Παρακολούθηση διαλέξεων εν καιρώ κορονοϊού

Edward

Νεοφερμένος

Ο Edward αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει απο Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 48 μηνύματα.
Καλησπέρα,

Πέρασα φέτος με το 10% στη σχολή της επιθυμίας μου αλλά όχι στη πόλη μου ( επαρχία) και γι'αυτο έχω σκοπό να κάνω μετεγγραφή σε αυτή. Μέχρι τώρα φοιτούσα κανονικά στη σχολή μου , η οποία βρίσκεται στη πόλη που διαμένω και ανήκει στο ίδιο πανεπιστήμιο που έχω σκοπό να κάνω μετεγγραφή.

Από όσο ξέρω υπό κανονικές συνθήκες μπορούσε κάποιος ,που περίμενε την μετεγγραφή του ,να παρακολουθεί τις θεωρίες στο πανεπιστήμιο και να συμμετέχει στα εργαστήρια ΑΝ του το επέτρεπε ο αρμόδιος καθηγητής.
Με τα σημερινά δεδομένα που οι θεωρίες στα περισσότερα ( αν όχι σε όλα) τα μαθήματα θα γίνονται ηλεκτρονικά , όσοι βρισκόμαστε σε αυτή τη κατάσταση μένουμε εκτός αυτών;

Μια και έχω το ιδρυματικο email και το πανεπιστήμιο που θα κάνω τη μετεγγραφή είναι το ίδιο με αυτό που σπουδάζω, γίνεται μετά από συνεννόηση με τη γραμματεία να κρατήσω το email για λίγο καιρό ακόμα ώστε να παρακολουθώ τα μαθήματα ή με την διαγραφή σβήνεται απευθείας ο λογαριασμός ;
 

Eua5

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Eua5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 232 μηνύματα.
Καλημέρα! Χωρίς να το γνωρίζω καθόλου νομίζω πως με τη διαγραφή ακυρώνεται αυτόματα και το ιδρυματικό σου email παρολαυτα εάν επικοινωνήσεις με κάποιο από τα παιδιά της νέας σου σχολής και σου δίνει ι τα λινκ για τις διαλέξεις (η έστω με έναν καθηγητή μήπως και ενδιαφερθεί) τότε ίσως και να μπορέσεις να τις παρακολουθήσεις.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top