Εγώ πήγα τρίτη γυμνασίου κ πρώτη λυκείου
Κρήτη και Τρίκαλα
Κρήτη και Τρίκαλα
bubblebee
Δραστήριο μέλος
Η bubblebee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 568 μηνύματα.

02-12-21

15:17
Πηγαινατε πενθημερες σε ολες τις ταξεις γυμνασιου/λυκειου;
Εμεις μονο στην γ' λυκειου πηγαμε και στην β' μας ειχαν παει μονοημερη εκτος νησιου λολ

Tropical Peace .
Επιφανές μέλος

02-12-21

15:33
Ναι από τρίτη γυμνασίουΠηγαινατε πενθημερες σε ολες τις ταξεις γυμνασιου/λυκειου;Εμεις μονο στην γ' λυκειου πηγαμε και στην β' μας ειχαν παει μονοημερη εκτος νησιου λολ
Jim175
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Jim175 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα.

02-12-21

15:53
Εμείς μόνο 3η γυμνασίου πήγαμε
Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,564 μηνύματα.

02-12-21

16:02
εγώ έχω πάει στη Γ γυμνασίου 4ήμερη, στη Β λυκείου 4 ήμερη και στη Γ λυκείου 5ήμερηΠηγαινατε πενθημερες σε ολες τις ταξεις γυμνασιου/λυκειου;Εμεις μονο στην γ' λυκειου πηγαμε και στην β' μας ειχαν παει μονοημερη εκτος νησιου λολ
bubblebee
Δραστήριο μέλος
Η bubblebee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 568 μηνύματα.

02-12-21

16:04
Ναι από τρίτη γυμνασίου
τυχεροί :'))εγώ έχω πάει στη Γ γυμνασίου 4ήμερη, στη Β λυκείου 4 ήμερη και στη Γ λυκείου 5ήμερη
Jim175
Πολύ δραστήριο μέλος

02-12-21

16:10
Εγώ πάντως βαριέμαι με το σχολείο, θα πάω του χρόνου με το παρεάκι μου, όχι πως με το σχολείο δεν είναι ωραία εμπειρία, αλλά με τα κολληταρια σε μια καλοκαιρινή περίοδο πιθανώς χωρίς τόσο πολύ κοβιντ, να πας όπου θες χωρίς σχολικούς περιορισμούς σαν κανονικές διακοπές είναι εντελώς άλλη φάση.
Φωτεινη Τζα.
Νεοφερμένος
Η Φωτεινη Τζα. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 88 μηνύματα.

02-12-21

16:25
Συγγνωμη κυριε πρέπει να γνωριζόμαστε ή ακόμη καλύτερα πρέπει να είμαστε και συμμαθητές6-10 Δεκεμβρίου πάμε Ρόδο![]()

Guest 004218
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

02-12-21

21:06
Εμεις τελικα θα παμε Ροδο 13-17
Tropical Peace .
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 67 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- iiTzArismaltor_
- SlimShady
- Apocalypse
- Euge.loukia
- Marifei
- ggl
- xrisamikol
- Unboxholics
- Nala
- Αναστασία197
- Φωτεινη Τζα.
- Mapas26
- george777
- constansn
- korlef
- Dimitris2001
- T C
- Νομάρχης
- Panos_02
- nucomer
- Αννα1
- johnsala
- snowy
- 1011
- DeWiN
- Theodora03
- BornB
- Σωτηρία
- barkos
- angies
- charmander
- Panagiotis849
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- Georgekk
- Marple
- GeorgePap2003
- spring day
- papa2g
- ΓΙΑΝΝΗΣ61
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.