Italian dream...
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
Κι εγω ψαχνω για κινητο και βρηκα το LG Optimus L3-E400 στο πλαισιο με 104 ευρω, και στο σκρουτζ με 75... Και παρολο που με συμφερει πολύ, εχω τις ανησυχιες μου... Υπαρχει περιπτωση να με ''κοροιδεψουν'' κατα καποιο τροπο, να ειναι δηλαδη μουφα και να χαλασει στους 2 μηνες, η να μου το φερουν ελλατωματικο κλπ? Δεν ειναι πολύ μεγαλη η διαφορα για να ειναι ρεαλιστικη?
δεν νομίζω, πολλές φορές δεν πληρώνεις τα προϊόντα αλλά τα μαγαζιά που τα πουλάνε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Itach1
Διάσημο μέλος
Italian dream...
Διάσημο μέλος
Itach1
Διάσημο μέλος
Δεν υπάρχει περίπτωση να σε κλέψουν.
Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Με πιστωτική/χρεωστική πληρώνουμε μόνο όταν η σύνδεση είναι κρυπτογραφημένη (https://).
Italian dream...
Διάσημο μέλος
CollegeLife
Νεοφερμένος
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
Για το αλλο καταστημα δε γνωριζω, δυτυχώς
DarthFederer
Διάσημο μέλος
Παντως παιδια, αν θελω να παρω κατι(ακουστικα κινητου) απο το κεντρικο καταστημα των Birdphone και Hamza telecoms, πρεπει οπωσδηποτε να το παραγγειλω ηλεκτρονικα πρωτα? Δεν μπορω απλα να περασω απο το μαγαζι να τα παρω? Και αν πρεπει να επικοινωνησω απο πριν, ποσο καιρο πρεπει να περιμενω για να το παραλαβω?
Λογικα μπορεις, παρε ενα τηλεφωνο και ρωτα το, μην κανεις παραγγελια. Κατα 99% γινεται.
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Soleado Febrero ~
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vasilakis13
Δραστήριο μέλος
debbieduck
Νεοφερμένος
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος
Παιδιά βοήθεια!!!Τις προάλες βρήκα κάτι βιβλία για τη σχολή μου μέσω google play και νομίζοντας ότι είναι δωρεάν έκανα κλικ στην επιλογή προσθήκη στη βιβλιοθήκη!Τελικά τα βιβλία όχι μόνο είναι επί πληρωμή αλλά είναι και πανάκριβα!Πώς λειτουργούν οι πληρωμές στο google play και πώς μπορώ να τις ακυρώσω?παρακαλώ βοηθήστεεεε!!!
Βιβλια για τη σχολη απο τωρα;;;
λογικο ειναι να τα πληρωσεις..
undead2033
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παιδιά βοήθεια!!!Τις προάλες βρήκα κάτι βιβλία για τη σχολή μου μέσω google play και νομίζοντας ότι είναι δωρεάν έκανα κλικ στην επιλογή προσθήκη στη βιβλιοθήκη!Τελικά τα βιβλία όχι μόνο είναι επί πληρωμή αλλά είναι και πανάκριβα!Πώς λειτουργούν οι πληρωμές στο google play και πώς μπορώ να τις ακυρώσω?παρακαλώ βοηθήστεεεε!!!
τα βλιβλια στο play store λενε ξεκαθαρα την τιμη τους. δεν ξερω πως "νομιζες" οτι ειναι δωρεαν. να ακυρωσεις την αγορα δεν μπορεις. να κοιτας τις τιμες πριν αγορασεις μπορεις
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Well, ακόμη και τα δωρεάν βιβλία του google play, προκειμένου να τα κατεβάσεις, πρέπει να δώσεις αριθμό πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας. Δε νομίζω να είσαι τόσο αφελής, ώστε να μη διαβάσεις τίποτα από τα πολλά (ομολογουμένως) pop-ups που σου έβγαλε το google play (+να ξαναβάλεις κωδικό και να επιβεβαιώσεις την αγορά) και να μην πάρεις τίποτα χαμπάρι.Παιδιά βοήθεια!!!Τις προάλες βρήκα κάτι βιβλία για τη σχολή μου μέσω google play και νομίζοντας ότι είναι δωρεάν έκανα κλικ στην επιλογή προσθήκη στη βιβλιοθήκη!Τελικά τα βιβλία όχι μόνο είναι επί πληρωμή αλλά είναι και πανάκριβα!Πώς λειτουργούν οι πληρωμές στο google play και πώς μπορώ να τις ακυρώσω?παρακαλώ βοηθήστεεεε!!!
DarthFederer
Διάσημο μέλος
akikos
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.