vasilakis13
Δραστήριο μέλος
Σημείωση συντονιστή : Τα μηνύματα 11-13 προήλθαν από το νήμα "Αγορές που θέλετε να κάνετε"
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
To amazon είναι από τα μεγαλύτερα, ασφαλέστερα και εγκυρότερα online "πολυκαταστήματα". Έχω αγοράσει πάρα πολλές φορές, κυρίως βιβλία.εχει αγορασει κανεις κατι μεσω amazon?θελω να αγορασω μια ξυριστικη μηχανη αλλα δεν εχω ξαναγορασει με προπληρωμενη καρτα απο το internet και το συγκεκριμενο μαγαζι και επειδη ειναι μεγαλο το ποσο θα ηθελα να ακουσω εμπειριες
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vasilakis13
Δραστήριο μέλος
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
για τα μεταφορικα ποσο πληρωνεις συνηθως και σε ποσες μερες ερχονται?εχει τυχει καμια στραβη ποτε(οπως να σου φερουν λαθος βιβλιο η να καταστραφει στη μεταφορα)?
Εγώ αγόραζα από το amazon.co.uk , αν κάνεις μεγάλες παραγγελίες από το amazon.com μπορεί να σου ρθει ραβασάκι από το τελωνείο για εκτελωνισμό και 100+ έξοδα εκτελωνισμού. Στραβή δεν έχει τύχη, συνήθως μια βδομάδα max κάνουν να έρθουν. Το αν θα καταστραφεί το δέμα στο δρόμο είναι θέμα του ταχυδρομείoυ. Το amazon σου δίνει τη δυνατότητα και απλού standard και express με κούριερ. Τα μεταφορικά είναι ανάλογα με την ποσότητα και σε κάποιες κατηγορίες ανάλογα με το βάρος.
Δες εδώ
vasilakis13
Δραστήριο μέλος
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
στο site τους στη αρχικη σελιδα μερικες φορες εχει διαφημιση για δωρεαν μεταφορικα για παραγγελιες 25 λιρες και ανω,δεν ισχυει αυτο?
Θα πρέπει να κοιτάς αν λέει free international shipping ή domestic. Συνήθως οι περισσότερες τέτοιες προσφορές είναι για εντός Αγγλίας.
gregory nub
Διάσημο μέλος
Shadowfax
Διάσημο μέλος
στο site τους στη αρχικη σελιδα μερικες φορες εχει διαφημιση για δωρεαν μεταφορικα για παραγγελιες 25 λιρες και ανω,δεν ισχυει αυτο?
Free super saver delivery λέγεται αυτό, και ισχύει μόνο για ό,τι πουλάει η Amazon (κι όχι third-parties) ή ό,τι τέλος πάντων τρέχει αυτή (μπορεί να αγοράσεις κάτι από third-party αλλά τη μεταφορά να την κάνει η Amazon).
7 με 10 μερούλες θέλει και ισχύει και για εκτός UK προφανώς.
vasilakis13
Δραστήριο μέλος
Shadowfax
Διάσημο μέλος
Όπως και να 'χει, για ό,τι πάρεις έχε το νου σου μετά από μια βδομαδούλα και βλέπε για το χαρτάκι ή το κουτί.
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Το standard είναι κλασικό ταχυδρομείο. Χαρακτηριστικά θυμάμαι (επειδή ζούσα στην επαρχία και ο ταχυδρόμος τα φέρνει όλα τα δέματα σπίτι χωρίς ειδοποίηση) όταν έπαιρνα βιβλία (και επειδή εκείνος φοβόταν το σκύλο μου) τα πέταγε από την εξώπορτα στην αυλή
Στην Αθήνα τώρα μου στέλνουν ειδοποίηση (ένα χαρτάκι που λέει ΕΛΤΑ) και πας και το παίρνεις μόνος από το ταχυδρομείο. Πάντως τα κουτιά είναι τεράστια, να το έχεις στο νου σου. Τόσο δα να ναι το βιβλίο, το κουτί είναι τουλάχιστον 3πλάσιο
vasilakis13
Δραστήριο μέλος
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
απο το αγγλικο amazon δεν μπορω να παραγγειλω ηλεκτρονκες συσκευες γιατι θα ερθουν με την αγγλικη την πριζα ε?
Ε μετά πας σε ένα κατάστημα με ηλεκτρικά είδη ή μεγάλο σουπερμάρκετ, παίρνεις έναν αντάπτορα και είσαι κομπλέ. Το πιστολάκι μου, το μπλέντερ και η τοστιέρα μου έχουν αγγλικό βύσμα και με τον αντάπτορα τόσα χρόνια δεν έχω κανένα θέμα.
vasilakis13
Δραστήριο μέλος
Shadowfax
Διάσημο μέλος
Ε μετά πας σε ένα κατάστημα με ηλεκτρικά είδη ή μεγάλο σουπερμάρκετ, παίρνεις έναν αντάπτορα και είσαι κομπλέ. Το πιστολάκι μου, το μπλέντερ και η τοστιέρα μου έχουν αγγλικό βύσμα και με τον αντάπτορα τόσα χρόνια δεν έχω κανένα θέμα.
Πες μου ότι πήρες τοστιέρα από amazon όμως.
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Πες μου ότι πήρες τοστιέρα από amazon όμως.
Όχι από το ebay Με 40% off
ηθελα μια ξυριστικη μηχανη και αυτες εχουν την αγγλικη πριζα με δυο βισματα ομως,οποτε θα θελω δυο ανταπτορες.δεν γινεται να πουλησει το αγγλικο amazon πραγματα απο το γερμανικο ετσι?
Α δεν ξέρω. Πάντως τους 2 αντάπτορες τους παίρνω 5 ευρώ.
vasilakis13
Δραστήριο μέλος
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
θα ειναι λιγο ασχημο ομως να εχω δυο ανταπτορες,και δεν τους πουλαει το amazon κατευθειαν οποτε τουλαχιστον για τον αγγλικο θα πρεπει να πληρωσω εξτρα μεταφορικα.εχει παραγγειλει κανενας απο το γερμανικο amazon?γιατι τα μεταφορικα ειναι τοσο ακριβα και αργα?
Μπορείς να βρεις και σε άλλα site την ίδια μηχανή και μπορεί να την έχουν και με άλλο βύσμα.
Isom1312
Εκκολαπτόμενο μέλος
vasilakis13
Δραστήριο μέλος
Μπορείς να βρεις και σε άλλα site την ίδια μηχανή και μπορεί να την έχουν και με άλλο βύσμα.
απλα προτιμω το amazon γιατι ειναι μεγαλο και το εμπιστευομαι,δεν εμπιστευομαι καποιο αγνωστο να το πληρωσω προκαταβολικα.αν ξερεις καποιο καλο ομως να προτεινεις θα το κοιταξω
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.