Stf
Νεοφερμένος
Εγώ αύριο θα το πάρω αλλά από 'κει και πέρα δεν έχω ιδέα τι γίνεται...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stf
Νεοφερμένος
Ναι το ξέρω αυτό (thnks πάντως), αλλά που το παραδίδουμε;; :SΤο μονο που γνωριζω ειναι οτι απο την 1 μεχρι και 15 Ιουλιου πρεπει να συμπληρωθουν απο τους υποψηφιους.
Τωρα οσον αφορα το πως θα συμπληρωθει,αυτο εξαρταται απο τα μορια σου.
Καλο θα ηταν να μην το συμπληρωσεις μονος σου αλλα με τη βοηθεια καποιου καθηγητη που εμπιστευεσαι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
el_greco
Εκκολαπτόμενο μέλος
Stf
Νεοφερμένος
@Krou: πιθανότατα στο έδωσαν σαν υπόδειγμα για να αρχίσεις να 'καταστρώνεις΄δηλώσεις. Το επίσημο δελτίο που θα καταθέσεις, να βεβαιωθείς ότι θα είναι του 2008! (Αν και ουσιαστικα το "μηχανογραφικό" είναι το απόκομμα που θα πάρετε από την οικεία διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, όταν ένας υπάλληλος, παρουσία σας, θα περνάει μία - μία τις επιλογές σας στον υπολογιστή...
Όποτε γουστάρεις πας;
el_greco
Εκκολαπτόμενο μέλος
Panos137
Νεοφερμένος
ilianna
Εκκολαπτόμενο μέλος
να ρωτησω και κατι αλλο στν γ λυκειου αν εισαι τεχνολογικη και θελεις να μπεις στο 5 πεδιο αναγαστικα πρεπει να παρεις ΑΟΘ??
Ναι...Δεν υπάρχει άλλος τρόπος...Παίρνεις ΑΟΘ και αναγκαστικά και Μαθηματικά Γενικής!
Panos137
Νεοφερμένος
mastix0pastel0
Νεοφερμένος
8α ηθελα να μ πειτε οσοι ξερετε
τι γινεται με το μαθημα επιλογησς της βιολογιας στην γ λυκειου.
εγω 9α παω β τωρα αλλα 9α 9ελα να παρω βιολογια τ χρονου(απο 9εωρητικη κατευθ. π ειμαι)γ να ανοιξω τ τει των παραφαρμακευτικων.
αυτο μπορει να γινει ετσι?
χανονται πολλα μορια ομως???
maraki love
Διάσημο μέλος
mastix0pastel0
Νεοφερμένος
αχ.σ.ευχαριστω πολυ!!!
leonigp
Νεοφερμένος
Maria17
Δραστήριο μέλος
libertina
Νεοφερμένος
ειμαι καινουριο μελος,κ εχω χαρει παρα πολυ που βρηκα αυτο το φορουμ.
μεταπο δεκα χρονια, σαποφασισα να δωσω πανελληνιες,κ τα πραγματα ειναι εντελως νεα για μενα.
αν μπορει καποιος να με βοηθησει σην απορια μου.
εχω επιλεξει θεωρητικη κατευθυνση. τα πεδια στα οποια εχω προσβαση,ειναι μονο το 1 το 5? η μπορω να επιλεξω, περα απο την εκθεση, οποιοδηποτε αλλο θελω εγω.ας πουμε βιολογια?
ευχαριστω εκ των προτερων!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αν διαλεξεις να δωσεις ως μαθημα γενικης παιδειας τα Μαθηματικα Γενικης ΚΑΙ το μαθημα επιλογης Αρχες Οικονομικης Θεωριας ανοιγεις το 5ο πεδιο.
Με μαθημα τα Μαθ/κα Γενικης ανοιγεις 2ο και 4ο.
Με Βιολογια Γενικης το 3ο.
Με Φυσικη Γενικης παλι 2ο και 4ο νομιζω.
Η εκθεση θα ειναι δευτερο μαθημα βαρυτητας στα πεδια αυτα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
libertina
Νεοφερμένος
nick_the_greek
Νεοφερμένος
aliki_s
Εκκολαπτόμενο μέλος
antara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Υποθετικά:
Είμαι θεωρητική με μάθημα επιλογής βιολογία.
Θέλω να περάσω σε ΤΕΙ 3ου πεδίου.
Σε ποια μαθήματα πρέπει να γράψω καλύτερα?
Ποια είναι αυτά που λέτε "βαρύτητας"?
Γιατί χάνω μόρια και το άριστα είναι 18 και κάτι?
Όποιος ξέρει ας κάνει ένα ψυχικό
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.