Samy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μα μπορείς να το δώσεις απλά για να σου ανεβάσει το βαθμό αλλά δεν θα σου ανοίξει το 5ο
αν αναφερεσαι αποκλειστικα στα μαθ γενικης...σιγουρα δεν σου ανοιγει το 5ο!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Civilara
Περιβόητο μέλος
Οι υποψήφιοι που έχουν επιλέξει ως μάθημα γενικής παιδείας τα μαθηματικά για τις πανελλήνιες και ως μάθημα επιλογής ΑΟΘ στο οποίο όμως θα εξεταστούν ενδοσχολικά και όχι πανελλαδικά (6 πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα) έχουν δικαίωμα να δηλώσουν σχολές του 5ου πεδίου αλλά θεωρώντας ως βαθμό πρόσβασης ΑΟΘ 0.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
balletvasia
Νεοφερμένος
maraki love
Διάσημο μέλος
balletvasia
Νεοφερμένος
maraki love
Διάσημο μέλος
Γενικώς από θετική έχεις πρόσβαση σε 2,3,4 ανεξαρτήτως μαθήματος επιλογής.
Με ιστορία έχεις και στο 1
Με Μαθηματικά γενικής και ΑΟΘ έχεις και στο 5
Civilara
Περιβόητο μέλος
Απο τη θετική κατεύθυνση σε ποιά επιστημονικά πεδία περνάς ?
2ο, 3ο, 4ο (πλήρη μόρια) με οποιοδήποτε μάθημα γενικής παιδείας
2ο, 3ο, 4ο, 5ο (πλήρη μόρια) με μαθηματικά γενικής παιδείας και ΑΟΘ
1ο (μειωμένα μόρια) και 2ο, 3ο, 4ο (πλήρη μόρια) με ιστορία γενικής παιδείας
Σε κάθε περίπτωση διαλέγεις σχολές από 1 ή 2 το πολύ επιστημονικά πεδία.
balletvasia
Νεοφερμένος
Civilara
Περιβόητο μέλος
Δηλαδη , αμα πάω στη θετική κατεύθυνση θα μπορώ να περάσω μετα στο παιδαγωγικό τμήμα δημοτικής εκπέδευσης ?
Ναι
vasiagr
Νεοφερμένος
Οπως ολοι σας εχω μπερδευτει κ εγω σχετικα με τις κατευθυνσεις κ τα επαγγελματα...Προσφατα σκεφτομαι να σπουδασω σκηνοθεσια..Αλλα δεν εχω ιδεα για το ποια κατευθυνση πρεπει να ακολουθησω...
Μηπως ξερει κανεις τι κατευθυνση πρεπει να διαλεξω για να γινω σκηνοθετης??
nfk
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λοιπον υπάρχει σχολή Κινηματογράφου στην Θεσσαλονίκη και είναι ΑΕΙ..Η βάση φέτος είναι 14396 μόρια! Στην σχολή εχεις πρόσβαση απο το 1ο και το 2ο επιστημονικό πεδίο δηλαδή μπορείς να μπεις σ'αυτήν απο όλες τις κατευθύνσεις..Πάντως ειναι πολύ ενδιαφέρουσα σχολή!!! Κι'εγώ παλιά ήθελα να ασχοληθώ με τον χώρο του Κινηματογράφου(με τα οπτικά εφέ συγκεκριμένα) και το είχα ψάξει το θέμα! Πάντως γίνονται μαθηματα σκηνοθεσίας και σε ιδιωτικές σχολές τύπου ΑΚΤΟ κτλ.. Το θέμα ομως ειναι να το'χεις και λίγο μέσα σου το σκηνοθετικό ταλέντο! Δεν αρκούν οι σπουδές! Αφου το θες κυνήγα το!Γεια σας! Ειμαι καινουρια εδω..Το ονομα μου ειναι Βασια κ τωρα θα παω 2α λυκειου...
Οπως ολοι σας εχω μπερδευτει κ εγω σχετικα με τις κατευθυνσεις κ τα επαγγελματα...Προσφατα σκεφτομαι να σπουδασω σκηνοθεσια..Αλλα δεν εχω ιδεα για το ποια κατευθυνση πρεπει να ακολουθησω...
Μηπως ξερει κανεις τι κατευθυνση πρεπει να διαλεξω για να γινω σκηνοθετης??
Ιάσωνας38804
Νεοφερμένος
papas
Διάσημο μέλος
Τεχνολογικη:Μαθηματικα κατευθυνσης,Φυσικη κατευθυνσης,πολυμεσα
Θεωρητικη:Λατινικα,Αρχες Φιλοσοφιας,Αρχαια
blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος
Λοιπόν επειδή είμαι λίγο άσχετος. Μπορείτε να μου πείτε τι μαθήματα υπάρχουν στις κατευθύνσεις?
θετικη
μαθηματικα
φυσικη
χημεια
(βιολογια μονο στη γ λυκειου)
τεχνολογικη
μαθηματικα
φυσικη
(τεχνολογια μονο στη β λυκειου)
(προγραμματισμος στη γ λυκειου)
(αοδε στη γ λυκειου)
θεωρητικη
αρχαια
ιστορια μονο στη γ
κειμενα μονο στη γ
λατινικα
Ιάσωνας38804
Νεοφερμένος
Θετική και τεχνολογικη είναι μια κατευθυνση? η είναι ξεχωριστες?
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Pavlitos
Δραστήριο μέλος
Εμείς πάντως θα κάνουμε μαζί μαθηματικά και φυσική οπότε δεν διαφοροποιούμαστε πολύ
Οφφ : Τι κατεύθυνση πήρες;
antonio2761994
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.