Anarki
Διάσημο μέλος
Τις εμπειρίες και γνώσεις που θα αποκτήσεις σε ένα τέτοιο ταξίδι δεν μπορεί να σου τις προσφέρει καμία σχολική (ή φροντιστηριακή, περί ορέξεως) αίθουσα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Orlando
Δραστήριο μέλος
Αν το σκεφτεις,το σχολειο λειτουργει 5 ημερες τη βδομαδα,επι 4 βδομαδες=περιπου20 μερες το μηνα, επι 8μηνες=160 μερουλες πανω κατω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chris0705
Νεοφερμένος
Αυτή η εκδρομή είναι το κάτι άλλο(είχα πάει στη Ρώμη), αξίζει και με το παραπάνω να πας! Όλη τη χρονιά θα διαβάζεις, πέντε μέρες πάνω, πέντε κάτω δεν αλλάζει κάτι και η εμπειρία είναι μοναδική! Μην το χάσεις!:no1:Παιδιά και εγώ έβγαλα τον μεγαλύτερο βαθμό στο νομό μου(στη β λυκείου)και μου είπαν οτι δικαιούμαι ένα ταξίδι στο εξωτερικό.όσοι εχετε πάει μπορείτε να μου πείτε πότε πραγματοποιείται συνήθως?άκουσα για τέλη σεπτεμβρίου με αρχές οκτωβρίου.αξίζει πιστεύετε να παω αυτό το διάστημα ενώ θα διαβάζω για τισ πανελλήνιες?
PIL
Πολύ δραστήριο μέλος
Anarki
Διάσημο μέλος
1 μήνας μόνο έχει 4 βδομάδες, οι άλλοι έχουν 4.4 περίπου. Δεν αναφέρθηκα σε μέρες λειτουργίας του σχολείου, το πρόβλημα της κοπέλας είναι οτι θα χάσει μέρες απο το διάβασμά της. Αυτές περιλαμβάνουν και τις μέρες που είναι κλειστό το σχολείο προφανώς .Βασικα δεν ειναι 240
Αν το σκεφτεις,το σχολειο λειτουργει 5 ημερες τη βδομαδα,επι 4 βδομαδες=περιπου20 μερες το μηνα, επι 8μηνες=160 μερουλες πανω κατω
ilianna
Εκκολαπτόμενο μέλος
Alexia91
Εκκολαπτόμενο μέλος
Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος
ilianna
Εκκολαπτόμενο μέλος
konstadinus
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ολεεεεεεεεεεεε
Με πήραν σήμερα έμαθα οτι τελικά θα παω Βιέννη!!!!!!!
Κανείς άλλος?
Εγω και άλλο ένα παιδί ( το οποίο δεν ξέρω) θα πάμε απο Βοιωτία!!
1-5 Νοεμβρίου Εχω πωρωθεί να 'ούμε!!!
Εν το μεταξυ εχω κλάσει και πατατες γιατι οι καθηγητες μου με φοβίζουν.. λενε οτι δεν θα διαβασω καθόλου.. (Καθως πηγα ΛΕτονια, τωρα αυτην , ειναι να παω cern, και 5ημερη.συνολο 4 εκδρομες στις παννεληνιες)
Τεσπα, Ποιος αλλος θα παει??
Αντε και κοντευει η ημερομηνια!!!! (Η βιέννη τι λέει? οι γυναίκες εκεί?)
m3Lt3D
Πολύ δραστήριο μέλος
αμα εχεις στοιχειωδη μεθοδικοτητα και οργανωση, εισαι συνεπης (εστω και σχεδον) ολη τη χρονια, τοτε οι 10 μερες δεν ειναι ΤΙΠΟΤΑ.Την πενταήμερη δεν θα την έχανα με τίποτα.απλά δεν ξέρω....πέντε μερες το σεπτέμβρη και άλλες πέντε τον μάρτη?μου φαίνονται πολλές...
konstadinus
Εκκολαπτόμενο μέλος
ναι αλλά 30 μέρες?10 μερες δεν ειναι ΤΙΠΟΤΑ.
Σκέφτομαι να παω κανονικα τώρα σε αυτήν, και στην πενταημερη, αλλα να παραλείψω του cern..πιο είναι και πιο μετα..
m3Lt3D
Πολύ δραστήριο μέλος
αν λειπεις 30 συνεχομενες ειναι προβλημα.ναι αλλά 30 μέρες?
Σκέφτομαι να παω κανονικα τώρα σε αυτήν, και στην πενταημερη, αλλα να παραλείψω του cern..πιο είναι και πιο μετα..
αν λειπεις 10 τον οκτωβρη, 5 για την 5μερη και αλλες 15 μια ενδιαμεση ημερομηνια, αν εισαι πειθαρχημενος κατα την διαρκεια της καλυψης των κενων, τοτε θα το καταφερεις.
Αμα πραγματικα το θες και πιστευεις πως θα μπορεσεις να ανταπεξελθεις στην αναπληρωση των καινων τοτε θα σου προτινα να πας.
Alexia91
Εκκολαπτόμενο μέλος
konstadinus
Εκκολαπτόμενο μέλος
10 μερες Λετονια τον Σεπτεμβρη λογω μιας εργασιας για το σχολειο μας που καναμε εγω και 2 φιλοι.
Τώρα αυτην λογω βαθμού, (στην βοιωτια,δηλαδη, νομιζω 2ος ήμουν)
ΜΕτα cern επειδη είμαι πρωτος του σχολείου (ειναι ενα προγραμμα που συμμετεχει το σχολειο μας)
Και μετα 5ημερη.
Φετος ***** ηρθαν ολες??
Και φέτος έχει στρώσει και το συγκρότημα.Να δω τι θα πρωτοκάνω.
Παρίσι? Καλα ολοι καπου αλλου θα παμε? εγω νομιζα θα πηγαιναμε ομαδικα καπου
PIL
Πολύ δραστήριο μέλος
Alexia91
Εκκολαπτόμενο μέλος
konstadinus
Εκκολαπτόμενο μέλος
Alexia91
Εκκολαπτόμενο μέλος
ilianna
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.